8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
Nem stresszelem magam rajta, csak azért elkeserít, hogy ilyen mentalitású magyar emberek vannak.
Szerintem is. Ha valaki előzetesen azt mondja, hogy az 5. vagy a 7. helyért játszunk, akkor mindenki elfogadta volna. Persze a tegnapi meccs egyáltalán nem volt szép. De lesz ez még jobb, szerintem nagyon frankó csapatunk van. És nekünk van a legjobb kapuspárunk:)) Ilyés is kezd újabban rájönni, hogy ő tulajdonképpen átlövő, s Mocsaitól sokat is tanulhat. Nagy Laciról nem is kell mondani semmit, Iváncsik tesók is kiválóak. A beálló poszt, ami hiányos, de talán Gál magára talál, s bár Zubai kicsi, de ügyes azért:) Ráadásul csapat vagyunk, mindenki tud hozzátenni, ha beáll a pályára. És ami szintén nem elhanyagolható, hogy nem feltétlen kell cserélnünk védekezéshez, mert mindenki tud azt is. Úgyhogy én nagyon derűlátó vagyok. :)))
A franciákra egy szavunk sem lehet. Belementek egy tisztességes vereségbe.
Most sajnálhatjuk csak igazán a tegnapit.
Bár kicsit most is szidtam Skaliczkyt, hogy miért nem játszatja Zubait, amikor megy neki - a mai meccset látva jobb lett volna Gál helyett korábban is -, és játszunk beállós nélkül mégis. Meg hogy amikor a 40. perc körül Fazekas - szerintem a meccs legjobbja, bár Ilyés sem volt rossz - elfáradt, miért nem hozta le legalább 10 percre.
Most mondja, hogy a Sport2-n megy mindjárt a német-svéd.
Nem kell komolyan venni ezt a szerencsétlent. Én mindenesetre gratulálok a csapatnak, mert ezen az EB-n várakozáson felül szereplünk (az izlandi meccsért azért kár volt). Nagyon mélyről jött fel a férfi kézilabda.
én? Csak téged utánoztalak. Attól, hogy olykor kikapunk, vagy rosszul játszunk, nem feltétlenül mi vagyunk a leggyengébbek. Mint ahogy Ági is marad az aki, attól függetlenül, hogy idén eddig két nóném játékostól is kikapott.
Totálisan semmit nem számít nekik.Akkor ért volna nekik valamit a vereségük,ha tegnap megverjük Izlandot,mert úgy a németeknek nemsok esélyük lett volna továbbkerülni.