Keresés

Részletes keresés

Dom_Guss Creative Commons License 2009.08.05 0 0 763

Szia Ed,

Biztosan fogtok tudni napozni es furodni, eso csak az esti orakban van esetleg 1 ora, semmi tobb

Senkit nem telepitenek ki, akkora huricanok itt nincsnek, innen indulnak, Kubaban es Haiti-n sokkal erosebb

Ha esik akkor 1 ora alatt sok eso esik

A felsorolt hotelek Punta Cana legroszabb hotelei gondolom egy azon irodaban ajanlottak

A legjobbak amiket ugyanazon az aron megkaphatsz:

Grand Palladium

Iberostar

Grand Bahia Principe

Bavaro Princess All Suites

Grand Paradise (itt van kedvezmenyem ebben tudok segiteni, errol a hotelrol van itt a forum velemeny nem is olyan regrol)

Ezeket a hoteleket ajanlom, a tobbi az meg emlitesre sem melto, az IFA villas most felujitas alatt van, a tobbi pedig meg csak nem is punta Cana nem is bavaro hanem UVERO ALTO a legroszabb partokkal, csak ezt eppen elfelejtik kozolni az irodak.

Barmilyen kerdes nyugodtan irjatok.

Udv.

Előzmény: Ed Hardy (762)
Ed Hardy Creative Commons License 2009.08.04 0 0 762

Szia Dom Guss

Köszönöm, hogy írtál. Szerinted azért ha két hétre elmennénk, /aug.22./

azért fennáll a lehetősége, hogy tudunk napozni , fürdeni nyugodtan.

Az esőt írod, nagyobb bajnak és írod, hogy a hurikán nem okoz a szállodáknak problémát, gondolom ídőben kitelepitik a vendégeket. Erre gondolsz?

Az eső pedig lehet, csak este esik , de nagyon nagy mennyiség? Vagy ezt azért nem lehet igy állatalánositani.

Tudom  nagyon bután hangzanak a kérdéseim, de nem tudom mi legyen és az ídő sürget, nagyon tetszik a hely, szeretnék menni, télen pedig nem tudnánk a munkánk miatt.

De, hiába megyünk Dominikára , ha nem tudunk a szobából kimenni, mert annyit esik az eső.

Az eső és hurikán után még a szálloda is érdekel azért.

Olvasom az elözményeket a forumon, és láttam te idegenforgalommal foglalkozol.

Szerinted, IFA BAVARO VILLAS Punta Cana, vagy SIRENIS TROPICAL , SIRENIS COCOTAL , GRAND OASIS PUNTA CANA, CATALONIA BAVARO?

Köszönöm szépen !

Előzmény: Dom_Guss (760)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.08.04 0 0 761

www.iberojet.pt nevu honlapon most 500 euroert van Punta Cana-i jarat

Madrid-Punta Cana-Madrid

vagy www.livingstone.it  olaszorszagbol ami egy kicsit dragabb ez a NIKI vallalkozasa.

Udv mindenkinek

Előzmény: Nila 1 (759)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.08.04 0 0 760

Szia Ed Hardy,

Jelenleg az ido nagyon jo, keves csapadek, az is inkabb az esti orakban

A hurrikanokat mar elore hetekkel lehet tudni de a hotelek ez nem okoz gondot, inkabb az esokkel van a problema nem a hurrikanokkal itt meg erot gyujtogetnek, Haiti-n vagy Cuba-ban sokkal rosszabb

Mindig esos idot jeleznek de sohasem esik, ez mar csak ilyen

Condor semmivel sem roszabb mint a Niki

Punta Cana mindenkepp, Bayahibe nem olyan szep de nyugodtabb

Ha van kerdes nyugodtan irjatok

Előzmény: Ed Hardy (758)
Nila 1 Creative Commons License 2009.08.01 0 0 759
Sziasztok és Nila vagyok.Mi is gondoltunk arra,hogy 20.tol megyünk de ha tudtok valami tippet repjegy ügyben adni azt megköszönném.Üdv Nila
Előzmény: Ed Hardy (758)
Ed Hardy Creative Commons License 2009.08.01 0 0 758

Sziasztok

Szeretnék segitséget kérni, hogy mi augusztus 20.-tól mennénk Dominikára.

Csak az ídőjárás miatt félek. Tudom, ez az esős ídőszak. De, az előre jelzésekből nem derül ki, hogy pontosan milyen ídőre lehet számitani. Mert, napos felhős , esős ídőt jelez szinte minden napra. De, nem mindegy, hogy egész nap esik és egy két órát süt ki este hatkor a nap. Vagy pont forditva. Szeptembertől pedig hurikán is lehet. Nem tudom, hogy azt álltalában előre tudják?

A másik amivel az utazási irodában elijesztettek, hogy a Condor nem a legjobb.

Jobbak a téli Niki járatok. Én ültem lauda gépen nem láttam semmi egetverőt benne, úgyhogy nem tudom, akkor milyen lehet a Condor?

Van még egy részlet kérdés, hogy Bayahibe vagy Punta Cana?

Én először Bayahibét néztem ki, mert hogy az már a Karib teneger felöli oldal.

Van különbség?

Köszönöm szépen

Dom_Guss Creative Commons License 2009.07.28 0 0 757

HIREK ZOZO-nak!!!

Isla Saona-ra már van két vagy többnapos lehetöség is (csak nálam) úgy hogy ha legközelebb jössz akkor kinthagylak a szigeten egy pár napra. Étel-ital-szállás megoldva.!!!!!

Dom_Guss Creative Commons License 2009.07.28 0 0 756

HIREK!!!

LAUDA AIR Bécsöl NonStop járat ez év novemberétöl 2010 április végéig egy BOEING 777-el. Ha minden igaz akkor már a jegyek foglalhatok a honlapon.

www.laudaair.com

Teomama Creative Commons License 2009.07.16 0 0 755

Szia Dom Guss!

Köszi az információkat. Még nincs lefixálva h. pontosan hová megyünk.  Ha úgy adódik, esetleg még majd megkereslek.

üdv.

T.

Előzmény: Dom_Guss (754)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.07.15 0 0 754

Szia Teomama!

A tízhónapos bébikröl sajnos nincs tapasztalatom, a dominikai köztársaságról annál inkább.

A repülöutat ilyen korban általában probléma nélkül meg lehet úszni, feltéve ha nincsenek komolyabb turbulenciák.

Jelenleg nagyon meleg van, a felhös szeles idöben is komoly leégéssel lehet számolni, védekezés mindenképp ajánlott.

Léteznek jóminöségü gyermekételek, sok esetben a hotelekben is kapható ha nem akkor fel kell keresni egy bevásárló központot amiböl nem sok van, de van egy KARIBE nevü áruházlánc ott elég jó dolgokat lehet vásárolni az egyik a CARRETERA FRIUSA-n található. Az ételek szerintem kicsit drágábbak lehetnek mint MO.-n

UV sátor mindenféleképpen ajánlott

Gyógyszer a kisgyereknek szerintem ua. amire magyarországon is szüksége lehet.

Gyógyszerek felnötteknek,ha nincs komoly betegség akkor felesleges, az ételek által okozott gyomorproblémak egy kis kötelezö rumfogyasztással leküzdhetök.

Nem tudom melyik hotelben lesztek esetleg még szunyogokkal lehet számolni, védekezés ellenük mindenképpen ajánlott.

Fizetöeszköz a dollár amit most a legjobb hozni.

Előzmény: Teomama (753)
Teomama Creative Commons License 2009.07.14 0 0 753

Sziasztok!

10 hónapos bébinkkel most indulunk Dominikára.

Van valakinek tapasztalata babával való utazásról?   

Mennyire bírják a kicsik a hosszú repülőutat?     

Lehet kapni Dominikán bébiételeket?  Ha igen, ezek mennyire "kompatibilisek" az Európában kaphatóakkal?  Milyen áron vannak?

Vigyünk uv-sátrat a kicsinek?  (pár évvel ezelött mi jól leégtünk a borús időben is, ezt szeretnénk a picinél elkerülni)

Milyen gyógyszereket vigyünk a babának az utipatikában?

Most így hirtelen ezek a kérdések jutnak eszembe,  de szivesen veszek bármilyen infót, tippet, ötletet, hogy a babának is , és nekünk is zavartalan legyen a nyaralás.

Előre is köszi és üdv.

T.

doci5360 Creative Commons License 2009.07.13 0 0 752

Örülök ha segitettem!

Ha hazaértek irjál a fórumon pár sort, milyen volt!

Előzmény: Melcsi1982 (749)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.07.12 0 0 751
Ok, e-mail elment :-)
Előzmény: Melcsi1982 (750)
Melcsi1982 Creative Commons License 2009.07.12 0 0 750
Kedves Dom Gass!

Köszönöm a gyors válaszodat,várom az e-mailedet,mert lenne néhány kérdésem programokkal kapcsolatban,amiket szeretnénk veled lebonyolítani!

Köszi:Melinda
Melcsi1982 Creative Commons License 2009.07.12 0 0 749
Kedves Doci!

Köszönöm a hozzászólást!
Melinda
doci5360 Creative Commons License 2009.07.12 0 0 748

Kedves Dom Guss!

Köszönöm a válaszodat!

Szálloda váasztáskor ki fogom kérni véleményedet!

üdv:doci

Előzmény: Dom_Guss (744)
doci5360 Creative Commons License 2009.07.12 0 0 747

Kedves Melinda!

Ha segithetek:

A választott szálloda mellett üdültem két éve.

Csodálatos környezet, a szállodának a part részén jártam, kivülről nézve a négy csillagnak megfelel.

Ha jól emlékszem helyileg öt csillagos a szálló.

A mi szállónk az Occidental Allegro volt, ami azóta ha jól tudom Dreams Palm Beach lett.

Akkor az a szálló már felujitásra szorult, de a körülmények négy csillagosak voltak.

Talán a parton több a pálma mint a Naturánál, de nem jelentősen.

A Natura modernebbnek tünt.

Biztosan jól fogjátok magatokat érezni!

üdv:doci

Előzmény: Melcsi1982 (743)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.07.11 0 0 746

Szia Melcsi,

Decemberben van a legszebb és legjobb idö dominikán, az esös évszak az júniustól október végéig tart, decemberbe még soha nem volt rossz idö!!! Annak ellenére hogy most esnie kellene, abszolút keveset esik, tehát most is jó az idö.

A hotelröl annyit tudok mondani hogy egy viszonylag új hotel, igazából nem a legismertebbek közé tartozik, viszont biztosan jól fogjátok érezni magatokat, a tengerparti része az ugyan olyan mint a többi hotelé.

Akik már voltak velem azok tudják és tapasztalták hogy a "turistás" helyekre akkor megyünk amikor nincs senki (Isla Saona szombat vagy vasárnap) a nem turistás helyeken pedig nincs senki, és sokkal érdekesebbek.

Küldök egy e-mailt, ha van kérdésetek akkor szivesen válaszolok.

Üdv.

Előzmény: Melcsi1982 (743)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.07.11 0 0 745

Szia Zozo!!!

Nagyon szépen köszönöm kérdésedet, megvagyok, nagyon sok a munka annak ellenére hogy most nem nagyon van szezon több a munkám mint elötte, az új dolgok nagyon népszerüek, egyre több ügyfelem jön dél-amerikából is, azonkívül most már kicsit nagyobb létszámmal dolgozok.

Köszönöm kérdésedet a shamponnal kapcsolatban, sikerült megoldanom, most már itt is forgalmaznak hasonlóan jó és hatásos dolgot ezért ez a probléma megszünt, egyébként köszönöm a segítséget. Tudom hogy nagyon készülsz, megigérem olyan helyekre foglak elvinni amiröl sokan csak álmodoznak....

Légy jó, ha valami van akkor írj.

Szia,

Előzmény: lacoste28 (742)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.07.11 0 0 744

Szia Doci!

Mivel elég jól ismerem az összes partot ill. magát az országot én mindenféleképpen Punta Cana-t vagy Bavaro-t választanám, alapvetö különbség maga a tengerpart. Északon az óceán, délen pedig az óceán és a Karib-tenger találkozásánál találhatók a hotelek.

Maimon pedig teljesen ismeretlen, azonkivül nincs is sok vendég arrafele.

Juan Dolio-t nem nagyon szoktam ajánlani, esetleg meg Bayahibe ami közel van Punta Cana-hoz és hasonlóan jó a tengerpartja.

Ha szállodaügyben kell segítség akkor tessék nyugodtan keresni.

Üdv.

Előzmény: doci5360 (741)
Melcsi1982 Creative Commons License 2009.07.11 0 0 743
Kedves Dom Guss!

Mi december 9.-én indulunk Dominikára, 2 hetet fogunk ott eltölteni és lenne néhány kérdésem ezzel kapcsolatban!
Leginkább az időjárásra ,a szállodánkra, és a látnivalókra vonatkozóan!
Pontosabban azt hallottam, hogy ebben az időszakban elég sok a vihar, erős a szél és nem valami meleg a víz!A szálloda ahol megszállunk a Natura Park Eco Resort & Spa ,Punta Cana-n!Kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy a szálloda mennyire felel meg az itthon leírt 4 csillagnak,milyen itt a part,a környék?Néhány programot tervezünk csak, így leginkább olyan helyekre szeretnénk eljutni, amit nem minden turista láthat, vagy nem akkor amikor minden turista ott van!Ebben kérném a segítséged!Az elérhetőségem: klapkai.melinda@freemail.hu
Szeretném veled felvenni a kapcsolatot!Előre is köszi! Melinda
lacoste28 Creative Commons License 2009.07.10 0 0 742

Hello Dom Guss!

Megneztem a Saona-islandrol keszult dvd--t ujra,s az eszunkbe jutottal.Hogy telik a nyar?Csalado problemak miatt Mo-ra kell utaznom,s van ott egy srac akivel egyeztetni akarok es visszaterni Dominikara.Ha meg kell az a krem,meg tudom nezni neked,csak nem tudom,h hogyan jutassam el,mert utkozben konnyen "elveszhet".

Zozo

doci5360 Creative Commons License 2009.07.09 0 0 741

Kedves Dom Guss!

Kiváncsi vagyok véleményedre!

2007 őszén volt szerencsénk Dominikán 10 napot eltölteni, Punta Canán voltunk az Occidental Allegro szállodában.

Mindennel megvoltunk elégedve, tökéletes volt, a szálloda azóta megszünt, illetve Dream Palm Beach lett belőle.

Jövőre szeretnénk ismét Dominikára utazni.

Ha a szálloda maradt volna, akkor nem kérdés, ugyanoda mennénk.

Nézem a prospektusokat, a nettet, illetve elolvastam értékes tanácsaidat, amiből úgy gondolom, hogy Juan Dolióra nem érdemes utazni.

Most felfedeztem Maimont, a TUI hirdet oda utazást.Csak annyit tudok róla, hogy Puarto Plata közelében van.

A dilemma, hogy érdemes oda menni, vagy maradjunk Punta Canan?

Ehhez hozzátartozik, hogy alapvetően sokat kivánunk pihenni, csak egy két programra mozdulnánk ki a szállodából, tehát alapvető a tengerpart ,lehetőleg sok pálmával, illetve az ellátás a szállodában kb. négy csillagos minőségben!

Válaszodat előre is köszönöm!

üdv:dóci

Előzmény: Dom_Guss (663)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.07.03 0 0 740
A nem esik sokat az azt jelenti hogy esténként van egy órás erös zuhé aztán egész nap 33 fok. (párás, helyenként száraz ahol nincs tengerpart)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.07.03 0 0 739

Szia Nicki!

Köszönöm az érdeklödésedet, légyszíves írj a [muchoviaje_rd@live.de] email-re és küldöm a válaszokat. (Vagy esetleg hagyd meg nekem az email-edet)

Előzmény: Nicki25 (738)
Nicki25 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 738
helló,

talán még emlékszel rám, mi márciusban voltunk két hetet, de aztán nem tudtuk beiktatni a helikopteres programot.
viszont azóta is az ország bűvöletében élek, és nemrég írtad, hogy ugyan esős időszak van de nem esik sokat és ilyenkor olcsóbb a hotel is.

A nem esik sokat mit jelent pontosan? :)

Tudnál segíteni, hogy augusztusban kb 10-14 nap mennyibe jönne ki Bavaro-n, kb 4 csillag all inclusive-ben? vagy hogyan éri meg jobbam, ha mondjuk a nyakunkba vennénk az ország azon részeit (esetleg veled? :)) amiket nem láttunk? (leginkább a dzsungel és a tengerpartok érdekelnek). Van esetleg ilyen kidolgozott programod, hogy 3-4 naponta más tengerparton szállás vagy ilyesmi?

köszi :) N
Előzmény: Dom_Guss (735)
sutyi100 Creative Commons License 2009.07.02 0 0 737
Kösszi!
COOP Creative Commons License 2009.06.30 0 0 736
Bocs, most olvastam amit írtál, nem jött mail!!!
banyai.krisztina@freemail.hu
Előzmény: Dom_Guss (732)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.06.30 0 0 735
Kb. 10 hozzászólással ezelött volt erröl szó.
Előzmény: sutyi100 (734)
sutyi100 Creative Commons License 2009.06.28 0 0 734
Sziasztok! Érdekelne Dominican munka lehetőségek! Ha tudtok segítsetek. kozsla.laszlo@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!