Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
ez eleg nagy hulyeseg. nekem, mint felhasznalonak honnan kellene tudnom az "adott feladat energiaigenyet"? igy meg eleg nehez kovetni, h nagyjabol meddig is lesz eleg az aksim toltottsege? a kocsim benzintank kijelzojen lathato ertek sem esik 20 literrel hirtelen, ha egy emelkedore hajtok felfele...
Nyertél! :) Egyszer azért ki kéne próbálni, hogy mit szólnak a szervízben...itthon. Ez még a régi kijelzés-átállítás témához! Amúgy meg abszolút igazad van, a többieknek mondom, az adott feladat energiaigényétől függ a kijelzés.
persze, mert a telep feszültsége is ingadozik. Amikor hozzányúl pl a merevlemezhez, akkor leesik 100-120-al, utána visszamászik. Olvasd el az apple.com/battery (fejbő írtam, de megtalálod), ott részletesen elmagyarázzák.
Hát, ha nekem ilyen van, akkor sajna csak erről van tapasztalás. :)
Megjegyzem, én kipróbálás szintjén kicseréltem a fesz.jelzőt, de semmivel nem informatívabb ha számot látok a telep-ikon helyett - egyszerűen olyanokat ingadozik az érték, hogy pont ugyan ott vagyok vele, mint az egy csíkos szimbólummal.
(meg rohadt idegesítő, hogy a full tele telep helyett egy 473-as értéket látok... semmit nem számít, csak idegesít. :D Hamar visszakerült az eredeti kijelző!)
Biztos karcolodik, de en a displayre szabtam egy palmrol valo foliat, a clickwheel-en pedig meg a gyari folia figyel. A többi nem erdekel. Hasznalati cikk, nem muzeumi darab. A targyak vannak ertünk, nem mi a targyakert. Maganvelemeny.
Sziasztok Akkor most azt kérdezném hogy Mit gondoltok az ipod photoról persze akinek van Karcolodik vagy valamilyen bibis része? Bármilyen info érdekelene Előre is köszke
Jó elnézést kérek ?????????????????????????????????????????????????????????????????? Ennyi megfelel remélem De léci tényleg segítsetek már ezekben Köszi
Sziasztok Van egy hatalmas kérdésem minden ipod nanosnak A lejátszó tényleg annyira karcolodik és ha igen akkor mit lehet vele csinálni , ki lehet cseréltetni vagy mi. És mit lehetne hozzá venni hogy ne karcolodjon ha egyáltalán karcolodik
A francba! Valami gebasz van az iPodom akksijával :(
Az utóbbi 1 hétben rendszeresen lemerült pár óra alatt, anélkül hogy 1általán be lett volna kapcsolva. Ráadásul ilyenkor, amikor olyan szinten lemerül, hogy bekapcsolom és csak fekete háttér van, meg a beharapott alma (vagy már az se, csak 1 elemet mutat), a Recently added playlist is ki szokott törlődni.
Tegnap du. például teljesen feltöltöttem, ma reggel bekapcsoltam, ekkor még nagyjából OK volt, 1 kis egység hiányzott a zöld elemből a töltöttségjelzőn, állítgattam rajta pár dolgot, és kb. 5 perc alatt úgy lefogyott, hogy 2 egység maradt a pirosból.
Kb. 2 hónapja van meg a cucc, de attól félek, hogy ennek a történetnek a szervíz lesz a végállomása :(((
Ha valaki most tervezi iPod vásárlását akkor szóljon, mert tudok Áfa-t intézni! Igaz, csak az Áfa összeg felét tudom elintézni, de az is valami! Ehhez csak az kell, hogy a vásárló az általam megadott Cégnévre kérje a boltban az Áfa-s számlát.
[AppleInsider] Valószínűleg meg kívánja előzni a nanóval kapcsán lenyelt keserűpirulák beszerzését az Apple, ugyanis arra kérte értékesítési és szervízpartnereit, hogy a hiba eredetére való tekintet nélkül cseréljék ki azokat az ötödik generációs iPod lejátszókat, melyeket a felhasználók valamilyen hardverhibára utaló jellel visszahoznak. Az ötödik generációs jelölés az Apple nemrég bemutatott, videolejátszásra is képes audiolejátszóját illeti.
Az Apple szövegezése szerint "bármilyen hardverhibával" rendelkező iPodot ki kell cserélni, azokat is, "melyeket egyébként nem rendeltetésszerű használatból eredőnek" osztályoztak és visszautasítottak volna. A rövid csereperiódus azt valószínűsíti, hogy hibás darabok vegyülhettek az első szállítmányok közé, azonban a vállalat hivatalosan nem jelezte, hogy tudna bármilyen komoly problémáról, mely az iPod video lejátszókat érintené.
Hát egy huszast nem is, de azért lássuk be: Jó dolog! :) Egyébként a huszast meg lehet spórolni úgy is, hogy ha az ismeretségi körben körülnézünk, hogy valaki vissza tudja-e igényelni az ÁFÁ-t. Én pl így csináltam és meg is spóroltam rajta közel egy huszast!
Más:
Kérnék egy kis segítséget, mert ez a playlist dolog nekem egy kicsit zavaros! Adva van ugye egy Library nevezetű táblázat, amiben benne van az összes zene, amit hozzáadok, szépen berendszerezve.
Igen ám, de én szeretnék olyan playlisteket, amiket az iPod-ra rátöltve, pl a kedvenc számaimat hallgathatom az álltalam megadott sorrendben. Ilyenkor ha csinálok egy új playlist-et és belehúzkodom a kiválasztott számokat, akor azt za iPod abc sorrendbe rendezi saját magán, nem olyan sorrendben játsza le, ahogy azt én megadtam. Viszont, ha sorszámozást csinálok nekik, vagy átírom a get info-ban szereplő dolgokat, akkor az iTunes átrendezi a Library-ban is! És akkor borul az egész! Szóval volna valaki olyan drága, hogy felvilágosítana, hogy hogyan kell külön kezelhető playlist-eket gyártani?
Nekem nincs ilyen tapasztalatom, de mindenképpen azt tanácsolnám, hogy ha a lehetőségeid engedik, akkor ne használtan vásárolj! Főleg, ha merevlemezes verzión gondolkodsz! Ki tudja, hányszor ejtette le a volt gazdája, van-e valami ritkán előjövő hibája, stb, stb...
Ezen kívül ott van az akku kérdés, ki tudja mennyire elhasznált?
A flash memóriás példányoknál ugye nincsenek mozgó alkatrészek, így azoknál kisebb a kockázat! De mégis! Egy iPod megvétele, kicsomagolása, első bekapcsolása nagyon kellemes élmény ám! :) Én sem tudtam addig, amig a sajátom meg nem lett! :)
Aztán meg úgyis elkap a gépszíj és elkezdesz kölönböző kiegészítőkre költögetni...:))))
Egyébként - képzeljétek - az enyém tegnap fel lett avatva nagy hangfalakon is! Egy rendezvényen rá volt kötve egy keverőre, ami egy végfokhoz és 2db 800W-os hangfalhoz csatlakozott! Szólt akkorát...:)))
iPod vásárláson gondolkodom. Szeretném megkérdezni, van-e valakinek tapasztalata használt, apronet-es vásárlással? Van-e valami tanácsotok, mit érdemes nézni, lehet-e ilyen eszközre garanciát érvényesíteni, ha gond van? iPod nick-el és 06703758655 számmal több hirdetést is adott fel valaki, esetleg nem vásárolt már Tőle valaki?