Tegnap délután megvolt az első állólámpás Merci találkozó a Felvonulási téren.
Állólámpásból 4 db jelent meg:
- bakonyigg W115 200D 75-ös sárga,
- Ha.Zsolti W115 200 73-as fehér,
- talán K.Tib nicknevű társunk, W115 200 75-ös barna
- H.László W115 200D 75-ös fehér.
- Jelen volt még candle is újabb kiadású Mercijével.
Jó volt látni a többiek autóját, beszélgetéssel repült az idő, én személy szerint újabb ötleteket is kaptam, és újabb dolgokat tudtam meg a saját kincsemről is: például, hogy még az eredeti gyári szőnyeg van a kocsiban, igaz, kicsit már viseltesen. Közben szemügyre vehettünk egy 70-es évjáratú Volvót is, aki látva a kis csoportunkat,megállt nézelődni, kicsit beszélgetni.
Ha.Zsolti és candle, ti fényképeztetek, kérem, küldjetek nekem is pár képet a h.laszlo2@freemail.hu címemre vagy akár ide is feltölthetitek. Nekem nagy élmény volt látni a többi állólámpást, az újabb, talán májusi találkozóra meg remélem, még többen el tudunk menni.
Köszönöm a választ. Nagyon pozitív a hozzáálásod ezt vártam.Csak kiváncsi voltam a hozzászolásokra mert sokan,persze nem kétlem,hogy jóindulatuan olyan információkat adnak ki amivel egyesek visszaélhetnek. Mégegyszer köszönöm.Remélem példád rgadós lesz .Sensej
Szervusztok! Ha nem zártkörű a találkozó, esetleg én is kinéznék! Nem biztos, mert kis családomnak ígértem a hétvégét, de legfeljebb velem jönnek. Bár barátnőm kissé eretneknek számít ha az állólámpás hitről van szó.
Szervusz! Az olasz identitás miből látszik szemből? Nekem egyszer el akartak adni egy hátsó, középen osztott lökhárítót, arra mondták hogy ilyen csak az olasz kocsikon volt, de más ismertetőjelet nem mondtak.
én láttam Nagykanizsán egy világos metálkék W109 6,3-ast. De annak nem gyári volt a fénnyezése. OT-s rendszáma volt, és látszott hogy használva van szegény gép.
Ugyan nem tőlem kérdezted, de eléggé képben vagyok :)
Szóval a W109 300sel 6.3 kék színű, full gyári állapotú gép. A tulajnak Stefan a nickje, pontos nevet nem írok, mert bárki olvashatja ezt a fórumot és a név alapján könnyen beazonosítható az illető lakhelye. Van még ezen kívül veterán Mercije, nincs szükség, hogy egyszer csak eltűnjenek a garázsából.