na jó, megyek csicsikálni!
remélem holnapra megjön az eszetek, de legalábbis azt, hogy drukkoltok nekem 9-12-ig, teljes erőtökkel!!!!
az ég legyen velünk,
lina
(csókok és ölelések ma nekem kellenének, de hát nincs kitől ugyebár.....:_( )
azér az se semmi, hogy béla nem csak szatír, meg rabló/betörő, hanem még tömeggyilkos is....és egy ilyen csapja (?) itt nekünk a szelet.....better to say: csapta
khm khm....szerintem az ízlésről ne nyossunk most vitát (már megint), úgyis meddő lenne....nem úgy mint béla.
ja és a felsorolásból kihagytad portugáliát!!!!!
Paulinka, egyet se rinyájjá, a Libertine és én pusztán a szaros "metál" miatt barátkozunk, a szívit, a lelkit meg a koronázási ékszereit mind meghagyom neked! (Arró meg nem tehetek, hogy jobb ízléssel bírok, mint te...)
Ice! Az ifjú újjáéledt hallottaiból! Ilyet se pipáltam még!
A bélák persze lapít... bisztos tömeggyilkol valahun. Hát így vagyunk mi itt, de szerintem az ezredik így is garantált.
Shalina, szívem. Te csak ne sajnáld a bélát. Mer egyet mondhatok neked: a bélák minden, csak nem szeginy! És ezt elhiheted. (Hat nyaralója van, úgy mint: Borneón, Malagán, Floridába, Tibetbe, Vakapádon meg Kamcsatkán. Szal nem köll félteni...) Azér szégyen, hogy a paulinkától kell megtudnom, hogy a béláknak mindeme helyeken elpotyogtatott kölykei vannak... Na szép.
Szegény Béla!! Meg az ő lelke! (Miért is?) Na mindegy, akkor is szegény, szegény. Csak hogy foglalkozzak a lelkével, és ne szoruljon rá a gumikrokodilra. Amely mellesleg az enyém!
Összefoglalva tehát: szegény Béla!
asszem télleg kezdek kétségbeesni....már vagy egy hete nem történik semmi. ezt én így nem vagyok hajlandó tovább folytatni, hogy itt magamban beszélek. ez nevetséges!
HA TI SEM ÍRTOK, ÉN SEM FOGOM MAGAM STRAPÁLNI!
na szisztok,
paulina
na látjátok erről beszéltem!
visszajön buksi, aki ugyebár eddig eltűnt. mindenféle zagyvaságot ír, amit szintén nem értek.
ami azt illeti, akár szégyen, akár nem, a filmet nem láttam.
béla: ő többgyerekes családapa, mi közöm lehet hozzá? esetleg dadus, ugyebár....
libi: hát ő az olvasottak alapján veld randizgat.
ice: hódít, de igazából csak érted él, és mingyá jön is.
ketchup: eltűntnek nyilvánított
na akkor most mi lesz velem?
ejtve vagyok mindeki által.
ennyi, végem, meghalok, ráadásul holnap az a k**** felvételi......
na jó, megyek még egy kis epertortáért.
paulina az összetört szív
ui:
ami azt illeti, az összekötő informátor személye kezd körvonalazódni.....
Itt zöldüljek meg, ha paulinka ezt az egész ájtatos, őskori zagyvaságot nem az új ridliszkott filmbű vette... Abbó a radiátorbó... Valld be, hogy láttad, üdvöske! Nem szégyen az! Bisztos Szelli cipelt el rá, mer ő is, mint énecske, vajazza a Rásszelkró fejit, mióta ő vót Bád Vájt az eléjkonfidensöl című - csaknem tíz oszkárt nyert - filmalkotásban.
Látom, má a kutyának se köllök. A bélák inkább a paulinkával levelez. Szép, mondhatom. Hányadik randinál tartotok? Én meg itt epedek, mint az állat!...
Mos télleg, mi lett az Ice emberrel? Tud valaki valamit?
Libi, te meg kapd össze magad és dzsaljál oda a villanyosmegállóba, különben nem tudunk randizni! Na pákok mindenkinek!
hát ebből az egészből én már nem értek semmit. itt már mindenki ismere mindenkit, csak úgy repkednek a belső poénok, vagy gúnyolódások, vagy mik. információk áramlanak jobbról, balról, és nem tom, ki az összekötő. na mindegy, mivel már senki sem rajong IGAZÁN értem, ezért jobb is lesz, ha elsüllyed ez a topik.
ave
lina
Bár hedonistaként mostanában egyre halmozom az élvezeteket, hadd ragadjam meg az alkalmat annak tisztázására, hogy kinek is szurkolok a holnapi BEK döntőn. Nos, én a Real Madrid győzelmének örülnék, mert a rongyos 6. hely miatt (a spanyol bajnokságban) ők csak akkor indulhatnak jövőre is a Bajnokok Ligájában, ha idén megnyerik azt. És valljuk be őszintén, nekik inkább ott van a helyük, mint a Valenciának, akikkel egyébként semmi bajom sincs. Emellett még drága PMB-mnek drukkolok, hogy sikeresen stabilizálja kissé kókadt számítógépének lelkivilágát és hardwer erő-állapotát, valamint elűzze a gonosz akadályozó szellemeket a gép közeléből. Hajrá Real, hajrá Paulina, haj rá...
Na, látom süllyed má ez a topic...na mindegy, a kapitány nem hagyhatja el a süllyedő hajóját, mosmár valahogy beevezünk 1000-ig
Mivel nem jácchatom a szerelmest, úgy döntöttem gazember leszek (azaz maradok) és rátokborítom rosszkedvem telét:
Paulinka, neked elfogadom gyengécske mentségedet, hogy lerobbant a géped, de mégeccer elő ne fordujjon!!! Megdícsérlek, hogy tennap sokat írtál, a meséket már úgyis kezdjük mexokni tőled... még -hadd dicsekedjek!- levelet is kaptam.
Shalina! Má sajnálom a gumikrokodilomat, náladnál még ő is többet foklalkozott a lelkemmel!
Bookshie! Mos direkt csukatod le magad, csak hogy mexabadujj tőlünk?
Sally! Hát mán az ellenségeiben sem bízhat az ember?
Ice, mi a', felolvadtá a nagy boldogságban?
Libi! Hörpölsz inkább valódi világot?
Amúgy kinek drukkolsz holnap a Valencia-Real BEK döntőn? (Én nem árulom el, ne ez alapján dönts!)
Itt van nektek esti mese!!! (mert bélának ugye a szundibundiznia kell a maci után, akkor mese is legyen már....)
Paulina
Az Aventinuson volt egy kurtakocsma. Matrózok jártak oda éjszakánként s piros bort iddogáltak.
Paulina, a kis maszatos konyhalány hordozta a tálakat. Vörös haja volt és kék szeme.
Egyszer, amint elhaladt az egyik asztal mellett a pörkölt hallal, valami kappadóciai hajóács ijedten a tunikájához kapott és fölugrott.
- Hol a pénzem? Megloptak. Tolvaj - rivallt -,tolvaj.
Kavarodás támadt. Közben a tolvaj -egy hajóslegény- kereket oldott.
- Ez volt - mondták többen s körülvették Paulinát.
A lármára az utcáról két praetori katona rontott be, csörrenő karddal: az éji őrség.
Elővették a rabszolgalányt.
-Ide azzal a pénzzel.
-Nincs nálam.
-Akkor velünk jössz, babám.
-Nem - sikított Paulina -, nem. Én ártatlan vagyok - s meg se moccant.
-Indulj - vezényelt az egyik katona - az alacsony és kancsal - s úgy meglökte a lányt, hogy az kitántorgott az utcára.
Ott megint csak állt, mint a cövek.
Erre a másik katona - a magasabbik - a kardjához ért.
-Ne nyúlj hozzám - ordította a lány. - Hagyj engem. Mert megharaplak.
A katona nevetett.
De amikor megragadta a karját, hogy előretuszkolja, a lány ráugrott, mint egy vadmacska s végigkarmolta az orrát. A katona vére csurgott.
Most a kancsal próbálkozott. Paulina hirtelen feléje fordult. Arcul köpte.
-Disznók - sivalkodott s kibomlott vörös haja és izzot a kék szeme -, disznók. Emberek segítsetek. emberek, én egész nap dolgozom, szegény vagyok, ártatlan, esküszöm anyám sírjára, az édesanyám sírjára, ártatlan. Emberek, emberek.
Az emberek, akik a csöndes nyári éjszakában ballagtak, ámulva nézték a kéz zsoldost. Dulakottak a lánnyal, ököllel-karddal verték. Mégse bírtak vele.
Aztán fölnyalábolták s úgy vitték.
-Dögök - üvöltött a levegőbe, kalimpálva lábaival -, dögök. Öljetek meg. Gyilkoljatok. De azért kikiabálom, hogy ez a ronda, ez a kancsal, múltkor a kocsmában meg akart ölelni. Gazemberek, gazemeberek. Mindnyájan gazemberek. Minden zsoldos gazember. Az uratok Caesar is gazember. Caesar is gazember. Jupiter - hadonászott a kezeivel az üres égbolt felé.
A szörnyű ordításra, mely nem csitult Róma utcáin, fölébredtek az emebrek. Hálóköntösben, papucsban csoszogtak a kapuk elé s hallgattaák ezt a vad rikácsolást, a hangot, az óriási hangot, mely utcáról utcára haladt, a rabszolgalánnyal együtt. Sárga telehold lebegett a Colosseum fölött.
Amikor Mutius Argentinusnak, a sztoikus bölcsnek villája elé értek, a lány még mindig átkozódott, dühöngött. Hangja el nem rekedve rikoltozott az éjszakában.
A bölcs ezen a kései órán Rufusszal, a költővel csevegett az atrium szökőkútjánál.
Mind a ketten fölálltak a márványpadról s bámultak, míg a jajveszékelő némbert el nem cipelték. De hangját még ezután is sakáig hallották a sötét kis utcákból.
-Miért kiabál? - kérdezte a bölcs. - Mit akar?
-Igazságot - felelte a költő.
-Nevetséges - jegyezte meg a bölcs. - Minden indulat nevetséges.
-Minden indulat fönséges - szólt a költő. - Milyen fönséges volt ez a lány, milyen hatalmas. Aki haragszik, az, akinek igaza van, hatalmas. Ennek a lánynak is igaza lehet.
-Miért gondolod?
-Mert úgy haragudott.
-Mit ér vele? - kérdezte tűnődve a bölcs. - Az őrszobában majd agyba-főbe verik. Vagy el se jut odáig. Belökik a Tiberisbe.
-Az mindegy - mondta a költő. - Az igazság az utcán ment és ordított. Mi pedig meghallottuk a szavát. Fölriadtunk ágyunkból, nem bírunk többé aludni, nem tudjuk folytatni előbbi vitánkat. Róla gondolkozunk. Az igazságról. Lásd, még mindig erről beszélünk. Ez is valami.
(K.D.)
Jó éjszakát kedveseim!
Legyen békés, nyugodt éjszakátok, álmodjatok sok szépet (velem, rólam)
Esti puszik milliói cuppannak ajkamról ajkatokra. Egy utolsó ölelés, lehunyjátok pilláitokat, és máris alszotok.....
na ezek biza erik drágaságom színei, és kikérjük magunknak, nincs közünk egyik párthoz se, ahogy a torgyán csucsuhoz se!!!! a politikusok nem szexi pasik, úgyhogy én rájuk se nézek!!!!! :)
jaj, kedveseim!
úgy örülök, hogy ennyire aggódtatok....de a rosszakaróim még nem örülhetnek, újra itt vagyok! persze tudom ám, ohgy megint sally keze van a dologban! ugyanis vasárnap reggel bekapcsolta a gépet, aztán "véletlenül" elromlott....hiába nyomkodtam össze-vissza, semmi sem látszódott....de nem volt nagy a baj, mint akkor, mikor ez a fantasztikus lub beindult (köszönet érte a mi édes kis bélánknak), a doktorbácsi már meg is gyógyította!!!! remélem örültök, és béla is meg tud bocsájtani ezért a kis kimaradásért, és én is kapok az eperből, igaz nekem is van itthon, csak epertorta formájában (most nem olyan mint múltkor, csak sima kis gyümitorta, de azért nagyon fincsi!). örülök, hogy libling nem hagyott cserben, rá aztán télleg mindig lehet számítani!!!! ami a képeket illeti, nem is naktek raktam be, hanem ketchupnak, aki úgy tűnik megint felvette a rejtőzködő színt. ice sem ír....
az nem lehet, hogy csak két rajongóm marad!!!! de nem....én sejtem egy titokzatos idegen közeledtét, aki talán nem is annyira titokzatos....egy régi ismerős talán? de vajon kié?
és a sorozat rejtélyekben bővelkedve folytatódik, szépen közeledve az 1000 felé.....:)
na ha itt vagytok, akkor örömmel venném, ha visszatérésem alkalmából rajonganátok, ovációznátok egy kicsit....na lécci....:)
Itt ülök paulina, egy nagy tál eper az ölemben, de nem kapsz!, egy szemet se, inkább magamba tömöm, pedig má nem esik jól, akár a tegnap este, perce nem is fánkolok, vaneszembe, fogaggyunk majd ma, ma este bisztosan idedugod a gépedet, de hijába, mer má más programmom van, esti maci után sirdogálok egy kicsit, oszt irány a szundibundi, még nem tom kiről álmodok, dehogy kiről nem azziher...
Paulina, ilyen nem is volt még, be sem néztél ma...erre nincs mentség, a szívtelenségnek is van határa, csalódásom mélyebb, mint a szellemi színvonalam. Ha má szeretni se lehet, akkó minek ez a fostos necc, meg ez a fostos béla?? Ma is hijjába éltem...
Hát, nem tom mi van ma velem...muszáj beraknom egy Nick Cave CD-t, amíg meg nem jön paulina.
This prayer is for you, my love
Sent on the wings of a dove
An idiot prayer of empty words
Love, dear, is strictly for the birds
We each get what we deserve
My little snow white dove
Rest assured
Paulinám, csak egy kis szusszantásnyi időt akartam hagyni, hogy legyen időd megírni a milleniumi hozzászólásodat, melyben pár keresetlen szóval kitérsz eddigi elévülhetetlen érdemeimre...
A bikinis kép elég jól sikerült, még a szúnyogcsípések is láccanak! De én nem erre a csajcira gondoltam, hanem arra a kis töpszlire, aki szétkent epres szájjal stagedivozik állandójan a süsiben.
Nagyon kimerítő vót különben a hétvégém, először is osztódással kellett szaporodnom, mint a moszat, hogy kielégíthessem egyre növekvő rajongói táborom egyre növekvő étvágyát, asztán ma mintha eccerűen más bőribe lettem vóna egész nap, olyan misztikus élmény volt az egész vagy mifene.
Libertine-nek meg pont ott kellett járkálnia, hun a madár se jár, még szerencse, hogy bizonyos birtokomban lévő titkos információk révén a markomban tartom szegény fiút. Egy rossz szó és sajnos neki vége...