Ha menől, lehet hogy csatlakoznék hozzád, az a motor felkészítés várhat még /vagy a MOL út után, vagy mit tudom én még, majd akkor kiderül mihez lesz kedvem :O/, nem hiszem hogy a jövőhéten már tavasz lesz!
Igaz már régi infó, valószínű tudjátok is, de azért leírom, szóval sajna az idén nem lesz Dakar, a Mauritániai szakaszokon az ottani kormány nem szavatolta a a versenyzők biztonságát, ergo a szervezők lefújták az egész Rallye-t! Szomorú, most mit fogok nézni januárban a tv-ben, egy biztos síelést nem!
BUÉK Neked is, most megró-lak, nem voltál ott 31.-én a MOL úton, kijöhettél volna, tök jó volt, főleg hogy még ki is próbálhattad volna TRobi csavaros gumis DRZ-jét, én már sokmindenre nem emlékszem, de arra igen hogy nem estem el, és a végén a könny már kezdett megfagyni a pofámon, jobbnak láttam befejezni a motorozást, mert már alig láttam, persze az elfogyasztott pálinka mennyiség is közrejátszott ebben! :) Quadoztam is, többször majdnem felakartam borulni vele, legalábbis olyan érzésem volt hogy mindjárt! Maradok a motorozásnál.
Most már mondhatod nyugodtan hogy ebbe a témában is penge vagy, de csak szerényen, viszont a motorozás témában nem kell szerénykedned! ;)
Én vettem meg Misi egyik EXC-jét, a butábbat, de remélem nem a rosszabbikat! :) Tényleg ha már így összefutottuk, nincs véletlen valami elektronikus könyved hogy hogyan kell beállítani a telókat, a különböző terepviszonyokhoz? Gondolok itt arra hogy pl. krossz pályára is más beállítás kell, mint mondjuk hegyen való endurozáshoz, vagy mondjuk hosszú alföldi föld-homokútas túrákhoz? Ha buta kérdés, vagy így nem lehet elmagyarázni akkor hagyjuk, majd egyszer vagy elmagyarázod vagy rájövök magamtól is, bár még bepróbálom Zsemberyéket is, hátha van nekik valami ilyen elektronikus könyvük hozzá, amit esetleg elküldenének nekem is! A motorról már robbantott rajzot sikerült beszereznem, hálisten van egy pár célszerszám ami kell hozzá és nekem még nincs, de majd rajta leszek ezen az ügyön is, régen is és most én szerelem a motorjaimat, hát ezt a jó szokásomat a KTM esetében is szeretném tovább vinni, de ha véletlen elakadok a szerelésben, gondolhatok majd néha rád, persze szigorúan csak ha marhára ráérsz és már nagyon unatkozol?! ;) Az előbb beszéltem TRobival, azt kérdezte tőlem hogy vettem e már akksit, ez azt jelenti hogy ő tuti megy megint motorozni valamerre, én viszont tuti nem, mert nem vettem még akksit, csavarokat meg még úgy sem, szerintem nem is fogok, majd tavasszal motorozok, már csak bő 1,5 hónap /jó bőven számolva :)/ és itt van, elméletileg!
Mit is kívánhatnék most jobban Neked, mint hogy mielőbb sikerüljön a csavaros gumi projected! ;)
Stifft és Zsolo88, ne haragudjatok de nem tudlak hova rakni benneteket, valószínű ez nem a Ti hibátok, hanem az én tudatlanságom! Én egyébként Ice vagyok, ha így nem rémlik akkor a piros-fekete DR800 Biges emberke, ha így sem akkor valószínű még nem találkoztunk! De nekem az is elég ha TRobi tudja hogy kik vagytok, majd ő elmagyarázza nekem! Ezt csak azért tartom fontosnak, mert szeretném archoz is kötni a nickneveket! Na jó, akkor inkább a locsogás helyett teszek fel magamról egy képet, szóval ez vagyok én:
:) Én lencséből is keveset ettem /egyébként én is tegnap ettem meg a maradékot/, fogyózom, rám fér, na meg tavasszal nem mindegy lesz hogy 91kg-val vagy csak 75kg-el kergetem a vasakat, legalábbis a célkitűzés ennyi, de végülis már egy 80kg körüli értékkel is kibékülnék! Tényleg Andris, lehet hogy nem tudod, de karácsonyra megleptem magam egy 450EXC-vel.
Hailihó sziasztok most már it vagyok én is,a poroblémám az hogy csinálni akartam szöges gumit a hétvégére , hogy ne tudjon lehagyni TrobÚr (TRobi) de ez a terv meghiusulni látszik mert egy k..va csavarbolt sincs nyitva. Szegeden egy nyitvavan de, ott se biztos hogy van annyi csavar amenyi kellene, bilnkre meg nem megyek át.Hetfőn szépen kinyitnak majd akkor tehát csuszik a dolog egy hetet.Ja es üdv mindenkinek aki regisztrált vagy regisztrálni fog,nekem eltartot majd három napig igaz nem vagyok egy számitógép zseni, inkáb motorozok szabadidömben
Tennap megettem az újévi lencsét, hogy az idén majd rám törjön a bőség! Hát már az este rámtört! Full gázzal közlekedtem a lakásban, bár nem mindenki élvezte úgy, mint én. Azt mondták, hogy lassítsak, és vegyem figyelembe az európai gázkibocsátási és rezonancia határértékről szóló szabályozásokat. Megígértem, hogy próbálom betartani.
Végre lehet rólunk, és a környékbeliekröl is értesülni az elkövetkezőkben!!! Ez egy nagyon jó hír! Remélem sok kirucanásrol és túrárol lehet majd itt hallani!!! Go Félegyházi Enduró-Sokk! :D F. Zsolt