Az én nevem sajnos, nem c jön ki a műremekből.:( Az egyetlen ű betű is ü-re van írva, de az még csak hagyján, kicsire nem adunk. Viszont nem található előtte b betű. Úgyhogy punktum.
Jó lenne, ha ilyen fejtörőket elrejtene Béla. Persze akkor ha ki tudnánk nyomozni. Mert én pl. az életbe nem jöttem volna rá arra, amire ugróegér gt. rájött.
Engemet is elrejtett a Mester, köszönöm szépen ezúton is!
Szerintem minden Gömb megtalálható benne egyébként. aas gé többször is.:)
Kellemes idő volt tegnap és én már este 9.23 -kor elaludtam. Deviszont reggel mégis álmos voltam és szinte villámokat láttam a fejfájástól. valószínüleg ebből az következik, hogy légnyomás front jön. Sebaj mert, ahogy a mondás mondja jön még ennél gonoszabb is, azaz kutyára dér. Örvendetes hir viszont, hogy egy jó hír fogadott, ma már 2 órakkor mehetünk haza, mert délben budapestre utazoik a fönökség, szolgálati autó. Természetesen az ebédet még megvárjuk és utánna általában még kávézunk, vagyis 2-ig maradunk. Rám még az a feladat vár, hogy elkisérjem egy sportboltba Csillukát, mert vesz gumoszőnyeget. Az jutott eszébe, hogy videós tornát végez és kell hozzá gumiszőnyeg.Mert az kényelmes.
Szerintem is tök rendes volt Bélától, hogy így belevariálta a naplóba a gömbtársaságot. Szerintem viszonozni kellene valahogy. Én nem vagyok költői vénájú, de kellene valami vers, vagy valami ilyesmi, S z a k á c s
B é l a kezdetű sorokkal. Úgy láttam vannak itt profik a támában
Pl. egy nagyon gyenge próbálkozás, csakis példa képpen:
Szabadon szárnyal zabolátlan lelke a Mesternek kinek nem is áll senki szembe. Csak az ideje drága, sajna ritka az írása.
Baj lenne, a gömbben és keseregnénk többen. Le kéne ha mondjunk a naplóról egy időre.
Kellemes idő volt tegnap és én már este 9.23 -kor elaludtam. Deviszont reggel mégis álmos voltam és szinte villámokat láttam a fejfájástól. valószínüleg ebből az következik, hogy légnyomás front jön. Sebaj mert, ahogy a mondás mondja jön még ennél gonoszabb is, azaz kutyára dér. Örvendetes hir viszont, hogy egy jó hír fogadott, ma már 2 órakkor mehetünk haza, mert délben budapestre utazoik a fönökség, szolgálati autó. Természetesen az ebédet még megvárjuk és utánna általában még kávézunk, vagyis 2-ig maradunk. Rám még az a feladat vár, hogy elkisérjem egy sportboltba Csillukát, mert vesz gumoszőnyeget. Az jutott eszébe, hogy videós tornát végez és kell hozzá gumiszőnyeg.Mert az kényelmes.
Szerepel benne a nick nevem! Orgia... kiemeltem a betűket. Döbbenetes.
Hát ez fantasztikus ez a kódolt üzenet! Béla mindig kitalál valami újat, frappánsat. És nagyon kedves ahogy megszólít minket. És hát persze. Miegymás. Köszönjük Mester:-))
Teljesen véletlenül. Egyszercsak ösztönösen el kezdtem olvasni az első betűket. Valami ufós sugallat vagy mit tudom én. Szinte eksztázisban vagyok, én ma már nem fogok dolgozni az hótziher. A Béla rejtélyre teszem fel a zéletem.
Gömbársak. Egy óriási DAVINCSIT fedeztem fel tök véletlenül. Ha összeolvassátok a napló első betűit, felülről lefelé óriási szenzációt találtok. Én teljesen a tetőfokán állok a felfedezésnek. Remegek mint a kocsonya. Lehet, hogy a Mester évek óta kódolt üzeneteket küld ?