Állandóan azt írja ki: You are not connected...aztán a gyengébbek kedvéért magyarul is: nem hozható létre kapcsolat a kiszolgálóval!
Próbálok logingatni, mindhiába.
Mos micsinyáljak?
pont ezt akartam írni, hogy mondjon már tippeket a libi, és akkor ezentúl tippmixelni fogok!!! béla, mi nagyon egy hullámhosszon nyomjuk....
mért adod fel mindig a próbálkozást olyan könnyen?
lina
Én viszont egy éjszaka többször is bejövök Paulinának! Hiába, a fiatalság jobban bírja a strapát...és tényleg, ismét az én favoritom (Real Madrid) győzött! PMB ebből is láthatja, hogyha a győztes mellé akar állni (feküdni), akkor mellettem kell letennie magát (illetve a voksát).
Drakulálok a jubiláláshoz, paulinka! Én nem haraxom, nekem a bukksi is jó vagy amit épp eltalálnak az ujjaid, már mexoktam, hogy minden sorban félreírsz valamit, haha!
A fiúk kissé hanyagok meg miegymás, szerintem ezt a topikot télleg mi éltetjük egy ideje. Néha bekukkantanak, leírnak valami kötelességszerűt, majd tovahussannak.
Ez a bélák is... A portugál birtokáról mit se tuttam, ez bisztos valami szappanrémregényben derült ki, amit én sose figyelek.
Sally, annyira szorri, de ha tunnád, miféle helyzetben vagyok! Nem tudok hozzáférni a mi kis drágánk topikjához, mer a benti netezés megszűnt, itthonról meg nem megy... Brühühü. Ha tudni szeretnéd minden keserem s fájdalmam, interjúvold meg a bélákat, az ő izomteli vállán sírom ki magam minden éjjel! Bár ott lehetnék s rajonghatnék a kicsi Kevinért!... Kérlek, éltesd a topikot, míg ki nem találok valami világmegváltót (vagy nem lesz ötösöm a lottón)!
Mindenkinek láv end ándörsztending!
DRÁGA EGYBEGYÜLTEK! SZERETETTEL KÖSZÖNTELEK TITEKET A MI KÜLÖN BEJÁRATÚ MILLENIUMUNK ALKALMÁBÓL!
Hát eljött eme örömteli pillanat is! Szívem oly boldog, ohgy azt le se tudom írni....talán összegzem munkásságunk.
A mi imádott, nagyrabecsült topikgazdánkkal kezdeném:
KÜLÖNBÖZŐ BÉLA˙font>
Te drága! Itt hajbókolunk előtted, amiért létrehoztad a kedvenc lubbunkat, nem is értem miért. Annyi mindent éltünk már meg együtt. Szenvedélyes nászéjszakákat, hajnalig tartó dorbézolásokat, és persze a feledhetetlen viharok, veszekedések. Egyetlen szóval tudnám jellemezni kapcsolatunk: igazi forró szenvedélyes SZERELEM
Azt hiszem ehhez nem is kell többet hozzáfűzni,a tények magukért beszélnek....
GRÓF LIBERTINE
Te vagy az én leghűségesebb, legjobb rajongóm! Soha nem feljetem el, a veled töltött éjszakákat, a kis huncut beszélgetéseket...meg te még tudod miket. Igaz mostanában mintha kicsit hanyagolnál minket, de nem számít, tudjuk, hogy lélekben velünk vagy. További sikeres együttműködés reményében mondom neked: SZERETLEK!!!
ICERIDE
Te drága jó Ice! A kezdeti lángolás kicsit alábbhagyott, de ennek jól ismerjük okát, Bookshie iránt érzett menthetetlen suerelmed, ugyebár. A hozzászólások száma is igancsak megcsapppant, de azért még nem felejtettük el, hogy mire vagy képes!!!! Remélem a jövőben is lesz a húsz-egymásutáni-hozzászólás-icetól-ra példa!!!! Addig is: SZERETLEK!!!
És akkor most nézzük a csajszikat:
BOKKSHIE
Azt hiszem a mi kapcsolatunkat is viharosnak mondhatnánk...kezdődött az egész ott abban a másik topikban. Rögtön haragosak lettünk, mert én pofátlanul belerajongtam a jóba, holmi Brendan Fraserért....e aztán itt lecsillapodtak a kedélyek, aztán újabb hullámok korbácsolódtak a METAL kérdés ügyében, de annyi baj legyen! Azért jól elvagyunk itten, asszem, és ugye nincs harag? És talán még azt is megbocsájtod, ha neked nem nagy vörös betükkel írom, hogy szeretlek?!
SHALINA
Figyeled a színválasztás? Benned lelki társra leltem a szappanoperák ügyében, azért jó ha van valaki, aki elmeséli mi történt a mai részben, ha a papa, vagya nővérke elfelejti/rosszul állítja be/kitörli a programot a videjóból....Továbbra is maradj hű sunset néző!!!! És természetesen lubtag, és írjál még nekünk jó kis vadregényes epizódokat!!!! Azt hiszem őstehetség vagy! Téged is szeretlek....
SALLY
A legjobb testvér, kicsit néha bekavar, meg megeszi az eprem, de sabaj...azért téged is....:)
és a távolmaradottakról:
Ketchup Mit tegyünk ezzel a fickóval? Folyton köddé válik....azért SZERETÜNK!!!!!
Rettegen Ő nagy ívbe tojik ránk, már csak a barátok köztért élt....nem baj, őt is SZERTEJÜK!
és végül de nem utolsósorban magamról....
PAULINAMARTINEZ
Mit is mondhatnék...Boldog vagyok, hogy ennyi kedves jóbarátom, illetve szeretőm, szerelmem van, örökké hálás leszek nektek, amiért bearanyozzátok a napijaimat....remélem továbbra is hűséges rajongóim maradtok!!!!
Ami a felvételit illeti, köszönöm a sok szorítást...sajna nem lett 100%. inkább csak 70 körül. De reméljük a legjobbakat....
Köszönöm az együttműködést, remélem továbbra is vezető topik tudunk maradni!
Megszámlálhatatlan csók és ölelés
A ti Paulinátok
ui:
a yahoo maffia továbbra is szedi áldozatait...már csak egyvalakit kéne becserkészni... talán előbb utóbb ő is beadja a derekát.....
Én sem tűntem el! Most éppen szorítok neked, hogy sikerüljön a felvételi...mármint a tételsort készítő prof nyakát szorítom...kiszenvedett szegény...nem baj, megérdemli. MINDENT BELE! HAJRÁ PMB, HAJRÁ REAL MADRID és ismételten, kiemelten HAJRÁ PMB!!!. Felkérlek rá, hogy ma este az ünnepi 1000. hozzászólás keretében jelentsd be, hogy 100%-ot írtál!!!
na jó, megyek csicsikálni!
remélem holnapra megjön az eszetek, de legalábbis azt, hogy drukkoltok nekem 9-12-ig, teljes erőtökkel!!!!
az ég legyen velünk,
lina
(csókok és ölelések ma nekem kellenének, de hát nincs kitől ugyebár.....:_( )
azér az se semmi, hogy béla nem csak szatír, meg rabló/betörő, hanem még tömeggyilkos is....és egy ilyen csapja (?) itt nekünk a szelet.....better to say: csapta
khm khm....szerintem az ízlésről ne nyossunk most vitát (már megint), úgyis meddő lenne....nem úgy mint béla.
ja és a felsorolásból kihagytad portugáliát!!!!!