Szia! Mi január 23-án indulunk és az északi partra Puerto Plátára, az Occidental Allegro Playa Dorada Hotelbe megyünk. A Radisson travelnál fizettünk be és szerintem jó áron. Tudom, hogy Guss mivel Ő ott él hatalmas külömbséget lát a két part között, de akik már többször jártak ott azok nem. Én mielőtt foglaltam több embert megkérdeztem melyik part jobb, és a válasz az volt nem tudnak külömbséget tenni, mindkettőnek meg van a maga szépsége. Mi azért döntöttünk ez mellett, mert itt nagyobb élet van. remélem nem csalódunk.
Irigykedve olvasom a hozzászólásokat itt a fórumon. 2007 decemberében 2 gyönyörű, felejthetetlen hetet töltöttem nászúton Punta Canan, a Majestic Colonialban. Mindenkinek csak ajánlani tudom a szállodát, ahogy Dom Gus is írta korábban, jó választás. Remélem lesz még lehetőségem, hogy most már a kisfiúnkkal együtt, hármasban utazzunk el erre a csodálatos helyre!
Mivel az északi partról van szó igazából egyiket sem ajánlom, ha a karib-szigetek miatt jöttök akkor Punta Cana vagy Bavaro vagy Bayahibe (La Romana) ha végül is mindegy a környék akkor az északi part is megteszi, akkor az Occidental. Nem gyözöm leírni hogy az északi part az teljesen más mint a déli, közel sem olyan látványos.
Sziasztok!Tudna valaki segiteni,hogy melyik hotel a jobb?Coral costa caribe vagy az Occidental Allegro Playa Dorada.Volt már valaki valamelyikben?Köszi előre is!
Köszönöm az infót. Nézegetem a korábbi bejegyzéseket, hogy megtaláljam a nekünk megfelelő helyet (a párommal megyünk második nászútra). Nem egyszerű a dolog.
Természetesen szeretnénk egy romantikus helyszínt hozzá, ahol ha kell, magunk lehetünk, de a közelben jó lenne olyan központ is, ahol zajlik az élet, és megismerhetjük a dominikai mindennapokat. Nem igénylünk all inclusive szállást, hiszen szeretnénk kipróbálni több éttermet, a helyi specialitásokat, amelyek persze nyilván hely-függők.
Nagyon szépen köszönöm, remélem hogy jól éreztétek magatok, a számlát majd légszives ne felejtsd el elküldeni, nem tudom hogy végül is hogyan végzödött a dolog az orvossal. Villás Bélát meghallgattam, igazából arról beszél amit én már 10 éve próbálok megértetni mindenkivel, tetszik ahogy elöadja a dolgokat, majd beszélünk erröl még.
Nagyon szépen köszönöm a pozitív hozzászólásokat, igyekszünk olyan szinten koszolgálni ügyfeleinket hogy mindneki a lehetö legjobban érezze magát, és legföképpen pedig arra törekszünk hogy a Magyarországról érkezök "otthon" érezzék magukat.
Csatlakozom Tamáshoz! Mint jó pár hozzászólással ezelőtt már említettem, mi is Dominikán töltöttünk el pár napot ( Punta Cana, csodálatos a tengerpartja!), és Gustavonal foglaltuk le a fakultatív kirándulásainkat. Csakis szuperlatívuszokban tudunk róla beszélni, tényleg profi szervező, figyelmes, igen tájékozott túravezető ( kicsi fiunkkal is egyből megtalálta a hangot:-)) és nem utolsó sorban magyar ember kiváló humorral, humanitással megáldva. Olyan élményekkel gazdagodtunk, amiket itthon mesélve csak annyi volt a reakció: Hol tudjuk elérni ezt a Gustavót, ha megyünk? Jövőre Guss, ők hatan utaznak, valószínű júniusban- névjegykártyájuk már van-, mi majd vagy előbb--remélem--vagy szeptemberben újra:-) Akik pedig tervezitek az utazást, vagy már visszatértek, majd írjátok meg milyen volt! Előre is köszönjük Nektek!
Két hetet voltunk a Dominikai Köztársaságban. Ebből 3 napot töltöttünk a világ legjobb idegenvezetőjével, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszi Guszti!
Gyakorlatilag semmi, mindkettö ugyanazon a komplexumon belül van, de mivel olyan nagy a Bahia Principe hogy városrészek vannak belül és mindegyiknek saját lobby -a(recepcio) van ezért az egyiket így hívják a másikat meg úgy, mindkettö 5*****. Egyébént egy nagyon jó resort. Bármelyiket választhatod.
Azt írtátok hogy a Bavaro Palace-ban lesztek, az kb 20 km-re van a Barcelotól, és ahogy írtam a Barcelóval szemben van a Marinárium. Felülröl ismerem a partot, kb 8 éve folyamatosan repülöm helikopterrel.
Azért teszek fel neked jobb képet mint a GoogleEarth :-)