Keresés

Részletes keresés

lukacspal Creative Commons License 2011.04.25 0 0 299

Elnézést hol vettél plexit és mennyiért?

Tudna esetleg nekem feltenni fényképet valaki a JAWA oldalkocsis motoron található elsőfékrögzítőről ,úgynézem csinálnom kell metr nem látok sehol eladót.Köszönöm

Előzmény: jawa350oldalkocsis (288)
focifero Creative Commons License 2011.04.24 0 0 298

Köszönöm a meghivást!!Fogok élni a lehetőséggel!!!:))

Előzmény: TL 54 (297)
TL 54 Creative Commons License 2011.04.20 0 0 297

Várom szeretettel egyedül is ,vagy akár az Ákos Úrral,de még a tippadó-a TIBI- is belefér!

Előzetes telefonegyeztetés után.

Üdv Fábián

Előzmény: focifero (292)
Retr0 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 296

Előzmény: Retr0 (295)
Retr0 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 295

Előzmény: Retr0 (294)
Retr0 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 294

Sajna a képek lemaradtak!

Előzmény: Retr0 (293)
Retr0 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 293

Üdv.!

Van valakinek fogalma arról, hogy ez milyen oldalkocsi lehet? Ha igen, akkor írjon nekem egy emalit---> retro.s100@gmail.com  Köszönöm előre is!

focifero Creative Commons License 2011.04.17 0 0 292

Tisztelt László!!

Igen én segitettem Az Ákosnak önt megtalálni,aki természetesen őrült önnek és az oldalkocsinak!!(azota már van még 2db-ról is tudomásom!!)Valoszinűleg egyszer majd én is meglátogatom önt az Ákossal,mert engem is érdekel az oldalkocsi mivel én is ismertem Feri bácsit!!Amúgy sok szerszám van a fateromnál a Feri bácsi garázsából!!

Üdv Fehér László  (focifero)

Előzmény: TL 54 (291)
TL 54 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 291

T.Fociferó !

11 éve várok erre az infóra amióta a TL Pannóniám életre kelt a Jankovits oldalkocsival.

Egészen biztos hogy a Te közvetítéseddel sikerült felvennem a kapcsolatot az unokával!!

Külön köszönöm!!!!!!!!!!!!

Biztosan tudtuk-nejemmel-hogy ez Jankovits oldalkocsi csak éppen nem sikerült idáig bizonyítani. A 2000-es évtől elkészülte után régi veteránosok többen bizonygatták hogy ez márpedig Szentesi oldalkocsi..Hosszas kutatás után sikerült a Szentesi családot a nejemnek felkutatni és ott is bizonyságot nyert hogy ez egy Jankovits oldalkocsi.

Írásbeli bizonyiték persze itt sem volt de nekik konkorencia volt a Jankovits cég és jól ismerték.

ennek a történetnek a legjobban a Szentesi oldalkocsi tulajdonosok örülhetnek.mert sikerült némi írásos  anyagot és képeket  szerezi az Ő általuk készített oldalkocsikról!!!!!!!!!!!!!! 5 féle változat készült, egyik szebb mint a másik.

Ezeket nemrégen átadtam Ocskai Úrnak aki megigérte hogy kisérő cikkel együtt hamarosan megfog jelenni a Veterán újságban.

Üdvözlettel és köszönettel Fábián László

Előzmény: focifero (289)
Earles Creative Commons License 2011.04.13 0 0 290

szia. jópár éve volt egy ilyen oldalkocsim, elég csoffadt állapotban. sajnos már nincs meg. viszont bármilyen információ érdekel. össze kell szedni minden anyagot, különben örökre feledésbe merül...

Előzmény: focifero (289)
focifero Creative Commons License 2011.04.06 0 0 289

Üdv Uraim!!

Érdelődnék kinek van köztettek Jankovits féle oldalkocsija!!Ismertem a fiát feri bácsit és az unokája a szomszédom!!Ő is megnézne egyet kettőt még(ő is vagy 60 éves),ja és hátha tud nektek segiteni egy-két dologban!!

köszi

jawa350oldalkocsis Creative Commons License 2011.04.05 0 0 288

Sziasztok!

Velorex oldalkocsimhoz vettem plexiket.Sajnos lyukak nélkül vannak.Hogyan tudnám ugy rögziteni hogy ne kelljen fúrni a plexit.Valaki csinált mát ilyet vagy ötlet?

Előre is köszönöm!

Earles Creative Commons License 2011.03.18 0 0 287

Írd be a google képkeresőbe, hogy "seitenwagen anschluss" és csemegézz kedvedre!

Előzmény: Tomsz85 (286)
Tomsz85 Creative Commons License 2011.03.18 0 0 286

Hello!

Segítséget szeretnék kérni tőletek egy iskolai feladathoz. Számotokra biztos tök egyértelmű dolgot kérdezek. Oldalkocsi felfogatása érdekelne, erről kellenének képek, ábrák. A motorkerékpár nem ismeretlen számomra, de egy oldalkocsi felfogatása viszont az. Minden segítség jól jön. Remélem lesz vki aki tud segíteni.

Előre is köszönöm mindnekinek!

Fejes Attila Creative Commons License 2011.03.06 0 0 285

Üdv, szép darab!

Előzmény: forrest99 (284)
forrest99 Creative Commons License 2011.03.06 0 0 284

Üdv néktek!

jawa350oldalkocsis Creative Commons License 2011.03.05 0 0 283

Helló kicsit fura a kérdésed?

Ha már a BMW-hez hozzá van vizsgáztatva akkor legális ha nem akkor hozzá kell vizsgáztatni.Az oldalkocsi lehet más tipusú.A felfogatás a lényeg hogy a müszaki vizsgán átmenjen.A müszaki vizsgát nem minden hol lehet megcsinálni mert oldalkocsivizsgáztatáshoz nem mindenkinek van engedélye inkáb KPM-nél .Mikor az enyémet meglátták az öreg szakik elkezdtek nosztalgiázni meg oda adtam egy körre az udvarban a végén még én szóltam hogy azért nézzük már meg a fékpadot a saját érdekemben NAGYON POZITIVAN ÁLLNAK AZ ÖREG MOTOROK-HOZ.

Előzmény: BDV (278)
jawa350oldalkocsis Creative Commons License 2011.03.05 0 0 282

Mennyi az ára a kocsinak vagy motorral együtt?Amúgy ez gyári szin volt vagy egyedi elképzelés

jawamotor@citromail.hu

Előzmény: Csöni (281)
Csöni Creative Commons License 2011.03.04 0 0 281

Hello!

Kereslet esetén, az oldalkocsit eladnám róla.

(ülést kárpitozni kell)

üdv: EN-EL

Rálátó Creative Commons License 2011.02.28 0 0 280

Hello!

Nekem nagyon sürgősen szükségem lenne ezekre az alvázakra!

Adok egy telefonszámot ami feltudna hívni és majd megbeszéljük!

+36305215529

Előzmény: tomjoc (279)
tomjoc Creative Commons License 2011.02.28 0 0 279

Sziasztok!Van két DUNA oldalkocsi alvázam ha kell valakinek 8000ft-ért vihetiA két menetes szár és a harang már nincs meg.

BDV Creative Commons License 2011.02.21 0 0 278

Sziasztok mindenkinek!

Örülök,hogy megtaláltam ezt a fórumot,már jó ideje csak olvasgatom itt a hozzászólásokat.

Volna egy kérdésem.

Van egy oldalkocsis Trophy-m,ami jelenleg nincs forgalomban,valamint van egy BMW K 100LT motorom is.Mivel az idei németországi Elefantentreffenre az MZ miatt nem tudtam volna elmenni ezért a barátaim ötlete alapján a BMW és az MZ oldalkocsi össze lett házasítva.A motor jellege miatt egy segédváz lett hegesztve,ami a blokktartó és a lábtartó csavarjaihoz lett felerősítve.Az oldalkocsi felfogatásához szükséges gömbök ki lettek esztergáltatva,és a kerethez lettek hegesztve. Az oldalkocsi ehez let felrögzítve és beállítva.

Csomagokkal,sátorral itallal,stb jól meg lett durrantva. Az oda-vissza  kb 1200 km-es utat gond nélkül eljesítette. A németeknél a 150-e is kipróbáltam vele,még azt is bírta,a futása végig stabil volt.

Mivel már hiányzik az oldalkocsizás,érdekelne milyen feltételekkel lehetne ezt így legalizálni? (természetesen akkor vennék egy másik oldalkocsit)

Egyszóval arra lennék kiváncsi, mi a menete egy lyen jellegű összeépítés szabályos megvalósíthatóságának?????

Üdv.

joe1984 Creative Commons License 2011.02.15 0 0 277
marcyt5 Creative Commons License 2011.01.22 0 0 276

Üdv mindenkinek!

Egy oldalkocsit szeretnék lábra ( kerékre ) állítani ehhez kéne segítség az alábbi kérdéseim lennének.

- mivel érdemes a csónaktestet tisztítani kívül és belül ( belül hogyan a kevésbé hozzáférhető helyeken)

- fényezés vane valami speciális dolog az alu miatt?

- az alu sárvédőm belül a csónaktest felől hátul repedt azt heggeszteni vagy szegecselni érdemes?

- Kellen nekem pár kép a felfogatás részéről, iletve az ülés helye annak a felfogatása ( ülőlap) érdekel.

Esetleg ha valakinek fölös kitámasztói lennének érdekelne.

Előre is köszönök minden segítséget képet stb.

További kellemes hétvégét mindenkinek.

lukacspal Creative Commons License 2011.01.17 0 0 275

SZerbusztok! Vennék jó állapotú velorex560 as oldalkocsit ha tud valaki esetleg.Jó állapotú érdekelne bár gondolom itthon szerény a választék.

Köszönöm

UI: jórészt a DANUVIA forumon vagyok /ha sürgős az eladás/

T1OK3 Creative Commons License 2011.01.01 0 0 274

BUÉK minden oldalkocsisnak!

Fejes Attila Creative Commons License 2010.12.31 0 0 273

B Ú É K!!!!!  

Fejes Attila Creative Commons License 2010.12.23 0 0 272

Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!!!!!

Earles Creative Commons License 2010.11.27 0 0 271

szia. van utángyártott csomagtartóm és lökhárítóm szentesihez. privátban kereshetsz.

Előzmény: szelkakas (269)
Fejes Attila Creative Commons License 2010.11.26 0 0 270

Szia, ritka dolgokat keresel.A nyár elején a Miklósi börzén láttam csomagtartót egy párat.Börzézni kell, vagy a vaterán szokott lenni szétkorrodált oldalkocsi amin van lökhárító és csomagtartó.Vagy gyártani kell, mintát tudok mutatni.

Előzmény: szelkakas (269)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!