Örülök ennek! Tavasszal nem voltak a magoncok olyan csodásak a teleltetés után, de nagyon szépen fejlődnek nálam is, sőt csodásan. Én már jövőre virágzást várok tőlük.
A Tőled kapott magról vetettek nagyon szépen fejlődnek, de fotó még nincs róluk. Meg a dufla fehér is mindhárom sikeresen gyökeresedett, már hajtanak rendesen.
Ja persze, Te maradsz ki mindig az esőből! Lehet, hogy ez a nagy titok :) Örülnek a hajtásaid, hogy vizbe ér a lábuk :) Helyesbitek, akkor szimpla bordó vagy valami hasonló. Ezek szerint hülyeséget beszélnek egyesek. Amivel most küzdök, az pont dupla bordó (szeretne lenni, ha gyökeret verne). Előtte a ciklámen (amit pirosként vettem, de ciklámen - vagy rózsaszin, vagy mi - lett, és mérgemben lefejeztem), az persze földbe dugva meggyökeresedett, pedig csak nem akartam direktbe kidobni. Azt elhiszem, hogy szeretnél piros dugványt!
Tavaly nagy metszést csináltam, jó vastag hajtások vizben simán gyökeresedtek. Vadásztam a páciensekre az ismerősök közt, kire lehet rásózni, ne nekem kelljen teleltetni. Idén - igaz, vékonyabb hajtások - de összesen 7 db gyökeresedett meg (abból is 3-nál elvesztettem a fonalat, gőzöm sincs, milyen lesz), meg most küzdök 3 db-bal, de eddig ott tartok vele, hogy hetente faragom az alját, lassan 3 hete. És egy szál kis bajusz sehol. Most szaporits mindenféle extrát!