Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Stocz Creative Commons License 2007.04.02 0 0 6209
Szevasz!

Ezek a cikkszámok a 4 ajtós (szedán) hátsó sárfogói.
A kombi, a szedán és az 5 ajtós is más-más sárfogót igényel hátra az eltérő kialakításuk miatt.
Az első sárfogó mindhárom kivitelnél azonos.

Üdv: Stocz
Előzmény: BeZe1974 (6193)
Stocz Creative Commons License 2007.04.02 0 0 6208
Tetszik az üléshuzatod.
Csak nehogy lekoppintsam!
Hol készült?
Előzmény: Fox8 (6183)
Komis Creative Commons License 2007.04.02 0 0 6207

Üdv tois!

Tied a 10 pont!! Ebből is látszik, hogy egy méregzsák fújta fel az agyát..

Előzmény: tois (6161)
Komis Creative Commons License 2007.04.02 0 0 6206

Üdv!

Tovább gondolva a felirat variációkat.

pl: LACETTI, már aki vállalja hogy ász

LACETTI, aki földöntúli

LACETTI, aki Lossziból jött haza

LACETTI, Bálna topiktársunknak

LACETTI, a magasabb fordulatot kedvelőknek

stb, stb :-))))))))))))))))))))))))

Visszautalva elégedetlen Lacsi tulajra.

Szivesen megemlíteném a népítélet szerkesztőinek, hogy nézzenek már utána egy picikét... Bár az igazságtartalmát nem vitathatom, mert nem ismerem a tényeket, de kicsit túlzónak itélem a tálalást.

Szevasztok, jó gurulást P300nélkül :-)

Előzmény: LacettiLaczy (6205)
LacettiLaczy Creative Commons License 2007.04.02 0 0 6205

Fox8! Erről a felirat leszedésről írnál kicsit bővebben? Én az enyémen nagyon szívesen "átalakítanám" LACETTI-ről LACI-vá. Ha jól veszem ki a szavaidból, öntapadóval van rögzítve a felirat. Hajszárítótól nem sérül  a feirat, a fényezés? Mennyire nehézkes így hajszárítós módszerrel leszedni? Leszedés után ugyanúgy fog ragadni? Nem fog leesni? Vagy esetleg valami új ragasztóanyagot használtál a felrakáskor? Előre is köszi a választ!

Előzmény: Fox8 (6203)
Ormió Creative Commons License 2007.04.02 0 0 6204

Köszönöm a tippet, legközelebb rákérdezek. Mert pénteken, mire a szervízbe értünk, már bezárt (3-kor...), és amikor eljöttünk, a lámpa is elaludt, és azóta sem...De úgyis hamarosan jelezni fog.

Üdv: Ormió

Előzmény: Stocz (6172)
Fox8 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6203
Szia Cápa!

Köszönöm az autóm és a GM nevében is a dicséretet:-)))
Holnap teszek fel a küszöbről közelebbit,amúgy ez az a küszöb amiről korábban írtam,hogy nem érdemes venni,mert bár dekoratív de nagyon karcolódik, amúgy a chevi szalonban vettem ha jól emlékszem 14.900 ropi volt a 4db(első+hátsó),és létezik fekete kivitelben is.
A feliratot hátulról kaptam le hajszárító segítségével, ez ízlések és pofonok, nekem így jobban tetszik a lacsi!Tudod:a kevesebb néha több (úgyhogy nem kell felirat!)
Akartam feltenni éjszakai belső képet is,mert úgy dögös a kocsi belseje, úgyanis meg van bolondítva egy kis fénytuninggal és baromi szép a feliraton a kékes fény tükröződése csak hát a felvételből nem lett semmi csak egy feketeség némi színkombinációval,no de ezt majd megvitatom egy fotó fórumon:-)
Előzmény: cápaFeri (6202)
cápaFeri Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6202

Hali Fox!

Nagyon mutatós a géped!! Persze, hogy tetszik, hisz nekem is HB és ezüst, spoiler, alufelni, csak nem Premium, csupán Elite.:-))

Jól látom, hogy szép küszöbsineid vannak? Tudnál feltennni olyan képet, ahol rendesen látszanak?

Szabad tudnom, hol szerezted? Vagy ez is benne van a Premium felszereltségben?

Még valami: a műszerfalra tett feliratot a hátsó ajtóról vetted, vagy amúgy? Én nem igazán szedném le hátulról, viszont ahova raktad, ott nagyon jól mutat!

Üdv!  

georgbob Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6201
Mindig itt vagyok ám, csak nem mindig folyok bele az aktuális témába. Múltkorjába elfáradtam az olajügyön. De egy újabb "adalék" került a "kezembe"! 2006-os 1.4-es Toyota Corolla újonan átadva OMV Controllight 10W-40-es olajjal.... (nekem is ez van, csak castrolban...)
Előzmény: georgbob (6200)
georgbob Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6200
Emlegetni vagy melegetni? Nem mindegy ám :)))
Előzmény: R*R (6199)
R*R Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6199

Szándékosan írtam a:"direkt szerkezetét" nem akartalak felmelegetni... de örülök, hogy velünk vagy!

Előzmény: georgbob (6198)
georgbob Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6198

Ja, én voltam. De nem a szűrő, hanem a hővédő lemez koppant a motortartó bakhoz. Pár menet felfelé a függőleges tartón és már jó is lett. (igaz kicsit beleér a bilincs teteje a hangfogó borításba a motorháztetőn, de nem probléma.

.

Előzmény: R*R (6197)
R*R Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6197

Sziasztok!

Igazatok van, nem időtartamra igénybevételre kellett volna hivatkoznom. Végülis a kockázat csak annyi: a szűrő megsérülhet. Én is remélem, hogy kíméletes és kisszámú igénybevétel alatt sok idő telik el  (acélszerkezetek fáradásos töréséről azért tudnék mesélni, de itt a fórumon ennek nincs helye).

Valamikor, valaki (cartársuk) a szervizben panaszkodott, hogy zörgést halani a jobb elejéről gázadásnál- kiderült a direkt szerkezete kopogott a környezetéhez...

További szép napot!

Előzmény: Secretknight (6188)
Fox8 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6196
Remélem nem járok úgy mint te!Csak kár, hogy piros a javítod:-))
Előzmény: Cromagnon (6195)
Cromagnon Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6195

Hello!

Én is így gondoltam de 4-5 hónap járkálás után 1 szer 1 gödörbe bele és reccs letört a tartó, műanyag kötöző amíg nem jutottam el hegesztőhöz utána villannyal meghegeszteni és festéket kevertetni lefesteni így maradt egy flakon javító festékem!!

Előzmény: Fox8 (6190)
BeZe1974 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6194
Probaltam rakeresni neten de ez halal...
BeZe1974 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6193

El vagyok kenodve.

A hatso sarfogokat nem tudom rogziteni, ezert felmerult a gyanu nem lacettis adtak...

A ket sarvedo belsejeben levo csavar helye passzol viszont a kulso also nem es anelkul nem fekszik fel a lokharitora es 2 cm-es res van. A luk nem stimmel egyszeruen nem tudom odaig fesziteni :(

Leszedtem az elso mondvan felcsereltem oket de nem, azok oda valoak.

Van olyan hely ahol le lehet ellenorizni ez a muanyag mihez keszult?

J-200 GUARD MUD RR RH

96 545 640

J-200 GUARD MUD RR LH

96 545 639

Koszike.

Fox8 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6192
Szia!
Szeretem a kocsimat ez igaz,de a képek annyiból becsapósak,hogy sajna nem így szokott kinézni a kocsim takarítás ügyileg, olcsó kifogás,de nincsen rá időm mindig ápolgatni,ezért tegnap ki is használtam az alkalmat,hogy tiszta és lencsevégre kaptam,ha meg már lefotóztam akkor meg, megosztom az 'örömömet' a fórumtársakkal!
A dicséretedért meg külön köszönet!
Előzmény: Secretknight (6187)
pagy Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6191
Szia! Igazad van, jobban megnézve ez O vagy nulla. ( Ehhez képest valamennyi papíron, adás-vételi, biztosítói stb. G. van, ebből még lehet gondom!) Egyébként 2004. XII. havi 1,6-os kombi, manuális klímával, gyári immo.-val és rádióval (Elite felszereltség) Kösz a segítséget. Üdv.pagy
Előzmény: Stocz (6174)
Fox8 Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6190
Szia!
Szerintem kibírná hosszútávon is,mert a 'hernyó' önmagában is sok rázkodást elnyel,az meg nonszensz lenne ha az 1cm széles sarok acél eltörne!A direktem nincs egy kiló + az erőkar (a vas és a direkt közötti táv) nagyon rövid:-)
Előzmény: R*R (6186)
Cromagnon Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6189

Szia!

Nissan Primera felni lett kiszélesítve 7x15 a gumi 205/55R15 ez a váltója a télinek 5 emberrel nagyobb gödröknél sajnos beleér a hátulja.Lehet hogy 205/50 gumival nem érne bele de akkor állandóan gumit kellene vennem mert a Bp. utakon mindig defektem lenne.Előző autómon 205/50 gumi volt az első esős éjszakán utak tele tócsával nem láttam a gödröt és mind a kettő baloldali kerék javíthatatlanul ki csípődött volt is bajom mivel csak 1 pótkerék van a kocsiban.Tehát vehettem még 2 db gumit utána 1 szer tempósan átmentem a Kerepesi Hungária kereszteződésben közben sávot váltottam,ott a kamionok kijárták a Hungária körutat és fel van gyűrődve az aszfalt na ezen átszáguldva ujjabb defekt persze javíthatatlan így 7 db gumit kellett vennem röpke 3 hónap alatt a 4 kerekű kocsimra.Tehát szerintem Pesten a nagyon peres gumik használhatatlanok.

Előzmény: R*R (6179)
Secretknight Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6188

Csö R*R!

Nekem is azt írtad hogy ez az egy konzolos tartó el fog törni,de most már majd egy éve így van és semmi baja,még csak meg se hajlott.Remélem nem lesz igazad ,én így hagyom...

Szépen süt a nap emberek,menjetek kifele a természetbe :))

üdv,Secret

Előzmény: R*R (6186)
R*R Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6186

Szia!

Azért más is nézegeti...

Ha csak a képen látható konzolos tartó visel minden terhet, akkor átmneti időről beszélhetünk- máskülönben előbb-utóbb a rázkódás miatt valahol el fogtörni.

Twisterről a tiéd az első kép- úgy emlékszem!

Üdv

Előzmény: Fox8 (6184)
Secretknight Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6187

Szia FOX8 !

Most már tudom merre figyuzzak Tatán.Én kicsit lejjebb vagyok a Kazincbarcikain.Szép a járgányod,látszik hogy szereted :).

Ha valakit érdekel van 1db Hankook Optimo K701 185/65-R14 gumám,alig futott.

csőváz,Secret.

R*R Creative Commons License 2007.04.01 0 0 6185

Szia Lew!

Az alapjárat mennyire ingadozik?

Fox8 szűrője alapján neked is lehetne elvileg ugyanaz, ha lebontanál az alsó szűrőház csatlakozástól kezdve mindent (rezonátorház, hattyúnyak szívócsonk)

A szűrőtest ekkor is tökéletesen védene, csak valamivel hamarabb kellene tisztítani, viszont jelentősen javítana légáramban.

Nagyon szép és jó dobokat látni, el kell döntened kivágatod-e a lököst (korábban beszéltünk róla: kivágás nélkül hátrafelé lejteni fog a csatlakozási kötöttségek miatt; én nem vágattam ki a sajátomat). Igazán akkor mutat szépen, ha félmélységig be van illesztve, 1 ujjnyi hézag a vég körül elég kell legyen, hővédő fólia felesleges. Iker-, kör vagy ovál lesz (DTM)? Majd képet!

Üdv

Előzmény: lewenter (6181)
Fox8 Creative Commons License 2007.03.31 0 0 6184
A motoros képet R*R-nek raktam fel,hogy megmutassam hogy szereltem be ideiglenesen a GREEN-t.Az tisztán látszik,hogy a moci még nem kapott mosást!Csak a külsőség:-)
kripic Creative Commons License 2007.03.31 0 0 6182

Szia lew!

"A Lacsibanmost lett 3500 km "

"...alapjaratot figyelem ... elkezd ingadozni, oyankor kicsit kimormolom hazafele"

Ugye nem azt akarod mondani, hogy a 3500 km-ed alatt már többször meg kellett zavarni, hogy viszonylag normális legyen a gép...?

Azért ennyire nem rossz ez az autó, viszont azt nem csodálom, hogy a gazdaságos benzinről lemondtál.

Előzmény: lewenter (6181)
Fox8 Creative Commons License 2007.03.31 0 0 6183
Nagytakarítás után:A motor kimaradt a mosásból,majd legközelebb!
lewenter Creative Commons License 2007.03.31 0 0 6181

Szia R*R!

Betetszűrő teljesen jó, mert nem érzek semmi különöset, ha jó benzint kap jól húz és jól fogyaszt TESCo benzinről teljesen leálltam, mert gyenge vele és nem is húz.

A Lacsibanmost lett 3500 km :-) Az alapjaratot figyelem, hoyg neha elkezd ingadozni, oyankor kicsit kimormolom hazafele az Erdi emelkedőn :-)

Szal rendben van sztem!már nézegetm hozzá, hoyg kinél kellene egy sport dobot feltenni, valószínű hű maradok Janóékhoz. csendeset de brummogót és jót vég nem kell nem kell rá :-)

Üdv lew

Előzmény: R*R (6098)
kripic Creative Commons License 2007.03.31 0 0 6180

Szia Cromagnon!

Látom, nem féltél feltenni.... Szó se róla, látszik a különbség, és szó se róla, izgibb a fizimiskája a "ferrarinak'...

Nem kapja el nagyobb döccenőknél a karosszériát (merthogy ugye még ültetve is van a gépezet...)?

Üdv:

kripic

Előzmény: Cromagnon (6178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!