Sajnos a YouTube nem enged csak max 10 perc anyagot, és valoban - ahogy jeges is írja - elég vacak minőségben. Most elkezdtem szétdarabolni az anyagot, és 3 részletben felteszem. Természetesen megadom az elérését, ha már fent lesz. Te meg holnap a munkahelyeden megkapod a teljes DVD lemezt. Így yó lesz vazze?
Az alábbi quados képek a haleszi tavon készültek, ahol Gábor biztatására mentünk a vízbe, és egy kis próba után keresztbe hosszába bejártuk a tavacskát.
A VALAMILYEN Bombardier egy DS 650 Baja X, Gábor barátomé viszont egy LTZ 400-as. Nagyon örülünk, hogy az endurosok elfogadtak bennünket is, és ígérjük igyekszünk Veletek tartani a sebességet amennyire csak tudjuk.
Hello Missike0! Most jöttem rá, hogy mit akartál a konfettis potszilveszter témában. Kedves feleségem felvilágosított, de már kidühöngtem magam, és levontam a következtetéseket. Egyébként semmikép sem szeretnék lemaradni vmi. yó buliról!!!!
Ice ismer már minden big bontót a másik meg az h,az ő motorjához úgyse tudnak adni semmi überkiegészítőt. Az is lehet hogy,ő a hirdető vmi álnéven.Asszem jövő hétre már teljesen tünetmentes leszek és talán csatlakozok a bandához.
Szóval, szerinted ha lesz csizmája akkor vesz hozzá motort is! ;) Részemről OK. Más. Az etp.hu-n, friss Erdély térkép verzió van fent, már leszedtem, és persze fel is tettem /a régit le kell előtte szedni, az uninstal exéje /unins000.exe/ a c:GarminOpenmaps könyvtában lapul /általában/, először javaslom ezt elindítani, majd csak utána az új verzió feltelepítését/, alakul ez a project, bár még nagyon hiányos, de a lényeg hogy alakul!
Még nincs! Ha szeretnétek minél hamarabb látni adományozzatok a "MINCO-CSIZMA" alapítvány részére! Kb.:25 E (kellene összegyüjtenem), amivel megköszönnénk a munkáját és egyben előkészítenénk a videomeister ENDURO-s pályafutását.
Na király, Te is idetaláltál, akkor kommentálnám is gyorsan a képeidet, a felsőn Gábor quadosunk látható egy LTZ-vel 450-el, ha jól tudom, alul pedig Péter egy valamilyen Bombardier-rel, majd kijavítasz ha tudod milyen Bombardier-ed van! ;) Minden tiszteletem az övék, mentünk egy párszor együtt, de ők amennyi port eltudnak nyelni, hát az nem semmi! ;)
Hát így sem rémlik ki vagy, de ha még sokáig élünk, egyszer biztos összefutunk valahol! ;) Egy biztos mostmár tudom az arcod egy nicknévhez kötni! Legközelebb ha tudsz, gyere, vagy üzenj itt, most is kitudtál volna jönni valakivel, volt hely!
OK, ha jól számolok akkor 3:0 a ventilátor nélküli hűtés javára, hallgatok rátok, egyenlőre dobom a témát!
>Egyébként a tegnapi hiányzást igazoltnak foglyátok tekinteni. Te csak azt hiszed! :P ;) Legközelebb csábítsátok el őket ide a Mol-útra, nehogy má mi menjünk oda! :)
Na igen, ez az avi hiányzik, csak tudnám mi a rákért?! :O Az a YouTube dolog meg jó, de nagyon gagyi a minőség, az viszont biztos hogy így több emberhez eljut mintha egymásnak írogatjuk a DVD-ket! Tényleg majd egyszer nekem is kéne a DVD!
Írigykedve láttam Könnyesről a szentesi képeket, de ha az alábbi képekre visszanézek, csak jó kis quadozások jutnak eszembe Gábor barátommal. Remélem sok közös élmény vár motorosokra és quadosokra ebben az évben és így ehhez kívánok utólag MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET !!!
remélem igy majd könyeb lesz engem beazonosítani, már akinek rémlik ki vagyok! Sokatokal alig vagy nem is találkoztam de ami késik nem múlik! sajna lemaradtam erről a jókis hótúrárol ahogy látom! habár énis elmentem az első hó leesése után! csak én csavarok gumibahejezése nélkül!:S:D vicces volt! az 1 órás útból lett 2!! de megérte az élmény! legközelebb joban figyelek és én is kinézek ha időm engedi! Ja és a fotó: Amúgy minden elismerésem azoknak akik ebben az időben nyeregbe pattannak!:D
mar nezni is rossz!valahogy feleveleniti a par napja tortenteket!igaz a hiba az a dupla fogatnal kezdödöt, es a hatso vasszanko csunya munkat vegzett!3 oltes meg egy alitolagos hajszalrepedes!sajat felelosegemre kiengettek,de kotelezo fekvos pihenot javasoltak!de mar erkezik is a telefon,h motoros szanokat lehet tesztelgetni.hat lehet ilyen lehetoseget kihagyni?
Hahó még élek ! Nekem az 520-on nem volt ventilátor és tudjátok meddig bírta, bírja . Szerintem felesleges ha lépsben mész melegben néha biztos felfort de akkor sincs semmi majd visszahül ha egy kicsit meglendülsz.
Egyébként a tegnapi hiányzást igazoltnak foglyátok tekinteni. Az ok Szentesen hószánozás ( Yamaha1000 4 t, Bombardier 800 2 t) + munkaquadozás.
MVI 2826 Minco gépel a lenti részen. Beszéltem Minco-val megpróbálja ezt a You Tube-os dolgot!!!!,azaz drz-nap lakitelek a neten tömörített formában. Ügyes gyerök! 8-)
OK, de a 2-szer bekapcsolt is több mint a 0-szor! :) Persze majd előbb tesztelni kell, nem fogom elkapkodni a venti vásárlást, na nem mintha úgy egyébként valamit is elkapkodnék! :)
jo reggelt!a hütö ventiröl csak megjegyeznem,h az elmult 5 erdelyi turank alatt 2-szer ha bekapcsolt!pedig kaptak rendessen a sarban!szoval szerintem probald es ismerd meg a mocit mielött befektetsz! a regi mocim meg lepesröl lepesre felfort hasonlo terepen!de az egy husky volt nem egy ktm!