Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Mégis csak ide írom a barackokat/csak azokat,amiről tudok vesszőt küldeni/ :nektarin : August Red,Independence,Stark Red Gold,Harko őbarack :Early Redhaven , Redhaven,Michelini,babygold-gumibarack,Padana,Suncrest,Manon,Cresthaven,Maria Bianca,
Sajnos még nem láttam a színét soha mert a teknősök mind megeszik a bimbókat mielőtt a felszínre érnének. Vízi tök, palka törpenád 3színű mételykoró (amiket felismerek)
Tudok cserébe adni pókliliom hagymát, légömbhagyma magot, kékszakállat, téli jázmint, galambbegy virágot, kicsi kasszia magincot, rétifüzenyt, különböző magvakat, íriszeket, stb.
Sziasztok! Én völgycsillag ill. ligeti zsálya magot, és nagyon sötét lila szakállas nőszirom rizómát keresek. A kertem elég új, szóval különlegességeket nem tudok ajánlani érte, de - cserétől függetlenül is, ha érdekel valakit- szívesen felajánlok bíbor kasvirág, kúpvirág, napszemvirág, bíborlevelű, felfelé álló kalászú amaránt, ill. farkastej (euphorbia marginata - wolfsmilch) magokat.
A fajtalistát megírom priviben.Hétfőn fel is tudnám adni.Ha lehet,jövő héten -szintén a hét elején- jöhetnének a nashik. Almám is van elég sokféle,de a leírásod alapján nem tudom beazonosítani.
Szerintem a szemző ágaknál maradunk, apa szeret ilyenekkel bíbelődni. A bogyósok inkább az én asztalom, de van már belőlük elég. Neked mikor kellenek a japán körtékről a vesszők? Milyen barackjaid/nektarinjaid vannak? Apának is van egy pár darab, biztos örülne új fajtáknak. Almával foglalkozol? Nagyon régóta keresek egy fajtát, a nevét nem tudom. Még egy csoport társam hozta, tuti itthon termett. Közép nagy, gömb alakú, gyönyörű sötétpiros színnel. Érdekessége volt, hogy a gyümölcshús is piros volt, finom édes. Van valami ötleted, hogy mi lehetett?