Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Szia! Ez a vízi fajta,olyasmi lesz a végtermék,mint a szénsavas limonádé,én szeretem! Van kefírgombám is,abból is nemsokára lesz már egy kis feleslegem...Írj privit ha érdekel:-)
ez csak vízbe rakható? nekem tejbevaló kellene. hybiszkuszt tudnék cserébe, vagy törpenyúl-biotrágya gyártót, díszcsalánt, málna tövet, őszirózsát tudnék cserébe. meg van egy nagylevelű növényem, aminek nem tudom a nevét-úgy kaptam a szomszédból, de vagy 20 tövet.
Nem pont virág.... Lassan lesz túlszaporulatom japán kristálygombából,ha valakit érdekelne esetleg!Főképp trópusi növények érdekelnének:-)De biztosan megegyezünk!
Tudom, nem ide tartozik, de van pár holland törpe nyuszim eladó, vagy cserélhető. Nagyon praktikusak, mert minden növény hulladékot megesznek, és újra hasznosítanak. Tapasztalatból mondom, kész minikomposztálók. és kishelyen is elférnek.
ráadásul még a gyerekek is megtanulhatják az állatokkal való foglalkozást.
Akit érdekel az univerzális mininyúl, annak tudok a segítsére lenni! binker@invitel.hu
Gyümölcsfáim nem nagyon vannak. Különböző paradicsom magok legalább 20 féle,
földicseresznye mag és palánta amit át kell teleltetni. Sárkánygyümölcs magonc, guava magonc, császárfa palánta, maracuja magonc (kicsi). Email címem nyilvános ha valami megfelel.
Érdekelnének a málnáid, illetve szívesen cserélnék Veled növényeket. Minden különleges gyümölcstermő, zöldség, fűszernövény érdekel, és van jópár féle cserém is, bár szabadföldi gyümölcsfából nem sok. Amim van: sárkánygyümölcs és maracuja palánták; egzotikus gyümölcsök magjai, kb 30 féle paradicsommag, 2 féle tomatillo, ehető krizantém, chia, több féle bazsalikom, wonderberry, földicseresznye, lila hüvelyű babok, stb. Ha volna kedved cserélni, az e-mail címem nyilvános.
Én leginkább gyümölcsfa-fajtákat gyűjtök.Kész oltványokat is veszek,de igyekszem saját magam előállítani a fáimat,így szemzőágakat ill. oltóvesszőket gyűjtögetek.Leginkább olyan fajtákat,amelyek Mo-n nem nagyon elérhetőek.Kedvencem az őszibarack ,de a többi is érdekel.
Elcserélném helyhiány miatt a szoba fikuszomat (ficus elastica).Kb.másfél méter magas szép nagy egészséges levelekkel.Ez már nem postázható,csakis személyes átvétellel jöhet szóba.(Szolnok környéke).
Amit szeretnék érte: Az chilli paprika magok (csakis a magasabb SHU értékűek érdekelnek,(habanero pl.),vagy vastagszárú bambusz tő(vek)(viridis,vagy hasonlóadottságú).meg ilyenek :) Képeket email ban tudok küldeni. Sanko
sziasztok! Mint mindig, különleges zöldség és fűszermagokat keresek, illetve egzotikus gyümölcstermők szaporítóanyagait. Van cserém ugyanezekből a kategóriákból bőségesen.