Keresés

Részletes keresés

Nonamekata Creative Commons License 2004.06.17 0 0 829
Wolf15!
Nem arra a részre gondolsz ahol a Grand Tours-os Holday apartman is van?
Hogy kell képet feltenni? Ha nincs prospektusod tőlük küldök olyan képet, amin rajta van a helyzete az apartmannak.
Várj csak! Itt van egy oldal, ahol az alsó kép mutatja az Oreos apartman helyét, ott körül van a Holiday apartman is.
http://www.app-oreos.de/Start/app0002/app00021.htm
Kata
Előzmény: wolf15 (828)
wolf15 Creative Commons License 2004.06.17 0 0 828
k.valcsi!
Köszi, de én még délebbre gondoltam. Sarti tengerparti útján halatdva délre, az utolsó épület után van a focipály. Mellette egy földút vezet tovább déli irányba. Ezen az úton haladva a foci pályától mintegy 5-700 méterre található az un. "új falu", ami kb.20-30 épületből áll.
Ez a sarti öböl déli részén található. Tehát nem a falu délirészén, hanem a falutól délre, de különálló kis telepen keresek kétszemélyes apartmant. Ebben kérném továbra a segítségeteket.
Előre is köszönöm!
Előzmény: k.valcsi (822)
matadoor Creative Commons License 2004.06.17 0 0 827
Szia Nonamekata!
Szeretném ha küldenél képeket nekem, nem tudjuk eldönteni melyik apartmant válasszuk!? A Grand tourssal már utaztam, bízom bennük, de kicsi a Sartis választékuk.
MELYIK A LEGTUTIBB APARTMAN 5 FŐRE?
Segítsetek dönteni!
Küldjetek sok-sok képet ha tudtok!
Köszi
matagabor@mailbox.hu
Előzmény: Nonamekata (781)
Zultai Creative Commons License 2004.06.17 0 0 826
Köszönöm a válaszokat.
Sinen vagyunk.:)
Felfedező Creative Commons License 2004.06.17 0 0 825
Szia wolf15!
Én is 2003-ban jártam Sartin és én a Sithon magyarországi képviselőjénél foglaltam szobát. Remélem még most is ez a telefonszáma: 06-20/930-9819. Úgy tudom nekik is vannak apartmanjaik azon a területen ahol Te szeretnél. Én ugyan a falu központja közelében foglaltam tavaly szállást tőlük, de voltak ismerőseim akik a déli részen. Nem mellékes, hogy maximálisan meg voltam elégedve.
Előzmény: wolf15 (819)
Gyap Creative Commons License 2004.06.17 0 0 824
Üdv...

Mint írtam mi augusztus elején megyünk ha minden jól alakul Sartiba, az Apollon Travellal...de már egy hónappal ezelőtt nem volt augusztusra szabad szállásuk ha csak valaki vissza nem mondja.....De meg kell próbálni hátha van még szabad apartmanjuk....Sok sikert!

Üdv: Gyapi

csá Creative Commons License 2004.06.17 0 0 823
Szia Zultai

Én foglaltam már náluk E-mailen keresztül. Nagyon segítőkészek és korrektek. Csara Gina-nak címezd a levelet (Ő az ügyintézője a foglalásoknak) címe: Sithon@Otenet.Gr. Árakról, fényképekről, szoba alaprajzokról küld majd tájékoztatót E-mailben neked.

Előzmény: Zultai (818)
k.valcsi Creative Commons License 2004.06.16 0 0 822
Wolf154
Most jutott eszembe, hogy az Apollon Travelnek is vannak apartmanjai Sartin. A Coralli szintén közvetlenül a tengerparti úton, kb. 700m-re található (felár ellenében légkondis). Van több apartmanjuk is ami messzebb van a központtól, de ezek kb. 100-150m-re találhatók a tengerparttól. A honlapjuk sajna nincs még feltöltve, de a címüket és telefonszámukat megtalálod rajta.
Üdv. Valcsi
k.valcsi Creative Commons License 2004.06.16 0 0 821
Szia wolf15!
Sarti beachen, a tengerparti úton található közvetlenül a Jordan apartman, mely az Exter Travelé. Ennek az útnak a végén a fordulónál van a Halkidiki Tours által ajánlott Triphon apartman (ebben voltam én is). Ez is tengerrenéző szobákkal rendelkezik többnyire(a 4-6 személyesek nem). Ha még messzebb akartok menni a központtól akkor a Retour utazási irodának van 2db apartmanja. Ezek a Hotel Pontos után vannak a főúton, kb. 1500m-re a központtól délre. Mindegyik irodának van honlapja, ott megnézheted az apartmanokat és az árakat.
Üdv. Valcsi
k.valcsi Creative Commons License 2004.06.16 0 0 820
Szia Zultai!
Én nem náluk foglaltam hanem itthon annó, de találsz árakat, ha megnézed a www.oceandiving.hu/gorog/sithonstudio.htm honlapot.
Üdv. Valcsi
Előzmény: Zultai (818)
wolf15 Creative Commons License 2004.06.16 0 0 819
Sziasztok.
Én 1997-ben és 2003-ban nyaraltam már Sartin. Most mégis a segítségeteket kérem. Aki már járt ott az tudja, hogy a falutól délre, a part mellet egy 20-25 épületből álló, a falutól elkülönülö kis üdülö terület van. Mivel ez jóval csendesebb mint a falu, szeretnék itt apartmant bérelni.
Ki tud nekem magyar utazási irodát ajánlani?
Esetleg konkrot apartmant javasolni?
A Zeuszt ne ajánljátok mert tavaly nagyon befaragtunk velük. Azokkal soha többet nem megyek.
Előre is köszönöm.
Zultai Creative Commons License 2004.06.16 0 0 818
Esetleg valaki foglalt az itt található apartmanok közül már ennél az irodánál? Tapasztalatok? Áraikat nem lehet megnézni (emailezni kell?).
Ne szúrjatok le, lopom az internetidőt, de a válaszokat elolvasom.
Kösz, ha.....
Előzmény: csá (816)
Zultai Creative Commons License 2004.06.16 0 0 817
Köszönöm.
Előzmény: csá (816)
csá Creative Commons License 2004.06.16 0 0 816
Még egy cím: http://www.aegeanaccess.gr/platanitsi.html

Zultainak:
http://www.sithontravel.gr/welcome.html. Ezen a címen tudsz appartmant foglalni

Előzmény: pudu (813)
csá Creative Commons License 2004.06.16 0 0 815
Platanitsin található a kemping. Ez pár kilométerre van északra Sartitól. A főút mellett, jól ki van táblázva.
http://www.oceandiving.hu/gorog/
Nonamekata Creative Commons License 2004.06.15 0 0 814
Állítólag van a Narancspart környékén.
pudu Creative Commons License 2004.06.15 0 0 813
Hi!

Van Sarti-ba camping? Tud vki segiteni? THX.. pudu

Zultai Creative Commons License 2004.06.15 0 0 812
Sziasztok

Áruljatok el legyetek szívesek olyan internet címeket, ahol lehet Halikidikin (persze Sartin is) szállást foglalni. Apartman vagy esetleg olcsóbb hotel is szóba jöhet.
Kösz, ha.......

csá Creative Commons License 2004.06.15 0 0 811
Mi júni 26-tól, júli 10-ig foglaltunk 5-főre, 45 euroért/nap/apatman (2 szobás).
Előzmény: d9d8 (810)
d9d8 Creative Commons License 2004.06.15 0 0 810
Kocsival utazók!
A külügyminisztérium Bulgáriáról szóló WEB oldala szerint a tavalyi rendszerhez képest változások történtek.
Tud-e valaki bővebbet erről (a határon hogyan változtak a dolgok, mennyit kell fizetni) és mennyire biztonságos az országban történő utazás?!
Illetve az idén utazóktól kérdezem, hogy van-e változás a korábbiakhoz képest?
Apartmant (4-5 főset) kb. naponta mennyiért lehet kapni?

Üdv. mindenkinek!

kardzso Creative Commons License 2004.06.14 0 0 809
Hello Gyapi!

Ne izgulj, szerintem a legjobb választás volt. Én kétszer nyaraltam Sartin, és egyik alkalommal ebben az apartmanban. El kell mondjam, a többi, ahol jártam meg sem közelíti ezt. Minden szempontból nagyon tetszett, ráadásul még a tengerhez lévő legközelebbi utcában van. Második alkalommal olyan helyen laktunk, hogy bámulhattuk a szomszéd hogyan kajál a teraszon. Szóval minden szempontból szuper, remélem tetszeni fog, ha részletesebben kíváncsi vagy rá, szívesen leírom! Jó utazást, üdv. a Sartiaknak is.

Kardzso

Előzmény: Gyap (760)
navégre Creative Commons License 2004.06.13 0 0 808
Hát a válaszomat, mind a kettöt Sartitanillának cimeztem.
Előzmény: Nonamekata (806)
sartitanilla Creative Commons License 2004.06.13 0 0 807
Szia Kata,

Szerintem arra gondolt, hogy nekem akart válszolni, nem neked :-)

Navégre,

Valahol lentebb a topikban megtalálható a Sithon Travel telefonszáma/e-mailcíme, szerintem már itthonról vegyétek fel velük a kapcsoltatot...

Előzmény: Nonamekata (806)
Nonamekata Creative Commons License 2004.06.13 0 0 806
Kedves Navégre!
Bocs nem vagyok képben. Mit címeztél el?
Kata
Előzmény: navégre (803)
annadr Creative Commons License 2004.06.13 0 0 805
kocsival utazoknak:

tavaly 4 kocsival mentünk, az egyiket 1 éves jogsival, 18 evesen en vezettem vegig, csak az utfelbontásoknál (mikor orákat kellett allni autopalyaepites miatt) csereltem apaval, mert ahhoz nem volt türelmem. Neha felelmetes volt (hegyekben esö) de oriasi elmeny:) Szoval ha egy 18 eves lanynak megy, egy felnöttnek plane, mindenkit csak biztatni tudok:)

Naccsabi Creative Commons License 2004.06.13 0 0 804
Köszönöm neked sokat segítettél!Megkeresem őket a többit majd meglátjuk.
Előzmény: k.valcsi (795)
navégre Creative Commons License 2004.06.12 0 0 803
Nonamekata!
Bocs az elöbb elcimeztem a választ!

Előzmény: Nonamekata (799)
navégre Creative Commons License 2004.06.12 0 0 802
Szia!
Köszi a segitséget!Láttam a képet, gyönyörü hely ,de attol tartok hogy itt nagyon drága a szállás.Egyébként tökéletes lenne.Én csak valami apartmanra gondoltam.Tavaly Stavrosban voltunk, szintén ott kerestünk szállást,Rendina apartmanhotelben találtunk 4fö/35€/éjszaka volt, ja és medencés.
Előzmény: sartitanilla (798)
navégre Creative Commons License 2004.06.12 0 0 801
Szia!
Úgy érted hogy már odakint,sartiban keressem a sithont? Az idén náluk hirdetik a Michalist?
Előzmény: sartitanilla (798)
darius Creative Commons License 2004.06.12 0 0 800
Mcsaba111!
Ha jól rápihensz egyedül is végig viheted, egyébként ez alkati kérdés is. Az út általában 16-19 óra (Szegedről) a Bolgár és Szerb szabályok betartásával (azért, ha belátható az út kicsit meg csúszik a gázpedál). Általában két nagyobb pihenőt tartunk, az első a kb. 100 kilóméterrel Belgrád után lévő OMV kút, ide hajnal körül szoktunk érni, teletankolunk, kávé, reggeli, mosdás, stb. A következő BG-ben a Görög határ előtt valahol Blagoevgrád és Sandanski között egy kis völgyben lévö étterem sor ahova valamikor ebéd közelében szoktunk érni ezért ott megis állunk ebédelni. Egy olyan étteremben szoktunk enni aminek a kerthelyisége egy patak fölött van. Olcsó és ízletes grill kaják vannak, csak érdemes váltani levát, mert az euróval levesznek. Innen már rövid időn belül Gr-ben vagy, ott már lehet nyomni a gázt. Még Szaloniki ahol figyelni kell, nehogy elkavarj, de mindenképpen érdemesebb erre jönni, mert sokkal gyorsabb és jobb az út erre mintha Serres-nél Stavros felé mennél ahol kanyargosabb, roszabb az út.
Mi júli. 14-én éjszaka indulunk. 15.-től van szálásunk Sartiban az Apartmenthotel Sithon-ban. Ha további kérdésed van, kérdezz nyugodta akár itt, akár privátban.
Előzmény: Mcsaba 111 (796)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!