nagyon aranyosak, szépen kezd hajtani a tőled kapott gyökeres példány, az alsó picit majd levágom és azt is megpróbálom meggyökerezetetni. A vízben lévőkből 2 gyökerezett meg eddig, auokat már földbe ültettem.
Hát sajnos nálunk tényleg nem, valami kis nyamvadt felhők itt kóboroltak, pedig Budapestre egész napra napsütést mutatott az ábra. Ettől függetlenül attól tartok, hogy holnaptól ennél sokkal kellemetlenebb lesz, azért ma még elment a nyárias öltözék.
A lányomat sikerült egy sóskaszósszal átcsábítani, és akkor már elhozta a fényképezőt, kattintottam is pár melengető emléket télire:-)
Legelébb valakinek ígértem, hogy a kis magról nőtt teltvirágú rózsaszínt lefotózom. Hát ilyen, kicsi és borzaska. Talán kinövi magát, de minek??? Annyi ilyen van hatalmas virággal! De kidobni biztos nem fogom:-(
Ha meg egy nappal korábban indulnánk, akkor pláne hamarabb odaérnénk:-) Na mindegy, nagyon sokat segítettetek, most majd lassan összeállítom a terveimet. Nem nagyon lenne jó úgy érkezni, hogy totál fáradtak vagyunk (70 éves nagynéni). Te már mentél át Innsbuckon? Tulajdonképpen ezért választottam ezt a megközelítését Toszkánának, hogy arrafelé menjünk át az Alpokon és hogy lássuk a tavat. Persze lehet egyszerűbb lenne a hagyományos Klagenfurtos megközelítés, úgy, ha jól emlékszem anno délben értünk Veronához, bár arra már nem emlékszem, hogy mikor indultunk, de 5 előtt nem hiszem. A 9 órát melyik útra mondod?
És ezek a kaparós jegyek egy-egy órára érvényesek? Ergo ha 4 órát akarok lenni, akkor négyet kell felragasztani. És honnan tudni, hogy hánytól hányig, mi írjuk rá?
ja vagy Pestről indulva jöttök? Akkor én a helyetekben hajnal helyett elindulnék úgy éjfél tájban, és akkor úgy reggel 9-kor már el is érnétek a tavat. Kaparós parkolójegyet meg újságosnál, trafikosnál lehet venni. (ennél ésszerűbb parkolási rendszert nem ismerek: praktikus az autósokank, ráadásul olcsó az üzemeltetése - igaz, egyeseknek biztos nem olyan jó biznisz, mert nem kell hozzá méregdrága parkolóautomatákat beszerezni és üzemetletni meg fölturni a várost a kiépítésükhöz)
Hogy te miket tudsz!!! De azért 1000 db. még nekem is sok lenne:-) Bár ki tudja, mit hoz a jövő! Ha tavasszal nekilátok a tervezett nagy metszésnek, akkor bármi és bármennyi lehet:-) De a viccet félretéve nem vsz. hogy magánember rendelhet itt, Jászberény meg nincs a szomszédban:-( De azért köszönöm!!!
Ez még nem az ősz volt, csak egy kis előjáték! Ma még szép idő lesz. Én szerencsére "árnyékban" sétáltattam a kutyákat, illetve ők sétáltattak engem, deát ez is off:-) Most már hétágra süt a nap!
Hát..., tényleg, automata locsolórendszer??? Én már néhányszor elképeltem, hogy ha új életet kezdenék, akkor hogyan lennének a leandereim (igazándiból az új életkezdésnél csek ezt gondoltam végig:-)), és akkor bizony valahogy kitervelten lenne a dolog, nem ilyen középkori módon. De azt hiszem már maradok a középkornál:-(((