De ez volt az egyik legfontosabb csata idén!!! Mi teljesítjük a tervet és 8-ban leszünk, a Kecskemét pedig hála a Körmendnek ki fog csúszni a 4-ből. És ehhez nagyban hozzájárul a mi tegnapi kevéske 76 pontunk is.
neked nem is kell, nektek 60 lett...segítek: annyit dobtatok, az a ti "eredményetek"...mellesleg univer topicban imádnának a beszólásaidért és írástudásodért, mindenképpen érdemes inkább ott próbálkoznod "nem napon lebarnult barátunk"...
gracc a csapatnak, sajnos suli miatt nem tudtam kimenni, de ... akkor is hajrá!! :) remélem kitart a csapat ezután is emellett a teljesítmény mellett, ergo még csak most vagyunk az emelkedő alján!
Világosíts fel engem "bunkóparaszt" szolnokit, hogy te most cigányoztál? Mert ha igen, akkor óva intelek az Univer-topiktól, ahol egy újfajta antirasszista/abolicionista mozgalom bimbózik ki éppen. Sztem ott téged ki fognak utálni...:((
Szimpatikus játékos Davis, de szerintem nem mindig szolgál rá a skandálásra. Kicsit túl van "sztárolva". Gondolkodás nélkül elfogadnám helyette Alekszicset! Ha valaki most elkezd azzal baszogatni, hogy ezt nem akkor kéne leírni, amikor fut a szekér, annak igaza van...:)
Egyszerú matek... Mint azt itt megírták, kecsón 1400-1500 néző van egy átlagos meccsen. Na tegnap Szolnokon is ennyien voltak, plussz a 500-600 átránduló kecskeméti szurkoló, és kijön a 2000...:)))
Nem véletlen, hogy az Ő nevét skandálja legtöbbször a B közép. És a faszi azonnal jelz hogy "vette". Támadójátékunk rengeteget fejlődött az Ő érkezésével.
Ha valakit választani kéne, hogy ki az akit feltétlenül megkéne tartani ebből a csapatból, szerintem 10-ből 8-an Őt választanák.
Mind ez a közös "történelmünk" ismeretében, nem gyenge.
Folyamatosan tanulja a védekezésünket, már kevesebbszer marad le mint korábban.
A támadójátéka nagyon hasznos, Kelley-vel (és a többiekkel is) egyre jobban megérti magát, és nagyon érzi a betörés-leosztásokat A keze lehetne jobb, de ahogy Ti is írtátok, ha ez így lenne, akkor nem Magyarországon pattogtatna.
Hát, ha nektek ez a szurkolás, akkor köszi, de nem akarunk felnőni. Én inkább amyúgyis azt mondanám, hogy ide süllyedni. Nálatok nem csak a B közép de az egész bagázs bunkó és paraszt, a vén szarostól az 5 évesig. Erre tényleg büszkék lehettek. Egyébként a múlt kit érdekel a jelen és a jövő számít. És nem ti vagytok a legnagyobb ellenfél, ti sem vagytok csapat, amit mutattatok az nem csapatjáték volt. 76 pont az kb. nulla. ha 100-zal vertetek volna minket aszondom ügyesek vagytok , de ez? Ugyan már! A mi szar játékunra nem tudtatok bravúrral reagálni. Egyébként meg nem csak az általatok jobb körülményűnek titulált vendégszektorban ültek Kecskemétiek, máshol is, csak kultúráltan nézték a meccset és nem azzal voltak elfoglalva, hogy lealacsonyodva reagáljanak a ti bunkó stílusú rigmusaitokra.
Egyébként most tényleg valamivel kisebb volt a szurkolás a szolnoki tábor részéről, mint szombaton a Paks ellen. Igaz, az a meccs nem is dőlt el a 22. percben... :)
Gratulálok az csapatnak! Meg kell próbálni Debrecenben is! HAJRÁ OLAJ!!!
Komplexusosok vagytok...:)) Túlzás lenne azt állítani, hogy Kecskeméten nem lenne kosárlabda, ha nincs az Olaj, de ilyen biztos nem. Érdeklődj utána: akiknek a fejéből kipattant a gondolat, -és persze rendelkeztek megfelelő kapcsolatrendszerrel- hogy Kecskeméten minőségi kosárlabdát csinálnak mindannyian a szolnoki környezeten szocializálódtak. 15 éve még a szolnoki bajnoki győzelemnek őrjöngtek, bérletük volt a Tiszaligetben. Majd fáradságos munkával felhozták az Univert, amelynek ma már a költségvetése a duplája a miénknek. Tavaly már rangadón üvöltöttük le a fejeteket Kecsón, aminek egyenes következménye lett, hogy az addig ülő! caprisok felálltak, sálakat vettek, és azt hitték szurkolók lettek. Az Univer a szurkolói mozgalomnak mindenben segít busz stb. így szépen fejlődnek. Annyira még nem, hogy ne kéne a szolnokiak számát limitálni Kecskeméten ahoz, hogy ne essen szét a csarnok. Viszont az mindenképp figyelemreméltó, hogy számotokra még mindig, a komcsi érában retardáló olaj a legnagyobb ellenfél. Ezért nem hisztiztél itt amikor nyilvánvalóan elcsalta nektek víghgeciláda a meccset, vagy hogy Zoobradi a meccsen a szolnokiaknak való mutogatással van elfoglalva. Ti valamiért mindig nekünk akarjátok megmutatni, hogy felnőttetek, most, hogy látjátok, hogy lófaszt (ehez még kell 1 évtized stabil A csoport) mindenki igyekszik kijelenteni, hogy nem is akar ilyen lenni...:)
Üdv minden szolnokinak! Gratula nektek, komolyan! Csak egy kérdés. Ki költi nálatokat ezeket a rigmusokat??? Már csak mert azt hittem, hogy a szombathelyi tábornál nincs bunkóbb, de gratula, ti felülmúltátok őket parasztságban! És a szurkolásotok... Nagyon klasszak. Ki tanított meg titeket parasztnak lenni? Ja bocs, a véretekben van... Amúgy ne örüljetek, jók nem voltatok. Mi voltunk trutymók. És hogy egy korábbi hozzászólót idézzek: "Háborút nem nyertetek, csak csatát!". Ennyi.