wolf15 képei és az Apartmanok címszó alatt fotókat találsz, Sarti-i apartamanokról és sok esetbe a kép kinagyitásával látható lessz az a telefonszám ahol a szállást le lehet foglalni. Egyes képeknél külön lefotóztam az ap. "cégtábláját" is.
Ha kérdéséed van Sartival, vagy a Sithon félszigettel kapcsolatban, szívesen válaszolunk a http://gportal.hu/portal/sarti/ - fórumon.
Olvasom itt az oldalon, hogy nagyon sokat mentek úgy görögbe nyaralni, hogy nem foglatok szállást, illeteve, hogy itthonról foglaltok szállást szottani tulajnál. Tudtok nekem telefonszámokat adni Sartiból, Toroniból, Vourvourou, Platanitsiből. Illetve, hogy hogyan is működik ez.
Imhotephtől kérdezem, hogy merre is van ez a Klamitsi beach, mert nagyon szép és szívesen megnézném.
Én június közepén voltam Sartiban és szeretnék augusztus végén vagy szeptember elején visszamenni 1 vagy 2 hétre, de egyelőre még nincs kivel. :-((
Sajnos az utazási irodák (jártam már egy jó párnál) csak apartmanokat értékesítenek, így 1 fő esetében is kifizettetik a teljes apartman árát. :-( Azt javasolták, hogy esetleg próbálkozzak last minute utakkal, mert akkor kevesebb a ráfizetés összege, de az eléggé rizikós, mert ki tudja lesz-e egyáltalán last minute az idén, mert - ellentétben azzal amit gondoltam - olimpia ide vagy oda, a görögországi tengerparti utak ez évben is nagyon kapósak...
Szóval ha valaki szintén szeretne Sartiba menni, de egyedül van, vagy esetleg van olyan kisebb csapat ahova még beférnék, ;-) kérlek, gondoljatok rám!
Úgy örülök, hogy már könnyebb képet feltenni. Ez az egyik kedvencem. Valahol az interneten találtam még régebben. Már alig várom, hogy én is láthassam az Athos hegyet!
Nekem vannak fotóim a Sunset túráról ami szerintem ugyan az, csak egy másik iroda másképp nevezi. A túra program: Indulás Sarti kikötöjéből hajóval, egy lakatlan szigetre, 2 óra fürdőzés a szigeten, tovább egy olyan öbölbe amit csak hajóval lehet megközelíteni. Itt fürdés, grillezés, borozgatás majd vissza Sartira.
Meg tudja nekem valaki világlátott ember mondani, hogy van-e Sartiban használható bank automata??? mondjuk amiből visa kártyával lehet olyrót felvenni????
<DIV>Sziasztok!</DIV>
<DIV>Vannak fent képek Sartiról a sarti.gportal.hu és a sassos.gportal.hu oldalakon.</DIV>
<DIV>Amennyiben vannak képeitek amiket ott viszont szeretnétek látni küldjétek el stafford@send.hu címre. Ha több van akkor adok egy ftp hozzáférést és oda töltsétek fel.</DIV>
<DIV>Mindenkinek kellemes nyaralást Sartin.</DIV>
<DIV> </DIV>
<DIV>Sziasztok!</DIV>
<DIV>Mi Szeptember 17én indulunk.</DIV>
<DIV>Ha van valakinek kedve és pont akkor indul akkor írjon és én sem zárkozom el a konvojos utazástól :-)</DIV>
<DIV>Valószinű lesz 2 hely az autóban de ez ehónap 15.én derül ki.</DIV>
<DIV> </DIV>
Június 29-től a Melissi apartmanban leszünk, kb. július 13 után pontosan meg tudom írni milyen messze van a tengertől. Tavaly a Stelitsa apartmanban voltunk, ez közel van hozzá, de az egészen pontos helyét nem tudom. A tengertől szerintem 150 méternél nincs messzebb. A legközelebbi part sziklás, homokos, durva homokos bejáratokkal a víz viszonylag gyorsabban mélyül, mint a falu másik felén, viszont a közeli dombról szép a napfelkelte, és az egész környéket be lehet látni! A hely csendes, nyugodt, itt találhatók régi építésű házak.
Hát én úgy tudom Tündikém,hogy a sziklás rész úgy 50m a homokos kb 100m.De ezt csak valahol olvastam.De azért csak odatalállunk valahogy,ugyi?
Puszi! Csabi
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Aki mostanában volt Sartin megtudja mondani milyen messze van a melissi apartman a tengertől. Ez az apartman állítólag a templom mellett található. Köszi.
Sajnos nem beszélek olyan szinten "külföldiül", hogy eltudjam intézni az apartman foglalást. Mivel busszal megyünk olcsobb is, mint ha csak busz "jegyet" veszek. Kocsival nekem nem éri meg mert csak ketten megyünk, és a nejem nem tud vezetni, tehát fárasztó is lenne.
Viszont most találtam meg(talán eddig figyelmetlenül olvastam), hogy a Sithon Travelnak van egy magyarországi képviselője:
"Felfedező - 824 hozzászólás"
Köszönök minden segítséget!
És külön köszönet és hála d9d8-nak a képekért!!!
Továbra is kérés:
Tapasztalatok az IRINI, SITHON, OREOS apartmanokról. (Inkább a negatívumokat irjátok, például: egész éjszaka ugat a tulaj kutyája, este hétkor már nincs melegvíz vagy csatorna szag van, stb.)
Ezekből tudom leszűrni, hogy számomra meik a legmegfelelőbb.
Köszi!
Hali mindenkinek !
Segítséget kérnék.
Utazunk Sartira július 2.-án és
vissza 14-15-16 valamikor.
Nincs mivel hazajönni mert oda kocsival visznek .Ők sajnos hamarabb jönnek vissza.
Mit tudtok ajánlani 2 felnőtt részére/házaspár/.
Autóbusz , vonat , repcsi esetleg valaki kocsival.
Fizetnék érte.
Aki most volt egy kis ártájékoztatót írhatna.
Az apartman amit lefoglaltunk 2 szem 35 euro/nap.
Sok vagy kevés.Nincs extra.
Köszi mindenkinek.
wolf15!
Már bocs, de miért akarsz belevonni irodát a foglalásba, úgy szerintem drágább lenne. Ezekbe az apartmanokba egyébként Magyar utazási irodánál nem lehet foglalni (tudomásom szerint). Egyébként nonamekata alább írta, hogy Sarti új részére melyik utazási irodánál és melyik apartmanba lehet foglalni. Hidd el jobban jársz magán foglalással.
HELP!
Sarti újfalu részén található a SITHON, az IRINI, és az OREOS apartmanok.
Ismer valaki olyan MAGYAR vagy Magyarországon irodát működtető utazási irodát ahol lehet helyetfoglaltatni ezen apartmanok valamelyikébe???
Van valaki akinek vannak tapasztalatai az említett apartmanokkal kapcsolatban?
Van valakinek a Sithon félszigetről nagyméretű, részletes térképe?
HELP!
Végül is az indulási időpontban absz. nem vagyunk merevek.
Viszont júl.15-én reggelre (de.-re) vissza kellene érnünk Bp-re!!!
(Másnap indulunk a Fátrá-ba, amit viszont nem szeretnénk kihagyni!!!)
Azért határoztuk meg a júl.6-7., mert akkor lenne a Halkidikin legalább egy hetünk...
Ha tényleg komolyan gondoljátok beszéljük meg magánban (gat03@vipmail.hu), hogy a többieket ne untassuk.
Egyébként jártatok már ott? (arrafelé?)
Ó kedves Dr.Dent!
Máris a tengerben éreztem magam a beszámolódtól! Ez teljesen más, mint amikor a tavalyi beszámolókat olvasom.
Nem volt túl költséges és bonyolult Olaszország fele hazajönni?
Hatások az uton odafelé: semmiféle attrocitás nem ért(pedig drága-feltünő autóval voltunk) ,még csak meg sem állítottak 1xsem,inkább csak csodálkoztak, mire észbekaptak, hogy meg kellene állítani,mosolyogva szaladtunk el mellettük...(különösen Bulgária)
FONTOS: 1.a "zöld kártyát" az útlevéllel kérték, mind 3 országban+ a forgalmit is)
2.Teljesen kiszámíthatalanok a redndőrök, hogy hol állnak,általában elbújnak...min.5-7 radarral találkoztunk,ez a tökölődés,ami miattuk van kibirhatatlan,ezért is választottuk Italyt hazafelé...
Minhárom határon max.10percet álltunk
Sarti gyönyörű kis hely,csak unalmas,nem lehet mit csinálni...ezért mi 1 nappal hamarabb utrakeltünk hazafelé (ami 1hétig tartott, hogy legalább vmi élmény legyen a nyárrol,ezért Italy-n keresztül)
Csara Gina volt az idegenbezetönk(Sithon apart.) :szép , tiszta, klima...
Étel: olcsó nevetségrsen, itthon a görög étteremben 2-3x-t fizetjük min.
LIDL van,igaz,olcsóbb,mint itthon...de nem Sartin,hanem cca.80km,-re töle
Minden 2.ember magyar,minden 1.szlovák!
Igazi szenzon van már ott 35-40C levegő,20 fölött a víz (hasonlítás képpen Riminiben,ahol tegnap én voltam az egyedüli fürdőző a tengerben-olyan hideg-még csak elvétve voltak túristák)
Mindent összegezve:SARTI -szép kis hangulatos-biztonságos hely családosoknak!
hybe!
Mi lehetőleg hét elején, vagy maximum a közepén megyünk, mert az a tapasztalatom, hogy ilyenkor kevesebb az utakon a túrista és a hazatérő vendégmunkás, így kb. 11-12 óra az út a közlekedési szabályok betartásával (többnyire). Ebben azért van pihenő, a belgrád utánni (kb. 100 km) OMV kút az első (tankolás, kávé, mosdás kevés kaja), majd a Bg. határ után kicsivel van egy parkoló tiszta WC-vel itt is megállunk és BG.-ben egy éttermi kaja is beszokott játszani, mert olcsó és finom grill kaják vannak és hát az elmaradhatatlan sopszka. Aztán már csak a BG.-GR. határ egy kis Dutty Free-s vásárlással. GR-ben álltalában valahol az úton egy frappé és délután már Sartiban fürdés.
wolf15!
Eddig kétszer voltam abban az étterembe. Valóban csodálatos panoráma terül eléd, de a tulaj (persze, ha az a tulaj aki minket kiszolgált, de nagyon úgy nézett ki, hogy igen) egy bunkó (már elnézést). GR.-ban sehol nem találkoztam még ilyen "vendéglátással", ha egyszer fordul elő akkor azt mondom véletlen, de egymás után két évben, számomra ez már nem az. Először is kb. húsz percig vadásztunk valakire aki felveszi a rendelést, utánna a gyerekek kiszúrták, hogy van tejberizs az étlapon, mivel előtte nem rég ettünk így csak Ők ettek volna egy kis csemegét mi csak italt rendeltünk, de gúnyos mosollyal közölte, hogy tejberizs nincs, akkor valami más édesség, válasz: semilyen nincs! Akkor marad az ital. Arra megint 20-25 percet vártunk! Utánna a fizetéshez, nekünk kellett elő vadászni valahonnan bentről a hapsit, mert ki nem nézett volna. Egyébként addig nagyon sok vendég leült gyönyörködött a tájban, majd felált és elment, mert senki nem ment oda hozzá! A következő évben ugyanez tejberizs nélkül. Bocs, hogy így lehúztam az általad ajánlott éttermet, remélem, csak nekem van ilyen rossz tapasztalatom vele. A panoráma valaban csodálatos, ez feledtette valamenyire a kellemetlen élményt.
Nonamekata!
Új Sartin melyik a Holiday apartman? A mienk a Sithon, az Oreos mellet egy új épület.