Az összes ötletemet lenyúljátok, gondoltam én is, hogy felveszek valamit a Romantika csatornáról, de ez már nem lenne eredeti ötlet, azért a filmklub ötlete tetszik, a lepedőmet még mindig felajánlhatom.
A Nap moziban láttam életem egyik leghosszabb filmjét, Fedőneve Dóra vagy valami ilyesmi, kivoltak szakadva a padok, helyette faszékek voltak berakva, és négyszer, vagy ötször szakadt meg a film. És ott nem előtte vagy utána beszélték meg az emberek a film fonalát.
Igen,igen a Mátrába én is sokat jártam (ott csókolóztam először), meg a Zrínyibe, később meg a Nap moziba is, a Bástyáról ne is beszéljünk, ó azok a régi szép idők.
Én is szeretnék, maj meglátjuk, mit sikerül... mondjuk nagy mulatság lenne tutira, te ennyire ráérsz? má ne haragudjál meg, úgy értem, hogy most, nekem ezer dolgom lenne például... de nincs.
Azért mondjuk elég hülye dolog így állni egy pocsolyában, szerintem. És a három Oscar az mi? A legpucérabb, legperverzebb és legabszurdabb feldolgozásért?
Ott figyel az ablakban... azér elég béna, hogy a Citizen Shane címből lett egy ilyen Henri Shane magánélete, fordították volna Durungpolgárnak vagy mittomén, sokkal viccesebb lett volna szvsz.
Mégpedig, irigykedik is a fél világ, hogy Magyarországon csak besétálok egy tékába, és ott mosolyog a polcon... szal ezt mindenképpen le kéne vetíteni, mer mondom, egy kincs.
Igen, az így volt, nagyjából, persze kornél szokásos költői túlzásait most is le kell kapirgálni a száraz tényekről, a Mátrix egyszerűen megvan (bravo nori, 1 pont), a Montyt valóban megvettem, a Csinibaba (nem a Zimmer Ferkó) pedig csereajándék volt a kornéltól, ő a Tökös tekést kérte, én meg a Blade Runnert, csodálkoztam is az igénytelenségén, azt hittem, legalábbis úgy nézett ki, hogy a Tango és Casht fogja választani, mert azt vizsgálta sokáig, én aztán álltam is a szavam, de ne tudd meg, mit éreztem, amikor kicsomagoltam a pakkot, és benne egy ismert újság cédémellékletét a la Csini tekerte zsírpapírba.