Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Írd le,hogy mid van és majd abból választok valamit,ha meg egyikse tetszik akkor ajándékként megkapod.Ja igen hajtást tudok adni gondolom te is arra gondoltál.
Már nincs.2 volt ,de az egyik 2,a másik 1 évig vegetált mielőtt maghalt.Ha apukád foglalkozik szemzéssel akkor nagyon sok fajtából tudok küldeni /őszibarack+nektarinból pl 35 fajtám van/ ill. esetleg málnákat tudok adni,a hagyományos pirosak mellet van sárgám és feketém is.
óóóóóóóóóóóóóóóó................ kukoricalevelet én is nagyon szeretnék! van egy pár pozsgásom, 2 féle télálló kaktuszom, bordó kövirózsacserjém, hoyám,és még csomó minden,nem is tudom most így hirtelen De írd meg, mit kérsz cserébe érte, előkerítem a föld alól is!!! (A pozsgásokból főleg szaporítóanyagot tudok küldeni, a postázás is egyszerűbb,meg hát 100%-ban megerednek)
Persze tudom ,hogy nem azért írtad!Nem is értettem félre,csak olyan rossz érzés az,hogy én sok mindent kaptam,és annyira keveset tudtam küldeni,de majd bepótolom,amit meg tudtam menteni a víztől abból fog jutni....
Írtam neked korábban mail-t milyen színű lett a tőled kapott leanderem.És kértem címet is hová küldhetem ősszel az elefántfüvet.(már most 2 méteres és még nem hozta a bugákat,lesz vagy 4 méter magas)Megkaptad őket?
Szia, ne érezd magad kellemetlenül, nem a te hibád hogy árvíz volt. Ha valaki, akkor én tudom, hogy mit csinált itt a környéken a víz. Nem is azért írtam, amit írtam.
Szia HANGA! Azóta is olyan kellemetlenül érzem magam(bár nem tehetek róla)többeknek is igértem,de most megint víz alatt van minden,de összel lesz egy csomó féle paradicsom(SCHOTT féle,meg legalább 3 féle fekete,meg balkon,meg koktél ,sárga meg piros,és valószinüleg fekete is,meg talán zöld,sárga fehér,parik,remélem ezzel majd kárpótolhatok egy két kedves embert,és lesz diszpaprikám fekete,meg lila,és sima fehér, a csokros hagymám belerohadt a földbe,egy szem sem maradt,de a phisalis ami tőled van az nagyon szép,a tulipán paprikából is maradt 1, most virít még és van 3 ehető gyümölcsű téláló fügeketusz,meg szintén 3 sárkánygyümölcs is,ezekből 2-2 ha megmarad(elég biztató)akkor tavasszal:)-kalapács alá kerülnek-:)és ha tavasszal kihajt a tőzike,akkor kiszedem még időben és akkor küldök aki kér. És visszatérve a vízre,veletek mi újság????
Tác az egy jó hely,irtó jó velős pacalra jártam rá sokáig,egy már elfelejtettem nevű étterembe.Próbáljuk meg.Tuningold a dugványokat,listáig igérem nem adom,cserélem senkivel.Felteszem a polcra addig.Ü:Jóska