Hello, Szegeden van egy szép első (de legalábbis nem második) szériás Állólámpa GDM-xyz rendszámmal, szürkés bézs színnel, jó fénnyel, egyenes vonalakkal, st. Ismeri valaki? poén
Ez volt az egyetlen alkatrész amit magyar beszállító is készített az állólámpásba. Nekünk van egy darab magyar, nem keveset kerestünk, hogy legyen ilyen emlék is. Gyártó: Taurus Vác.
Ne nagyon foglalkozz vele, kinti börzéken a jó állapotú sem drága.
Szervusz! Bár nem engem kérdeztél, de én egy maszkolószalaggal betekert spaklival nyúltam a léc alá, és a patenteknél enyhén megcsavartam. Roncsolás nélkül könnyedén lejött, a nagyobb probléma avisszarakás volt, új gumiszalagot kellett rendelni, mert a harminc éves régi kb.20 cm-t ment össze.
Bocs, de az alkatrészek ügyében meg kell várnom a sulinet visszatérítést, ami reményeim szerint május elején lesz aktuális.
Most dobtam el magamtól 40 lepedőt, ami kellett a futómű rendbe hozatalához - az összes szilent cseréje elől - hátul, gumi harangok, fékpofák, stb.
Sajnos egyik hónapról a másikra tengődöm, rosszabbul, mint négy éve :DDD
Biztos, hogy kellenek az alkatrészek. Légyszíves, ha még emlékszel mik voltak azok tedd félre nekem. Please!!!
Kérdésem lenne: milyen jó módszert tudsz a díszlécek levételére roncsolás nélkül, különös tekintettel a küszöb díszlécre, mert lesz egy kis festés - javítás, amihez ezeket le kell szedni.
Ui. a ventillátor burkolat biztosan kell, valamint az első ajtókárpitok egyes elemei, plussz esővető.
Nem az volt a rendszáma... Alkatrészek még mindig eladók ám!
Szegeden a Kovács autó alkatrészes mellett van egy öreg akinek rengeteg régi rádiója van, árakat nem tudok, de egy fanatikus biztosan talál közte neki tetszőt!
Láttam nála olyan magnót amit hozzá lehet csatlakoztatni a Becker rádiókhoz, külön a műszerfal alján kell elhelyezni, szerintem az igen ritkaság.
Ha akarja valaki szerzek elérhetőséget tőle!
Csontkormányt vagy feketét még mindig nem tud senki sem?