De jó, hogy vagytok megint!! Már kezdtem aggódni... :)) Naggggyon szépek a képek!! Meg ásd el magadéi is!! Milyen gyönyörűeket fényképezel!! szépek a színek.
Valaki világosítson már fel... zsenge koromnál fogva (Detty21) fogalmam sincs róla mi az a jégbor. :( De ez nem maradhat igy tovább... lécci lécci...
Olyan képeket csináltál, mintha lett volna nyár...csak gyanus, hogy minden annnnyire zöld! Mitől is? talán kicsit esett idén az eső?? Most meg olyan hideg van, hogy muszáj elhinnem, hogy itt az ősz, ha akarom, ha nem....még két hónapot kell kibirnom....aztán..... :))))))) (insallah)
tavaly kérlek tavaj davaj! ha már badacsony volt akkor a Németh pincészetnek olaszrizlingből készült jégbora elég jó , Vylyan-tól is kóstáltam egyszer , meg szürkebarátból... igy utólag nem volt nagy szám de akkor lelkesedtem érte tudod az ujdonság varázsa... talán még a térdem is remegett egy kicsit
Azta mindenit csak egy nagyot kiátok aztán már van is itt valaki! az idei termés hát elég alacsony a cukorfok de még minden lehet!! mondták mig sütött a nao! ma mit gondolnak a dologról még nem tudni!!