Akinek kell sisakot festeni az jelentkezzen nálam:) mer h nekem is kell és ne külön külön vigyük hanem együtt adjuk le! februárbig várom a jelentkezőket:)!
Az a sorsolás számunkra sohasem volt kedvező... :D
Azért én arra is kíváncsi lennék, hogy ki és hogyan húzta ki ennyire véletlenszerűen a meccspárokat! :D No mindegy! Gatya felköt, mindenki jön edzésre, és szerezhetünk meglepetést akárkinek!
Roland hetvegen vagy penteken beferek hozzad?Mert akkor eljovok sulibol.Mar csak ugy mondom ha kunszentrol mesz.Hivj mar fel,mert ott hamarabb lesz.Koszi
hova megy?:Oam 2.árol tudtok vmit mi h lesz? meg ha van illetékes a körlevelezésben az lécci irjon már engem is a cimek közé mer sok mindenről maradok le:/ pl h hétfőnként is van edzésXDXDXD
Szereplők: Jamal Webber Brian J. White Joe Kingman Dwayne Johnson Monique Vasquez Roselyn Sanchez Peyton Kelly Madison Pettis Stella Peck Kyra Sedgwick Travis Sanders Morris Chestnut
Az NFL egyik ünnepelt hátvédje (The Rock) agglegényként éli gondtalan hétköznapjait, míg rá nem jön, hogy egy régi kapcsolatából van egy 8 éves lánya (Pettis). A férfi nem tud mit kezdeni a helyzettel, így a csapat ügynökét (Sedgwick) kéri meg, hogy segítsen neki felelősségteljes apává válni...