Nem tudom, hogy erinti-e kishazankat, de en akkor is elmegyek valami kozelebbi helyre koncertezni, (ha lesz turne) ha nalunk esetleg nem lesz koncert. Mindenesetre remenykedem....
Lezoli
A lemez osszesen egy peldanyban keszult, amit egy aukcion ertekesitettek. Ha jol tudom ez a lemez szerepel a Guinnes rekordok konyveben a legdragabban eladott lemezkent. Egy arab sejk vette meg. A radioban is csak egyszer jatszottak (ha jol tudom a luxemburgi radioban). Szerintem az a verzio is ennek a radiofelvetelnek a masolata. A lemez egyebkent elegge nehezen emesztheto (legalabbis nekem, de azert nem rossz, plane parszor meghallgatva).
Par track kesobb megjelent a Zoolook es a Renedez-Vous albumokon.
Lezoli
kosz, megjottek a levelek (a mail-server kicsit kiakadt a 45M lattan).
MIndegyik rendben van, sot meg szolnak is az mpeg-ek ;-)
A boritok kulonosen tetszenek,
az az erdekes, hogy a borito alapjan ez egy "digital remaster" CD, letezik hogy megjelent valahogy CD kiadasban a lemez? Mert eddig ugy tudtam hogy csak az elso szeria Vinyl volt kaphato...
Becoke.
(ha masokat is erdekel a Music for Supermarkets, felrakhatom ideiglenesen a webre a fileokat)
engem is érdekelne a dolog, javasolnám, hogy valahol pl a tar-on hozzunk létre egy felhasználót, és azt lehetne ftp-zésre használni (idővel kitörlik, amikor észreveszik, de addigra már mindenki leszedte magának a cuccot...)
Lezoli!
Az alabbi cimen a lemez promocios anyaga hallgathato real-audioban (ez 6 szam).
http://www.crosswinds.net/~metamorphoses/
Mondhatom hogy en is el vagyok ajulva hogy az uj vokalis hangzasok mennyire masok az eddigi stilushoz kepest, es megis annyira eredetiek. Jarre ujbol remekelt. Egyszoval: nagyon tetszik.
Becoke.
(mellesleg meg nem jott meg az anyag amit kuldtel, biztos jo nagy)
Letoltottem a cuccokat. Koszi a lehetoseget, nagyon allatok a szamok - mar nagyon varom a 25-et, amikor megjelenik a lemez. Eszmeletlen, hogy sok muvesszel ellentetben Jarre mindig meg tud ujulni. A koncert nyitoszama biztos, hogy rajta lesz a lemezen. A szam cime Bells.
Tobbet megtudhatsz az albumrol: http://www.revolution-uk.com/news/metamorphoses.html oldalon.
A videónak kb. az elso 45 percét néztem meg (kicsit kellemetlen, hogy nem lehet letölteni a teljes anyagot, hanem real stream-ben kell nézni), és nekem tetszett (már amennyit lehet belőle látni ilyen minőségben). Főleg az első (nyitó) szám volt szerintem nagyon jó! Remélem a Metamorphoses-on rajta lesz... Egyébként nem tudom milyen hosszú volt maga a koncert, a felvétel csak 2 3/4 órás?
Talán kiadják majd videón vagy dvdn az anyagot?!
Becőke.
Helló lezoli!
A számok nagyon jól jönnének, már egy ideje vadászom ezt az albumot, és úgy tűnik eléggé ritka, mert ha jól tudom a lemezeknek csak az első szériáját lehetne megkapni, hiszen a mester szalag megsemmisült, és így nem is gyárthatnak újabb kiadásokat. :(((
Én folyamatosan a hálón vagyok, úgyhogy ha neked nem gond, elküldheted e-mailben is a címemre. De fel is rakhatod valahova a webre ideiglenesen amíg letöltöm.
Előre is köszi,
Becőke.
En lattam a magyar TV-n kb 5 percet, meg realvideoba is bele-bele nezegettem.
Elso hallgatasra kicsit furcsa hangulata volt a koncertnek. Szivesen megneznem normalisan nem egy 2x3 cm-es kepernyon. Neked hogy tetszett?
Nekem megvan a Musique pour supermarche zipelt formatumban. A file-ok 1 es 5 mega kozottiek. Nem tudom, hogy atkuldhetoke-e a neten a nagysag miatt. Egyebkent sok szamot szinte teljesen kiadott a Zoolookon. Talan 2 vagy 3 amit meg nem hallottam.
Nagyon sajnálom, de úgy tűnik hogy a brazil srác megelégelte a sok download-ot, és mindegyik file-ra access denied! :((((( Majd még próbálkozom...
Amit legjobban szerettem volna, az a Music for Supermarkets, és a GoZilla download valamikor tegnap délután egyszercsak félbeszakadt 80-90 %-nál!!!!! És a sérült zip-ek használhatatlanok.
Azért egy pár file lejött, nevezetesen:
Metamorphoses mind a három,
Music for Supermarkets "intro a" és "intro b"
Palawan.mp3 (egyébként mi ez?)
Felraktam a file-okat az alábbi címre (ez a link csak ideiglenes, úgyhogy igyekezzetek):
http://www.inf.u-szeged.hu/~beszedes/_jmj.html
Egyébként, miért van az, hogy egyik zenetévé sem ad akár részleteket is a koncertből? Lehet hogy egy idő után elérhető lesz a video vagy dvd, de azért mégis a világ szilveszteri eseményeihez valahogy hozzátartozik (azaz, szerintem elég nagy esemény volt ahhoz hogy esgy szó sem essen róla)!
...el vagyok keseredve, hogy nem lehettem ott :(((((((