Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Talán azért nem, mert sok millió honfitársunkkal egyetemben úgy gondolom, hogy szociálisan érzéketlen, demokráciát leépitő, politikai-társadalmi-gazdasági korrektséget hírből sem ismerő kvázi bűnszervezetre tájékozott, tisztességes ember nem szavaz... Sztem. :)
Van egy vérfideszes jogász ismerősöm. Már kb egy éve olyanokat posztol, hogy bármelyik elaggott harci dékásnak becsületére válna. De szavazni kell, akkor csakafidesz....
Legutóbb 3 060 706 ember úgy érezte, hogy egy neki megfelelően szociálisan érzékeny demokrata gondolkodású, sikeres, élhető és tisztességes Magyarországot kapott a koalíciótól.
Ne habozz! Tegyél X-re! :) Àm a Turáni átkot viszont ne nekem rójad fel hibámul... :)
Amúgy erről is beszéltem anno... A fideszesek kritikától és kétsegektől mentes vak hittel, egy zászló alá betömörülve leszavaznak a fideszre, míg a fideszt nem kedvelő ellenzékiek moralizálnak, erkölcsi kérdéseken rágódnak, kifogásokat keresnek mindenre, még egymásra is kaffognak ha nekik nem tetszőt mond a "mellettük álló" ... aztán rácsodálkoznak az újabb kétharmadra...
Akkor eljutottunk a turáni átokhoz. Még gondolkozom, hogy X-re tegyelek-e, ezt részben csak azért jegyeztem meg, hogy az ismert utálatosaim egyikének adjak valami muníciót. Minden jót.
Tévedsz. S kár vagdalkoznod. A hazug világot ne nálam keresd...
Én elsősorban édesapa vagyok és ember. S nem, kicsit sem vagyok liberális (bár szavaztam az szdsz-re, ez is hiba volt) viszont szociálisan érzékeny demokrata gondolkodású, sikeres, élhető és tisztességes Magyarországra vágyó ember vagyok. Imádom ezt az országot! S valszeg mégis el kell hagynom...
S igen, határozottan rossz véleményem van azokról, akik a hatalomban tartják a fideszt.
Ez különbözteti meg a szoci vagy liberális szavazótábort tőlük. Mert Ők nem felejtik el azt, amit akár az emeszpé vagy az eszdéesz tett. S egy életre kiábrándultak ezekből, illetve ezek utódpártjaiból. Vagy el sem mennek szavazni, vagy néha próbát tesznek egy-egy új formációval, aztán igen gyakran ezekben újfent csalódnak...
Ehhez képest fixen állítjátok, hogy több szavazójuk van mint a Fidesznek...
Most megnéztem a Puzsért a mai Spirit Fm-en. Hirtelen megjegyzéseim: tényleg vannak folyamatosan a zsenialitás határán egyensúlyozó gondolatai, de ezek mellett mellé is lő sok mindenben. ja, és amit az Ábrahám Robi mondott róla, hogy az adás közben nem jegyzetel, hanem kényszeresen vonalzóval vonalakat húz, és utána kifesti a rubrikákat, az teljesen igaz. Én nem tudom megítélni a végeredményt, őrült lángon ég, jó esze van és kényszeres is egyben. Ilyen gázon nehéz hosszú távon élni intenzitásbelileg, ez viszont saját tapasztalat.*vállvonás*
Biztos voltam abban, hogy te is személyes érdek és érintetség okán védted a védhetetlent. :)
Én nem tudok és nem is akarok ilyen megbocsájtó és elnéző lenni, mert olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy rokonságomban nincsennek fideszesek. Ez bizony megerősít az eddigi tapasztaltak alapján kialakított véleményem valóságában, helytállóságában.
Téged nem irigyelek. Tudni-megélni azt a szégyent, hogy a szereteid lelkesen hatalomban tartják ezt a sok gonosz, becstelen pokolfajzatot.. kemény...
Engem ezzel nem tudsz meggyőzni, vagy keményebben fogalmazva megfőzni. nekem apám Fidesz szavazó, becsületes ember, anyai ágon a kun vérű teljes rokonságom Fidesz szavazó, és mind teljesen becsületes, dolgos, épeszű, normális emberek. Teljesen normális barátaim is vannak, akik fideszesek. Mindenki eldöntheti, hogy kettőnk véleménye közül melyik a teljesen szemellenzős, és a valóságtól elrugaszkodott, sőt elvadult.
Úgy gondolom, hogy az a helyes ok-okozati összefüggés, hogy azért tartunk ott, ahol, mert ez a kb 2.5 millió honfitársunk, történjen bármi, szemellenzős szektahittel becsteleneket, bunkókat, rosszindulatúakat támogat. Becsületes, tájékozott, jóindulatú, hazeszerető ember tenne ilyet? Nem hiszem...
A mondat további része nem változtatja meg az első rész értelmét.
Továbbra is azt tartom, hogy egymástól homlokegyenest eltérő álláspontok nem egyeztethetőek össze. S ezért a konfliktust kerülendő, ezeket az eltéréseket nem forszírozzuk akkor, ha egyébként pl gazdasági téren együtt akarunk működni.
Pl Kína esetében nem feszegetjük az emberi jogokat, más távol-keleti textil beszállítóknál meg a gyerekmunkát.
Én sem mondtam ennek az ellenkezőjét, amiket itt állítasz, csak arra utalok folyamatosan, hogy bizonyos kognitív disszonanciák mentén ( túl sokat használom ezt a szót mostanában) az természetes, hogy az ilyen finom részleteken átsiklik valaki.
Én most már tudom, most, hogy utánaolvastam, hogy a kemény beef-ben ez benne van, eddig nem tudtam egyébként. Szerintem ettől függetlenül Puzsér nem gondolta át, mert megtaláltam a bírósági videóját a Hajdúval szemben, amikor szarnak nevezte, és a bíróságon is önkívületi állapotba esett, hisztériarohamot kapott. Emellett nem hiszem, hogy egyidejűleg lehet - vitatható filozófiai mélységű, de mégiscsak komoly-metafizikai könyvet írni és mindennap minimum 2-4 órán át fulllban közélettel is foglalkozni. Nagyon két végén égeti a gyertyát, és nagyon nem gondol át semmit közéletileg, szvsz. Szerintem nem is lesz ennek jó vége, minimum idegösszeomlás jelei mutatkoznak rajta, persze ne legyen igazam.
Nem. Ez a terelés. Mert ez 2-2,5 millió embert, aki Fidesz szavazó, hülyének, bunkónak, sőt tisztességtelennek és becstelennek állít be. Na emiatt a szinte primitív leegyszerűsítő gondolkodás miatt- is- tartunk itt, ahol.