Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
....a stílus, az a fránya stílus (stílus maga az ember, de ezt nem én mondtam)
amúgy ha ezzel netán épp én vagyok nácizva/nyilasozva, és nem csak egy nyelvbotlás/rosszul megformált mondat// biztos én vagyok az egyfogú vidéken M1-en szocializált és félreértem// akkor lehet, megkérdek egy modit, ő hogy látja, kellően megalapozott-e a vélemény, illetve nem sért-e valamiféle elvet...
....+várnám a bizonyítékokat pl nyilas múltamról...ha már ezt így idetesszük, legyen már megalapozott az a gondolatmenet, ne csak vaktában lövöldözzünk ezekkel a jelzőkkel
Hű, köszi a linket. Ezen lehet tanulni, mert a cinkés meg erdoganbögrés képekkel elég sokat tököltem, hogy mit kéne írni. Nekem csak a bing meg a chat GPT van fenn a tableten/telefonon (ChatGPT PC-ablakban megnyitva), mert velük szoktam időnként konzultálni német helyesírásügyben (értsd: megválaszolnak leveleket helyettem, de néha nagyon makacsok, udvariatlan választ nem akarnak írni, csak konstruktívat, pedig egyszer kellett volna udvariatlan.
A jelenleg regnáló siserehadnak szitokszó a liberális.
Segítek... mert ezek NEM LIBERÁLISOK. De sajnos magukra aggatták ezt a nemes címkét, és a neomarxista, doktríner, kis (nem is kis hanem nagy) náci stichhel megturmixolt anarchista beütésű bolsevik katyvaszt adják el liberalizmusnak.
Egyébként ajánlom a Hit Rádióban a Dévényi István-Ábrahám Róbert mai beszélgetését (MP fanatikusoknak nem javaslom), na szerintem így kell vagy lehet vagy érdemes a két oldal képviselőinek kulturáltan és normálisan beszélgetniük egymással.
Én nem szoktam szólni, maximum itt, hogy szerintem ez már kezd sok lenni, és jó lenne abbahagyni, hogy megmaradjon a topik, stb., már épp ezt terveztem, amikor kiváló ritmusérzékkel beesett a kanadai végszóra.*legyint*
Nem kéne szólni ismerős HUSZ-os moderátornak, hogy zárja rövidre a futó szálakat? Csak kérdezem, én semmit se láttam. Írok emailt, hogy pletykáljunk, adj öt percet és csekkold.
Nem csodálkoznék, ha így lenne, ma volt itt minden, megint ment a nickazonosítós játék áthozva más topikokból, több kivett hozzászólás az a kanadai volt, mert rájött a hoppáré, és 20 perenként idejött rugózni rajtam, stb. megint elment az egész egy (több) olyan irányba, hogy inkább csak szemlélődöm most.
Nem látom, hogy mire válaszolsz, de a számozásból látom, hogy 3+ hozzászólások hiányoznak, ebből szokott a baj kerekedni. Szólj, ha úgy látod, hogy közel a topik bezárása! Hátha még előtte megállítható lenne a dolog eszkalálódása...
Ugye, ami linket betettem, az lett a problémás. És ott éppen neki válaszolsz.. De a beszélgetés környezetében én is ott voltam - értsd, hozzászóltam az említett nickhez -, és megemlítetted, hogy magammal beszélgetek. Ennyike, így került ide.