Keresés

Részletes keresés

koszo.peti Creative Commons License 2008.01.06 0 0 138

Ice ! Nem is kell,hogy megjegyezd, csak a következő közös motorozás időpontját ne felejtsd majd megírni, az fontosabb mint a quad neve. :-)) Egyébként  a TTV-t erre az általad ajánlott névre is keresztelhetjük.

TRobee! Először is köszi a meleg szavakat. :-) Másodsorban remélem az idén is lesz valami hasonló. Ja, és ami fontos, mi Gáborral tuti indulnánk újból.

KUPIC Creative Commons License 2008.01.06 0 0 137
Köszi szépen! Úgyis megyek be Gyöngyihez érdeklődni a2008-as modell felől. Egyébbként ha nem idei modellt szeretnél remélem tudod merre keresd :)
Előzmény: minco (119)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 136
Tudtam én, ez egy kora reggeli nap, a ruházatokból megítélve egy meleg reggeli nap, ergo valami nyári téma, szóval ez a "Termolféle Tájékozódási Vetélkedő" amit Te szerveztél?! :)
Előzmény: TRobee (134)
KUPIC Creative Commons License 2008.01.06 0 0 135
Természetesen az enduristákhoz,ahova tartozik. Hajrá V2!
Előzmény: TRobee (121)
TRobee Creative Commons License 2008.01.06 0 0 134
ICE!!! segítség:
Előzmény: Iceapo (131)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 133
Ezek vannak meg, de mondjuk fogalmam sincs mikor fogok pl. Litvániába vagy Islandon de netalántán az USA valamelyik Nemzeti Parkjában motorozgatni! :O :)
Előzmény: TRobee (125)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 132
Csak úgy leírom hátha valaki nem vágja, ha a hsz.-ban lévő képre ráböktök az általában /de nem mindig, ez ugye függ a feltett kép méretétől/ kinagyítódik 640*480-as méretre! Ez csak egy közérdekű infó volt!
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 131
Sejtem én mi az a TTV, de a sejtéseim nem mindig jók, ezért inkább megkérdezem, minek a rövidítése ez?! :O
Előzmény: TRobee (129)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 130
Hát majd segítek neki, de majd csak személyesen, a távgyógyítás nem igazán tökéletes, meg még az miatt is aggódok az esetében hogy a "kis" ujjacskáival egyáltalán tudja e majd nyomkodni a billentyű gombjait! ;)
Előzmény: KUPIC (123)
TRobee Creative Commons License 2008.01.06 0 0 129
Az Alföldi TTV-t megjárt faszagyerekekről van szó????
Ők a KEDVENC quadosaim!!!! 8-)
Előzmény: koszo.peti (117)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 128
De mit csináljon az akinek még mézes pálinkája sincs vagy sör is jó lesz?
Előzmény: minco (120)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 127
:) Kössz, rendes lennél! :) Egyébként Brebunou környéke is faszán rajta van, kár hogy már azt is bejártam így nem kell átrajzolgatni, persze azért találok még elég házifeladatot!
Előzmény: TRobee (125)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 126
Öööö, ilyen hosszú neve van a tiednek, kitud megjegyezni ennyi betűt meg számot szerinted, mert hogy én nem, az tuti?! ;) Na jó, majd megerőltetem magam, szóval DS 650 Baja X, csak azért írtam le, mert leírva előbb megjegyzem!:)
Előzmény: koszo.peti (117)
TRobee Creative Commons License 2008.01.06 0 0 125
Engem felizgatott!!!!!!! Nyitok Neked is egy alapítványt,hogy ne a m.idődben köjjön átrajzolni.Bár sztem csak én fogom tölteni.
Előzmény: Iceapo (122)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 124
Tán még mindig göthös vagy? /Nem, nem én vagyok az a hírdető! :)/
Előzmény: KUPIC (115)
KUPIC Creative Commons License 2008.01.06 0 0 123
Ice! Segíts már Herkának regisztrálni mert tuti h,elkeveredett vhol.
Előzmény: Iceapo (114)
TRobee Creative Commons License 2008.01.06 0 0 121
A minimax rajongó bandához,vagy az enduristákhoz?
Előzmény: KUPIC (115)
minco Creative Commons License 2008.01.06 0 0 120
Kedves TRobee!

Ötletes az alapítvány gondolata, de talán kitudok szorítani annyi lóvét, hogy megvegyem a felszerelésem. Viszont az adományokat szivesen elfogyasztom a közösen eltöltött kikapcsolódás alatt, az élmények fokozása érdekében!!!!
Előzmény: TRobee (113)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 122
GPS téma következik, akit nem érdekel fogja be a fülét, ill. a szemét!

Ja meg még leszedtem nagyon sok más Garminos térképet is, persze varez oldalakról, ergo a MapSource programban faszántossan tudom nézegetni a térképeket, tracket is tudok készíteni, de sajnos a térképet már nem tudom felnyomni a GPS-re, hát ez van, de már maga a track szerkesztés is nagy előny, mert pl. az ingyenes Erdély térképre ha felnyomom ezeket az útakról másolt trackeket akkor olyan mintha ott lenne az út, ami ugye nincs ott alapból az ingyenes Erdély térképen!
Persze a Romania térképet már fel is telepítettem, erről beszéltem az előbb, nagyon profi, még a makadam utak többsége is rajta van, kár hogy nem tudom felnyomni a GPS-re csak közvetve, szerkesztett, megrajzolt trackek formájában az ingyenes Erdély térképre, remélem érthető vagyok! :)
Inkább képekkel illusztrálom miről is hablatyolok, szóval első képen a Románia térkép, az azon lévő úton szépen csinálok egy Tracket és azt rátöltöm a 2. képen látható ingyenes Erdély térképre, amin még út sincs, nemhogy egy Track! Egyébként az első képen látható jobboldali fekete vonallal rajzolt úton már végigmentem, nem egyszerű makadam út volt, de persze Biggel simán járható, egy enduróval meg pihentető endurozás az egész, de azért jó dolgok ezek, szerintem!
Már csak egy Románia Topo térkép hiányzik, de nagyon!
Hát lehet hogy ez a téma nem sok embert izgatott most fel, na mindegy, azért hátha!
minco Creative Commons License 2008.01.06 0 0 119
Szasz Kupic!

Sajnos a YouTube nem enged csak max 10 perc anyagot, és valoban - ahogy jeges is írja - elég vacak minőségben. Most elkezdtem szétdarabolni az anyagot, és 3 részletben felteszem. Természetesen megadom az elérését, ha már fent lesz. Te meg holnap a munkahelyeden megkapod a teljes DVD lemezt. Így yó lesz vazze?
Előzmény: KUPIC (110)
koszo.peti Creative Commons License 2008.01.06 0 0 118

Az alábbi quados képek a haleszi tavon készültek, ahol Gábor biztatására mentünk a vízbe, és egy kis próba után keresztbe hosszába bejártuk a tavacskát.

koszo.peti Creative Commons License 2008.01.06 0 0 117

Kedves Ice !

A VALAMILYEN Bombardier egy DS 650 Baja X, Gábor barátomé viszont egy LTZ 400-as. Nagyon örülünk, hogy az endurosok elfogadtak bennünket is, és ígérjük igyekszünk Veletek tartani a sebességet amennyire csak tudjuk.

minco Creative Commons License 2008.01.06 0 0 116
Hello Missike0! Most jöttem rá, hogy mit akartál a konfettis potszilveszter témában. Kedves feleségem felvilágosított, de már kidühöngtem magam, és levontam a következtetéseket. Egyébként semmikép sem szeretnék lemaradni vmi. yó buliról!!!!
KUPIC Creative Commons License 2008.01.06 0 0 115

Ice ismer már minden big bontót a másik meg az h,az ő motorjához úgyse tudnak adni semmi überkiegészítőt. Az is lehet hogy,ő a hirdető vmi álnéven.Asszem jövő hétre már teljesen tünetmentes leszek és talán csatlakozok a bandához.

Előzmény: TRobee (111)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 114
Szóval, szerinted ha lesz csizmája akkor vesz hozzá motort is! ;) Részemről OK.
Más. Az etp.hu-n, friss Erdély térkép verzió van fent, már leszedtem, és persze fel is tettem
/a régit le kell előtte szedni, az uninstal exéje /unins000.exe/ a c:GarminOpenmaps könyvtában lapul /általában/, először javaslom ezt elindítani, majd csak utána az új verzió feltelepítését/, alakul ez a project, bár még nagyon hiányos, de a lényeg hogy alakul!
TRobee Creative Commons License 2008.01.06 0 0 113
Még nincs!
Ha szeretnétek minél hamarabb látni adományozzatok a "MINCO-CSIZMA" alapítvány részére! Kb.:25 E (kellene összegyüjtenem), amivel megköszönnénk a munkáját és egyben előkészítenénk a videomeister ENDURO-s pályafutását.
Előzmény: KUPIC (110)
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 112
Ááá, ne félj, két TÖKÉLETES állapotú motorom van /az egyik pedig egy KTM!!!/, és nem kellenek cuccok! :)
Előzmény: TRobee (111)
TRobee Creative Commons License 2008.01.06 0 0 111
Kupic!!!! Bakker, így Ice is meglátja és elhalápol előlem mindent.
Előzmény: KUPIC (103)
KUPIC Creative Commons License 2008.01.06 0 0 110
Milyen néven van fenn a drz nap a youtube-on?
Iceapo Creative Commons License 2008.01.06 0 0 109
Na király, Te is idetaláltál, akkor kommentálnám is gyorsan a képeidet, a felsőn Gábor quadosunk látható egy LTZ-vel 450-el, ha jól tudom, alul pedig Péter egy valamilyen Bombardier-rel, majd kijavítasz ha tudod milyen Bombardier-ed van! ;)
Minden tiszteletem az övék, mentünk egy párszor együtt, de ők amennyi port eltudnak nyelni, hát az nem semmi! ;)
Előzmény: koszo.peti (105)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!