u.hu, te is nyomod a nadifarkas temat? azt hittem letettel rola nekem mar benne van most 1hetem a temaban de nulla eredmeny, raaadasul 45km-re tolem, szoval napi 90km.. es durva meleg a satorba ilyenkor! :-) kb. 12orat mar kint ultem, hat mit mondjak izgalmas volt :-) van valami kep is? vagy mit probaltal az elobb beszurni? drava ártér?
Reggel kimegy az öreg barétom, ( nem Toldi ) leellenőrzi a helyzetet, egy kissé messzebbről visz nádat, én meg 10 körül viszem a cuccos, álcaháló, madzag ( bálakötöző zsineg ), és egyéb célszerszám - leshely kialakítás, romlott húsvéti sonkadarabok szétszórása, ( főtt tojat és torma nélkül, me nem tom,hogy szeretik-e ) , oszt egy - két iccaka (este+reggel) kifigyelés, jobb esetben fotografálás.
:)))
Na, azé ma sokat dógztam. Kb.10 km sétagalopp, fotóalanyfelderítés céljából. Vagy négyszer mentem el a rejtekhely mellett, / és négyszer hökömig a vízben gázoltam /
de már tom, hogy hun vannak a dögök. Holnap rejtekhely építés, webkamera próba, / mekkora távolságra tudom zsínórozni / oszt majd meglátjuk.
:)))
Ez az Ő autója volt:-)) Mikor eladtam a lovam, utána vetem, hogy tudjak járkálni a vizslával az erdőbe. Mikor még lovagoltam mindíg elkísért. Lehet, hogy kinyírtuk a topikot? U.hu még néha a benéz, azt senki más:-((