A Budapest Black Knights vendégül látja az Uzsgorod Warriors csapatát, s remélhetőleg megyszerzi az első magyar győzelmet a honfitársaink ellen eleddig veretlen ukránokkal szemben!
Gyertek minél többen szurkolni, a bajnokságban induló csapatok pedig scoutolni!
Helszín, idő: BVSC stadion Szőnyi út, 04.15. szombat 14:00
Ma nagyon fontos dolgok fognak történni edzésen! Kérek mindenkit, hogy jelenjen meg teljes harci díszben. Kavboj kalapoktól hemzsegő gyepet /lol/ akarok látni délután. Ha van olyan ismerősötök, akiről tudjátok, hogy nincs net közelben, értesítsétek elavultabb, ámde legalább oly hatékony eszközökkel. Ajánlom például a telefont. De tőlem a füst jel is mehet. A sérültek is jöjjenek!!!
ui: Ma azt fogjuk csinálni, amit minden este, meghódítjuk a világot! ;)
bocs srácok a tegnapi teljesítményemért, az én pofám ég, nem feltétlenül a bemutató miatt. az enyém jogosan ég. dave ne a tiétek égjen. nem tudom hogy miben fáradtam el, (QB-nek lenni ilyen fárasztó?) de tegnap úgy elaludtam 5 körül, hogy 3ig aludtam is. ez a gáz. hogy ilyen miatt nem mentem ezdésre.
jah télleg qrva jó hülyéskedéshez van eszük az embereknek, de az hogy rendesen odategyék magukat ahoz nem, tisztelet a kivételnek! bocs szücsi csak kijött belőlem aki volt ma edzeni az tudja miért írtam ezt!
köszi szépen, nagyon jó lenne! Az van hogy kéne viszont még egy TE. És ígyis akkor egy oldalt lesz csak wr... JA, és aki jön, annak 14:00kor tali a piros 96os zsókavár úti megállójában. Mégegyszer köszönöm annak aki jön.
Bocsi SZücsi de vissza kell mondanom azt hogy megyek mert még mindig nagyon fáj a derekam. Sajnos se a holnapi se a pénteki eddzésre nem fogok tudni elmenni mert nem tudok ráterhelni a jobb lábamra. Remélem hétfőn már ott leszek addig pedig: Go Cowboys!