Hali...a jobbos tukor valamikor nagyon az elejen , talan a 0.5-os szerian az ajton volt, ahol ma is a legtobb elefantfules 1-es szeriason latni, aztan igen hamar atkerult a sarvedore, es sokaig ott is maradt. Lehet , hogy csak a kettes szerianal ment vissza az ajtora, de ennek olvassatok utana lejjebb. Persze praktikusabb az ajton, meg nekem jobban is tetszik, de aki originalbuzi, annak a sarvedore kell hogy keruljon.....Nem is rendeltek sokan ilyet, hisz extra is volt, meg fura is volt. Manapsag mindenki hozzaszokott a jobbos tukorhoz, de szerintem hasznalati erteke igazan a kettes szerias nagytukornek van, mert az egyes ugyan szebb, de tul kicsi.
no de hogy a tukor hol van...akkor az enyim nem eredeti helyen van?
de azert inkabb ott hangynam....
a sajatom szinevel meg nincsen mit kezdenem.
kovetkezo eleteben sotetbordo-vaj tetovel lenne. vagy az az alsogatyakek, ami eredetileg is volt.
hegyalja uton van egy szep vajszinu elado. es a rakparton is lattam egy bordot a margithid utan felredobva, lampa kibelezve, felnin stb...de rendszam rajta. azt nem lehetne valahogy megvenni. 2es de ablakok, ulesek, koromok eleg jok rajta. mondjuk lehet hogy motor nincs benne:(
No igen, pont a tiéd jutott eszembe. :) Bár egyébként nem olyan rossz az a szín. Az a halálom, amikor egy veterán autót mondjuk "hondacivicmittudoménhúhametál" színre fényeznek...
A tukor jo helyen van...ott volt gyarilag is..mas kerdes , hogy Pesten mondjuk hany percig lenne ott....Az ara meg relativ... En biztosan nem egy Suzuki Alto-ra ruhaznek be ennyi penzert...:-)
Hali, tul az elso hivatalos allolampas-talalkozon, koszonet es udv mindenkinek, aki ott volt :-)
Pedig extra lemostam a CSIBE-t!!!!!!!!!
Igy is sok szepet lattam, pl igazi gyari szonyegezest, igen, a patentolos fajtat, ritka az olyan kocsi M.-on, amelyikben hibatlanul ott a patent alja a padlolemezben, es a szonyeg is eredeti. Azt is jol esett hallani, hogy a 200-as benzines masnak is tik-takkol , nem csak nekem
Bar negy auto nem egy tomegrendezveny, de megis szivet melengeto latvany, kerlek rakjatok fel kepeket, hatha inspiralolag hat a tobbiekre. K Tib kolleganak kulon koszonet, hogy leszakadt kipufogoval, alvo gyerekkel meg csaladdal is kinezett a terre. Es persze mindenkinek. bObO meg jon egy lada Stella alkoholmentessel a kovetkezo talalkozora,
enyhitendo a mostani tavolmaradasat....:-)
Ja, es irjatok a nepiteletbe, mert van mar allolampas rovat is!
Szerintem szép az autód (bevallom, nekem kicsit gyöngém ez a kétszínű fényezés, és ez a színkombináció kifejezetten tetszik). És, bár nem gyári (és inkább az 50-es, 60 -as években volt divat), de illik ezekhez a Mercikhez. Mindenesetre sokkal inkább, mint egy soha-nem-volt vadonatúj metálfény (de meg ne sértődjön senki!!!)
Pont ezért kérdeztem , mert nem csak a te autódnál láttam így. Ha jól emlékszek akkor nemlackonak is volt-van egy piros fehér tetős. Nekem is tetszik ez a megoldás, hogy más szinű a teteje mint az alja
Szervusz! A szóbanforgó autónak csak az alapszíne a gyári árnyalat, színkód alapján lett keverve felújításkor, a forgalmiban "korall" megjelölés volt (a németben is). Mivel Osztrákiában az egyik előző tulaj vágott rá egy nem gyári napfénytetőt, ezért nem törekedtem arra hogy teljesen gyárinak tűnjön az autó. Nekem így is tetszik. Az oszlopok, és az ajtókeretek is korallpirosak, a képeken az alu szegélylécek miatt tűnnek fehérnek. Egyébként láttam képet pár amerikai kupéról, és limuzinról, aminek fekete,illetve barna teteje volt, ellentétben a karosszéria többi részétől, de azt mondták hogy azok sem eredetiek. Ez az autó a felújítás előtt nem volt átfényezve, kisebb javításokat találtam rajta, de ez a korallpiros az eredeti gyári szín.
jaj, mar napok ota nem tudok bejelentkezni a forumra...penteken karbantartas volt, tegnap, nemtudommi, kepeket meg tul nagy meretuk miatt...szoval eleg kohogos ez az egesz.
sajnalom hogy nem tudtam kimenni a geppel htvgn a hosokre.
pedig az enyim lett volna a legszebb es a legoregebb 71es, sotetzold:))
ha valakit erdekelnek kepek, es tud fogadni nagy meretet is. irjon mailcimet, elkuldom szivesen.
Majus talira meg en viszem az uditot es a ropogtatnivalot!!
Az olyan festés mint a 2741-es hozzászólásban van az gyárilag is jött ki így? Ha igen milyen szinekben? Ha igen milyen része volt a tetőnek fényezve mert láttam úgy, hogy az ajtókeret is tető színű volt meg olyat is amin csak az A és a C oszlop volt tető színű?