Keresés

Részletes keresés

Tárnokvölgye Creative Commons License 2002.02.04 0 0 246
Nagyon jókat lehet rajtatok nevetni...
"Jelenlegi párthatalom" "Arronganciája" Ó!

Illető úrnak van egy véleménye. Ez a vélemény hogy a Centrum számára ideálisabb, mint az SZDSZ,a amelyre eddig szavazott nem hinném, hogy ebből lehetne bármilyen összeesküvéselméletet fabrikálni... Az összeesküvés elméletek nincsenek, csak azt hivő elmebetegek - nem ezt szokták mondani?

Vedd észre: Sacco és Vanzeti senkit nem kényszeríthet szavazata megváltoztatására. Azt azonban nagyon sajnálatosnak tartom hogy elsősorban azért választja az SZDSZ helyett a Centrumot mert az SZDSZ-nek nincs esélye a bejutásra. Ez az én szememben árulás-színű. Elnézést ha valakit megbántottam.

Előzmény: logoped (241)
logoped Creative Commons License 2002.02.04 0 0 245
BaSand!
Ugye, hogy van egy ilyen gyanúd?
Nekem is.
Előzmény: BaSand (242)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.04 0 0 244
:-))) Érdekes módon Te ültetted a bogarat a fülembe, mikor alfát J.g.-hoz hasonlítottad. Na Ő az, akiről véletlenül sem tudnám elképzelni, hogy a Centrumra szavazna. Tudtommal MIÉP, onnan pedig minimális esélyét látom az átpártolásnak. Az ügynöki munkásságnak inkább. :-)))

Zfr

Előzmény: Törölt nick (240)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.02.04 0 0 243
Nem értem, mutatis mutandis a rendőrség helyett, most az APEH hajtja végre a politikai zaklatást.
Ez ellen pedig most is szót emel ez a szervezet.
Csakhogy most már nem az MSZMP rendeli meg a zaklatásokat, hanem a Fityesz.

Akkor most ki árulta el az elveit?
Akik a zaklatásokat megszólják, vagy azok, akik elrendelik?

Előzmény: BaSand (232)
BaSand Creative Commons License 2002.02.04 0 0 242
OFF

Alfa, gyere, most üzente a főnök, hogy utalták a fizut!
:
ON

Előzmény: alfalfa58 (235)
logoped Creative Commons License 2002.02.04 0 0 241
Azt hiszem tévedés azt hinni, hogyha bárki az SZDSZ helyett a Centrumra szavaz akkor az majd bekerülése után a FIDESZ-t fogja egyértelműen támogatni. Világosan kimondták arra szavaznak ami az Ő megítélésük szerint az ország érdekeit szolgálja. És ez független attól, hogy MSZP vagy FIDESZ kezdeményezés.
Igaza van az egyik beírónak, a topic cím nagyon átlátszó és ezzel bizonyítja is a jelenlegi párthatalom arroganciáját.
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 240
Mégis miért gondolod hogy alfa ügynök volna? Eddig elég jól játszotta a "szerepét"... Nem?
Előzmény: Zoffar (238)
Tárnokvölgye Creative Commons License 2002.02.04 0 0 239
Ez csak egy internetes vitafórum! Olvassák vagy tizen! Ugyanmár méghogy ügynökök!
Előzmény: Zoffar (238)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.04 0 0 238
Igen, de ez inkább az "ügynöki meló" része. Dezinformálni az ellenfelet és a megzavartak felett átvenni az irányítást. :-)
Előzmény: Tárnokvölgye (236)
BaSand Creative Commons License 2002.02.04 0 0 237
Kedves alfa !

Engem félig már meggyőztél. Nem szavazok az SZDSZ-re !

Tárnokvölgye Creative Commons License 2002.02.04 0 0 236
Dehát a fórumot olvasgatva nem ez az első provokatív topic... Számos másik is van ami egyik párt ellen illetve másik mellett korteskedik. Ez a politika!
Előzmény: Zoffar (234)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.04 0 0 235
1. Na jó: bácsi...

2. SzDSz-esek! Ne hagyjuk magunkat félrevezetni, és vigyázzunk, hogy ne oszoljon meg az a kevéske kis szavazatunk: voksoljunk mindannyian a Centrum Pártra!

PS. Megbízható forrásból értesültem róla, hogy Magyar Bálint, Kuncze Gábor és Demszky Gábor is mind a Centrum Pártra szavaznak majd!

Előzmény: Törölt nick (229)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.04 0 0 234
Jóóó naaaagy OFF
Az itt előforduló ballib nickek jól felültek a jobboldaliak provokációjára... Folyamatosan válaszolgatnak - őáltaluk amúgy is provokációként felismert - beírásokra, ezzel folyamatosan fenn tartva az első 10 topic címei között a felszólítást. Aki nem néz bele, nem olvassa végig a topicot, talán még át is szavaz. :-))) Nekem 8, én nem valami helyett szavaztam volna a Centrumra. Mindenesetre egyre jobban úgy látom, a Centrum tényleg be fog kerülni. :-)))
Amúgy az én meglátásom szerint a Centrum valószínűleg minden oldalról szakítani fog pár szavazatot, kivéve a MIÉPet.
1. Akik váltást akarnak, de a kevesebb lapot osztanának az MSZPnek.
2. Akiknek túl liberális az SZDSZ.
3. Akik kissé meglepődtek a Fidesz működésén.

A topikcímben egyértelműen felismerhető az SZDSZ rombolására való buzdítás... Korrektebb lett volna csak egyszerűen egy "Válaszd a Centrum Pártot..." cím és utána mindenki megindokolhatta volna, hogy miért inkább ezt mint mást, ill. inkább mást, mint ezt. Illen eccerű ez.
ON

:-)

Zfr

ps. remélem nem rontottam el a játékot. :-)

Tárnokvölgye Creative Commons License 2002.02.04 0 0 233
Nem értem a logikádat. Egy párt nem azért jön létre hogy valaki ellen, helyett szavazzanak oda az emberek... Vannak tisztességes szándékú pártok is, nemcsak az SZDSZ-ből és az MSZP-ből kell kiindulni!
Előzmény: Mad-ve (227)
BaSand Creative Commons License 2002.02.04 0 0 232
..önmagát ellenzéki politikai szervezetnek tekinti, és egyértelműen kijelenti, hogy az MSZMP, az uralkodó kommunista párt ellenzéke. Ellenzéki, abban a szűkebb értelemben is, hogy folytatja a küzdelmet, amelyet az állandó rendőri zaklatásokkal dacolva a demokratikus ellenzék vívott az elmúlt tíz évben, a polgári és politikai jogok érvényesítéséért...

Előzmény: HitetlenTamaska (228)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.02.04 0 0 231
Ezzel az alulmúlhatatlan bejegyzéssel azt hiszem ezt a topicot el is hagyhatjuk.
Előzmény: alfalfa58 (225)
BaSand Creative Commons License 2002.02.04 0 0 230
Bizony Tamáska !

Kihagytam az axiómák közül: Mindíg az SZDSZ-nek van igaza !
De főként neked :-))

Előzmény: HitetlenTamaska (228)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 229
BÁCSI! ;)
Előzmény: alfalfa58 (225)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.02.04 0 0 228
Ez még nagyobb marhaság, mint amit BaSand irt,
hiszen Kunze köldökéből, mindenki azt olvas ki a mit akar.
Az "politikai árulást" viszont a kedves BaSand tematizálta.
Árulást csak valamilyen kötelezettség vállalással szemben lehet végrehajtani, tehát az adott kontextusban a mondat értelmetlen.
Előzmény: Törölt nick (216)
Mad-ve Creative Commons License 2002.02.04 0 0 227
Alfa: az átlátszó finom kifejezés volt. Egyébként inkább a FIDESZ, meg az MDF helyett szavazzanak a Centrum pártra... :)

Mad

Előzmény: Törölt nick (222)
rocky Creative Commons License 2002.02.04 0 0 226
Nemecsek,

Hja azok a régi szép Chartás idök.. Amikor ugye az SZDSZ aktív közremüködésével aktiválták a komcsikat. Az elöbb itt pl. gyilkosok meg hazaárulók, meg hasonlók után érdeklödtél. Pl. a Charta egyik következménye, hogy egy véreskezü, önkéntes hazaáruló pufajkás lehetett Magyarország miniszterelnöke a rendszerváltás után (akivel aztán a SZDSZ össze is feküdt jó "ellenzéki" módjára). De ha véreskezüeket keresel, érdeklödj pl. az Eörsi-Bauer féle ügyvédi irodában. Minden ÁVH-val kapcsolatos ügyben gyors, precíz, hatékony, és konkurrencia nélküli kiszolgálás. Bármi elintézhetö, bármely véres kéz lemosható, stb.

Előzmény: Törölt nick (209)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.04 0 0 225
1. Ne zavard meg légy szíves azt a pár tucat SzDSz-szavazót.

2. Rám figyeljetek kedves SzDSz-es fiúk és és lányok, ne az Edvárd nénire.

3. Az SzDSz - igen-igen őszinte sajnálatomra!!! - 2002-ben biztosan nem kerül be a Parlamentbe - ugyanis a mi néhány tucat szavazatunk ehhez sajnos kevés.

4. Azonban, ha mi SzDSz-esek mindannyian fegyelmezetten a Centrum Pártra szavazunk, akkor jó esélyt teremthetünk arra, hogy a liberális gondolat ne szoruljon ki a Parlamentből.

5. Halgassatok hát rám, és mi SzDSz-rajongók mindannyian szavazzunk a Centrum Pártra!

Előzmény: Törölt nick (222)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 224
Szerintem vagy viccel vagy ő Sacco vagy komolyan gondolja - de ebben az esetben fehér hollónak kell tekinteni szerintem. Nem mintha zavarna a Centrum erősödése de... nem tudom. Nem hiszem hogy még elég jól ismernénk a Centrumot hisz csak most aalkult. lyen hamar nem lehet megkedvelni egy pártot... De aztán lehet hogy van szerelem első látásra a politikában is - nem tudom...
Előzmény: Törölt nick (223)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 223
Fúúúú, de uncsi vagy alfalfa. Ráadásul átlátszó, mint a szita.

Előzmény: alfalfa58 (221)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 222
Én a MIÉP-et javasolnám... ;)
Előzmény: alfalfa58 (221)
alfalfa58 Creative Commons License 2002.02.04 0 0 221
Mint az SzDSz eddig legszilárdabban odaadó híve arra a következtetésre jutottam, hogy pártom a 2202-es választásokra tökéletesen esélytelenné vált. Aki az SzDSz-re szavaz - annak elvész a voksa.

Arra ösztökélem hát SzDSz-kedvelő barátaimat, hogy kövessenek engem, és csak a Centrumpártra szavazzanak, semmi másra!

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 220
És mindezt vessük össze a lentebbi tézissel miszerint ők a pluralizmus nagy barátjai és minden véleményt tisztelnek hisz nem hiszik hogy övék a bölcsek köve.

Nem tudom de szerintem a két dolog igen csak üti egymást.

Amit itt Tamás barátunk mond és amit Ernő barátunk idéz az ég és föld...

Előzmény: BaSand (211)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 219
Még a Centrumnak is több programja van mint a Szadiknak! :)))
Előzmény: mpd (215)
mpd Creative Commons License 2002.02.04 0 0 218
Ki mondta, hogy politikusok?
Olvasol magyarul?
Előzmény: Törölt nick (214)
luis3 Creative Commons License 2002.02.04 0 0 217
"míg szélsőbalról gyöngécske erőlködéseket láthatunk. "
Egyetértek. Az egész új degenerációs, Kunczés, plakátos műbalhék, "dekurvajókvagyunk" feelinges összejövetelek szánalmas és gyenge. Örülök hogy felismerted te is.
Előzmény: Törölt nick (213)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!