Az általad említett társaság alapítói, az MB-cars.hu Mercedes klubból váltak ki. A kiválás körülményei miatt két emberrel onnan nem lennénk páran hajlandóak szóba állni, úgyhogy mi kedden az Mb-cars.hu talijára megyünk :-)
Hali, az idojos szerint vasarnapra szorvanyos eso varhato az egesz orszag teruleten.... Nekem jo valami majusi idopont is, de 2szer is talalkozhatunk, nem? :-)Mindenesetre talan jo lenne valami beulos hely nagyobbacska parkoloval, ha megis esne most vasarnap, vagy fedett parkolo, vagy ilyesmi. Mindenesetre a Felvonulasi Teret szerintem hanyagoljuk, ha van valami jobb .
u.i. Tegnap a Hungarian este egyutt haladtunk egy szep feher 123-as kupeval egy darabon, igen jo karban volt a gep, gratulalok az ismeretlen tulajnak.
nos, auton lejart a muszaki, de rendesek vagytok hogy igy izgultok, erdeklodtok:)
P-s rendszam? hat most eppen az aknan all, es a szilenteket butykoli, fekpofak, es a tarcsat is el kellett vinni kiegyensulyozni...szoval sajna ez van.
de amit igertem, kepeket rola holnap mindenkeppen felrakok ide.
vasarnapra esot mond. de en a fovarosban leszek, szoval ha ott lesz valahol a dolog, szivesen elmegyek, mar csak azert is hogy vegre szemelyesen is talalkozhassam w115 tulaj tarsaimmal:)
na, de autom az nem jon sajna, majd ha meglesz, mindenkit 1enkent meglatogatok , igerem!
bakonyig kerdesedre reagalva, en odamehetek a felvonulasi terre, de sajnos az autom nem, mert a pentekre datalt muszaki ugrott. kicsit alaneztek, es hat 1-2 dolgot kell cserelni, szilentek, fekhenger+ilyenek.
szoval a gep nem lesz kesz vasarnapra...
sajnos ez van. pedig beszivesen ott lettem volna vele.
Mi az , hogy bodeert? Gephazteto, lokharito, kotenylemez, hutomaszk, lampak, diszlecek ebben benne vannak? mert ha igen, akkor mar csak az a nagy kerdes, hogy rozsdaugyben mennyire hasznalhato a kis foltos, mint donor.
Mert az en dizelem bal elso sarvedoje pl. marha klasszul nezett ki, amig egot nem kellett cserelni a fenyszoroban..:-) A jobb oldalit meg sem merem nezni.
Ugyhogy latatlanban semmit sem lehet mondani, de ha hasznalhato, akkor szerintem megeri az otvenezret...Udv
u.i. Akkor hol talalkozzunk vasarnap? Felvonulasi ter?
Igen az a kis rozsdafolt elol gyanus...a tobbi max. szepseghiba :-)
Viccet felreteve, nem latszik a kepen, de szerintem ez totalkareselyes,
alkatreszdonornak jo lesz. Nem latni, hogy a teteje elhuzodott-e, de ha igen akkor biztosan K.O. Mentsetek ki belole ami hasznalhato. De persze kozelrol kell latni a biztos itelethez....Udv
nem tudom, hogy egyről beszélünk-e, de ezt a kocsit nem mondanám vajszínűnek. Nincs rajta jelzés a motort illetően, szóval akár 200 D is lehet. Fekete kormánya és kéziváltója van.
Szép autó, eredetinek, intaktnak tűnik, de nem szalonállapotú, vannak rajta használati nyomok. A behozatalt nem tegnap ejthették meg: G-s rendszáma van.
Szigetszentmiklóson lakom és eddig a legközelebbi féknyereg ajánlat az Nagykanizsán van.. Sajna a 123-as nyerge nem passzol. Nekem is van egy csomó alkatrészem, de ilyen pont nincs..
Ha egyről beszélünk, akkor ismerősöm ismerőséé.Vaj színű, asszem 200D.A fazon ilyen érintetlen állapotban vette, gyári minden, Németországból olyan 3m környékén.Ha egyről beszélünk.
Én is szeretnék részt venni az állólámpás találkozón, de jelenleg a kocsi villamosság szerelőnél van, csak húsvét utánra ígérte, hogy kész lesz vele. Ha kész van és működik a kocsi, én is mennék.
Jövő héten nem leszek net és így fórum közelben, nem tudlak olvasni benneteket, ha megvan a helyszín és az időpont, légyszi valaki küldje el sms-ben a 70/6090908-as számra. Nekem is Budapest és környéke a legjobb, esetleg valamelyik bevásárló központ parkolója (Lurdy, Campona vagy a budaörsi áruházak). Vagy esetleg jobb lenne egy csendesebb helyet keresni egy Pest melletti kisebb településen?
Várom sms-ben az értesítést, ha eldöntöttétek a kérdést.