Roli: Elég sok nem fogadott hívásom volt. Franc se tudja miért nem keltem fel... Egyébként jó volt az edzés?
Csonti: A lábamnak nagyon jól esett, utánna se fájt. Bár még nagyon féltem, egy keményebb sprintnél. De elsőre nagyon jó volt!
Sajnos nem biztos, hogy otthon leszek a közvetítés alatt... szal lehet hogy majd valakit zargatni fogok a telefonjaimmal. Sajnos ebben az évben nagyon kevés Seahawks meccset láthattunk :(
Egy a lényeg -> PATRICK KERNEY! (sajna még atlanta mezben)
Szia Ziti! Jó reggelt! Én voltam a nagyon aktív a hívásokban, mert hiányzott a szokásos jössz-e edzésre telefonod!
Én beleszólnék az esélylatolgatásba, de oly keveset tudok még a csapatokról, hogy értelmesen úgysem menne... :-) hagyom ezt a nagyoknak és tanulok az írásokból!
a def.böl kiahytátok Tatupu-t és Trufant akiket sztem érdemes megemlíteni meg azért az elkapók sem olyan rosszak....gondolok itt a Branch Engram kettősre....sztem rajtuk fog mulni a mecs és 2-3 td különbséggel nyer a SEAHAWKS! nem lesz különösebben megerőltető:) bár lenn igazam de majd meglátjuk:)
Én sem voltam a mai edzésen bár én már tegnap szoltam hogy nem megyek több edzésre ebben a hónapban..........
Tényleg tegnap hogy bírta a lábad?
Köszi hogy megszólítottál mert mindig én írok azt lassan úgy éreztem magammal társalgok és akkor ez már a vég.:))))
De a lényeg a mai meccs mert az már tényleg a rájátszás és itt minden más mint az alapszakaz bármelyik márközése.Teljesen mindegy mi volt a két csapat meccse az alapszakazban (Seahawks győzött).Valami X faktorról beszélnek amerikában.....na mindegy.
Szerintem is elég szorps meccs lesz bár 1-2 TD különbség lesz. A Seahawks nak nagyon nehéz lesz aföldön előre haladi mert a Redskins futás ellni védelme a 4. a ligába és mint montad S.Alexander eddig nem volt valami fénye bár a kettes számú fútó sem olyan rossz (Maurice Morris) de szerintem most Hasselbeck sokat fog paszolni a fal úgy is elég jól megvédi aztán lesz ami lesz ( TD vagy Int).
Mind akét csapatban vannak azért szép számmal sérültekvagy olyanok akik nem biztos hogy játszani fognak sérülés miatt.
A redskins szerintem elég sokat fog funi mert Clinton Portis és a kis társai idén jól végzik a dolgukat, és éppen ez ellen kell valamit kitalálni a Seahawks védelmének mert a passz ellen elég jók és rengeteg sacket is össze hoztak idén bár a sackhez kell az is hogy az ellen passzoljon.És persze ott vannak az ilyenkor mindig bavethető trükkös palyek amiben szerintem a Redskins jobb (pl Randle El).
Lesz itt minde de szerintem a Seahawks fog nyerni.
Elnézést kérek mindenkitől, aki hívott is, de úgy átaludtam az edzést, ahogy van. :(:(
Mai meccs esélylatolgatás valaki? Csonti ? :) Más úgy se szokott beleszólni :P
Egy nagyon szoros meccsre számítok. A redskins feltüzelve megy ki a pályára, míg a seahawks pihentette inkább kezdő játékosait. Inkább passzjátékban lehet eredményes a Seattle... westcoast offense! :) Hasselbeck sajnos Interceptiongyanús, ezért biztos hogy dobni fog 1-2t. A TD passzok és INT-ek között tuti hogy dupla lesz a különbség valamelyik irányba... Alexander gyenge teljesítményt nyújtott az alapszakaszban, de ez már a rájátszás. Bármi megtörténhet. Minden esetre várok tőle egy TD-t legalább :) A Seattle defenseben bízom nagyon, kitűnően össze lett rakva, bár a futás ellen sajnos gyengébben védekezünk, mint passz ellen. És mint tudjuk az ellenfélnek van egy Clinton Portis-a. A pass rushunk nagyon jó, JPeterson & Patrick Kerney keményen fogjak terrorizálni a Redskins QB-t :) A secondaryvel nincs különösebb bajom.
3-7 pontig lesz a különbség a végén valamelyik félnek.
Mind a két srác nagyon él a pályán és nagyon felvették a ritmust az biztos.Nagyon remélem hogy tudják folytatni ezt a jó teljesítményt jövőre is mert akkor tényleg király játékosok.
Hát nem olyan lett amilyet akartam...........sajnos.
A lényeg az hogy szerettem volna mindenkinek megmutattni hogy a ligában a számok alapján kik a legjobb védők (szám szerint csak az első 10 lett volna).
A fő ok az hogy Patrick Willis idén nagyon kitett magáért ahoz képest is hogy csak újonc (rookie) neki lett a legtöbb tackleje (több mint BUrlachernek eddig bármikor).
nagyon jó kis LB a srác bár szerintem az erdményhez kellet az is hogy a 49es nem a legacélosabb csapat........................lehet hogy rosszindulatú vagyok?:))
Emlékeztetőül mindenkinek. Itt a Január , csak az vehet részt az edzés munkában és játszhat meccseken aki fizeti a tagdíjjat. Most már lejárt a türelmi idő. Volt lehetőség rendezni a tartozásokat.