Keresés

Részletes keresés

sunshine31 Creative Commons License 2009.10.21 0 0 851

Sziasztok!

Az Amazontravelnek folyamatosan nagyon jó last minute árai vannak Dominikára Münchenből és Frankfurtból.

Utazott már valaki belük?

Trioibi Creative Commons License 2009.10.21 0 0 850
Szia! Mi  január 23-án indulunk és az északi partra Puerto Plátára, az Occidental Allegro Playa Dorada Hotelbe megyünk. A Radisson travelnál fizettünk be és szerintem jó áron. Tudom, hogy Guss mivel Ő ott él hatalmas külömbséget lát a két part között, de akik már többször jártak ott azok nem. Én mielőtt foglaltam több embert megkérdeztem melyik part jobb, és a válasz az volt nem tudnak külömbséget tenni, mindkettőnek meg van a maga szépsége. Mi azért döntöttünk ez mellett, mert itt nagyobb élet van. remélem nem csalódunk.
huziga Creative Commons License 2009.10.17 0 0 849
Sziasztok!

Irigykedve olvasom a hozzászólásokat itt a fórumon. 2007 decemberében 2 gyönyörű, felejthetetlen hetet töltöttem nászúton Punta Canan, a Majestic Colonialban.
Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát, ahogy Dom Gus is írta korábban, jó választás.
Remélem lesz még lehetőségem, hogy most már a kisfiúnkkal együtt, hármasban utazzunk el erre a csodálatos helyre!

Mindenkinek jó utat!!!

Andi
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.17 0 0 848

Mivel az északi partról van szó igazából egyiket sem ajánlom, ha a karib-szigetek miatt jöttök akkor Punta Cana vagy Bavaro vagy Bayahibe (La Romana) ha végül is mindegy a környék akkor az északi part is megteszi, akkor az Occidental. Nem gyözöm leírni hogy az északi part az teljesen más mint a déli, közel sem olyan látványos.

sancsas Creative Commons License 2009.10.16 0 0 847
Kedves Guss!Tudnál az elözőekben segiteni?Köszi.
sancsas Creative Commons License 2009.10.16 0 0 846
Sziasztok!Tudna valaki segiteni,hogy melyik hotel a jobb?Coral costa caribe vagy az Occidental Allegro Playa Dorada.Volt már valaki valamelyikben?Köszi előre is!
sancsas Creative Commons License 2009.10.16 0 0 845
Sziasztok!Tudna valaki segiteni,melyik irodával érdemes most utazni.18-an vagyunk és vagy szilveszterre vagy januárban szeretnénk utazni.Köszi előre.
Jozsííí Creative Commons License 2009.10.15 0 0 844

Köszönöm kedves Guss, máris utánanézek, aztán majd jelentkezem.

Üdv,

Joci

Előzmény: Dom_Guss (843)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.14 0 0 843

Akkor egyértelmüen samana-i félsziget, Las Terrenas.

Előzmény: Jozsííí (842)
Jozsííí Creative Commons License 2009.10.13 0 0 842

Kedves Guss,

Köszönöm az infót. Nézegetem a korábbi bejegyzéseket, hogy megtaláljam a nekünk megfelelő helyet (a párommal megyünk második nászútra). Nem egyszerű a dolog.

Természetesen szeretnénk egy romantikus helyszínt hozzá, ahol ha kell, magunk lehetünk, de a közelben jó lenne olyan központ is, ahol zajlik az élet, és megismerhetjük a dominikai mindennapokat. Nem igénylünk all inclusive szállást, hiszen szeretnénk kipróbálni több éttermet, a helyi specialitásokat, amelyek persze nyilván hely-függők.

Minden ötletet örömmel fogadunk,

köszönettel:

J o c i

Előzmény: Dom_Guss (838)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.13 0 0 841

Örülök hogy jól éreztétek magatok, ha szeretnétek jönni én itt leszek. Üdvözlet a kisemberkének is!!!!!

Előzmény: ladybird74 (836)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.13 0 0 840

Kedves Tamás!

Nagyon szépen köszönöm, remélem hogy jól éreztétek magatok, a számlát majd légszives ne felejtsd el elküldeni, nem tudom hogy végül is hogyan végzödött a dolog az orvossal. Villás Bélát meghallgattam, igazából arról beszél amit én már 10 éve próbálok megértetni mindenkivel, tetszik ahogy elöadja a dolgokat, majd beszélünk erröl még.

Előzmény: Tamás_München (833)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.13 0 0 839
Nagyon szépen köszönöm a pozitív hozzászólásokat, igyekszünk olyan szinten koszolgálni ügyfeleinket hogy mindneki a lehetö legjobban érezze magát, és legföképpen pedig arra törekszünk hogy a Magyarországról érkezök "otthon" érezzék magukat.
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.13 0 0 838
A víz hömérséklete egész évben állandó, a téli idöszakban partközelben 28 fokos, nyáron néha megközelíti a 30-31 fokot.
Előzmény: Jozsííí (837)
Jozsííí Creative Commons License 2009.10.13 0 0 837

Kedves Dom Guss,

Egy kérdésem lenne: milyen vízhőmérséklet várható arrafelé, partközelben, január elején?

Üdv,

J o c i

Előzmény: Dom_Guss (830)
ladybird74 Creative Commons License 2009.10.12 0 0 836

Sziasztok!

Csatlakozom Tamáshoz! Mint jó pár hozzászólással ezelőtt már említettem, mi is Dominikán töltöttünk el pár napot ( Punta Cana, csodálatos a tengerpartja!), és Gustavonal foglaltuk le a fakultatív kirándulásainkat. Csakis szuperlatívuszokban tudunk róla beszélni, tényleg profi szervező, figyelmes, igen tájékozott túravezető ( kicsi fiunkkal is egyből megtalálta a hangot:-)) és nem utolsó sorban magyar ember kiváló humorral, humanitással megáldva. Olyan élményekkel gazdagodtunk, amiket itthon mesélve csak annyi volt a reakció: Hol tudjuk elérni ezt a Gustavót, ha megyünk? Jövőre Guss, ők hatan utaznak, valószínű júniusban- névjegykártyájuk már van-, mi majd vagy előbb--remélem--vagy szeptemberben újra:-) Akik pedig tervezitek az utazást, vagy már visszatértek, majd írjátok meg milyen volt! Előre is köszönjük Nektek!

Tamás_München Creative Commons License 2009.10.12 0 0 835

szép

Tamás_München Creative Commons License 2009.10.12 0 0 834
.
Tamás_München Creative Commons License 2009.10.12 0 0 833

Nagyon jó érzés ilyen kilátással ebédelni, próbáljátok ki Dom_Guss-al, de még az étel is finom mellé.

Köszi Guszti

Viki & Tomi

Tamás_München Creative Commons License 2009.10.12 0 0 832

Kedves Mindenki!

Két hetet voltunk a Dominikai Köztársaságban. Ebből 3 napot töltöttünk a világ legjobb idegenvezetőjével, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszi Guszti!

Küldöm e-mailben is a képeket.

Punta Cana Creative Commons License 2009.10.12 0 0 831

Köszi szépen!

És még egy kérdés....Sirenis Cocotal Beach Resort & Tropical Suites hotel  mien?  És a tenger partja?

Köszi

Előzmény: Dom_Guss (830)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.11 0 0 830

GRAN BAHIA PRINCIPE.

Bal oldal Gran Bahia Principe Punta Cana, jobb oldal Gran Bahia Principe Bavaro

Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.11 0 0 829
Gyakorlatilag semmi, mindkettö ugyanazon a komplexumon belül van, de mivel olyan nagy a Bahia Principe hogy városrészek vannak belül és mindegyiknek saját lobby -a(recepcio) van ezért az egyiket így hívják a másikat meg úgy, mindkettö 5*****. Egyébént egy nagyon jó resort. Bármelyiket választhatod.
Előzmény: Punta Cana (828)
Punta Cana Creative Commons License 2009.10.11 0 0 828

Szia Don Guss!

Ha tudnál segíteni, mi a különbség Gran Bahia Principe Punta Cana és Gran Bahia Principe Bavaro rezortok között?

Koszi

Előzmény: Dom_Guss (827)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.11 0 0 827
Nem fogjátok megbánni, azt garantálom!!!
Előzmény: Richi29 (826)
Richi29 Creative Commons License 2009.10.11 0 0 826

Kedves Dom Guss!

Köszönöm a segítségedet! Egyre jobban megerősítesz abban, hogy jól választottuk ki a nászutunk helyét! 

Szeretnénk legalább két általad szervezett útra elmenni! Kérlek írd meg a richter@rinax.hu címre ezek mikor lesznek és milyen költséggel járnak.

Köszönöm minden segítséged!

Üdv!

Richi

Előzmény: Dom_Guss (825)
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.11 0 0 825

http://www.youtube.com/watch?v=XDQ4IhN1XLI

Ezen a videon pedig meg is nézheted élöben, pár hónapja hogy készítettem

Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.11 0 0 824
Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.11 0 0 823

Azt írtátok hogy a Bavaro Palace-ban lesztek, az kb 20 km-re van a Barcelotól, és ahogy írtam a Barcelóval szemben van a Marinárium. Felülröl ismerem a partot, kb 8 éve folyamatosan repülöm helikopterrel.

Azért teszek fel neked jobb képet mint a GoogleEarth :-)

Dom_Guss Creative Commons License 2009.10.11 0 0 822

Védöoltás nem kell

Az utakat én szervezem, és magyar nyelvü az idegenvezetés

Tessék visszaolvasni a fórumot, akik már voltak velünk azok leírták a véleményüket.

Ha van kérdés csak nyugodtan tessék írni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!