Szeretném összegyűjteni, hogy milyen publikálási lehetőségek vannak olyan tanulmányok megjelentetésére az új fizikához kapcsolódó cikkek, tanulmányok, könyvek számára.
"A relativitáselmélet szerint a nagy sebességű repülőgép összemegy."
A relativitáselmélet szerint NEM MEGY ÖSSZE. Sajnos semmit nem értesz az egészből.
A relativitáselmélet szerint az ÁLLÓ megfigyelő rövidebbnek méri a MOZGÓ repülőgép hosszát. A repülőgépen utazó ugyanannyinak méri a repülő hosszát a repülés közben, mint amikor az álló megfigyelő mellett a földön van.
"Vajon a nagy sebességű repülőgép mitől megy össze?"
Nem megy össze.
Csak rövidebbnek mériaz álló megfigyelő. És azért méri rövidebbnek, mert az álló megfigyelőnek nem ugyanazok a téridő pontok az egyidejűek, amik a mozgó megfigyelő szerint egyidejűek. És mindenki a szerinte egyidejű téridő-pontok közötti távolságot tekinti "hossznak".
Ha olyanok, akik minimális szinten (pl. középiskola) értenek a fizikához, akkor lényegtelen a hossza, meg hogy hány képlet van benne, esélytelen vagy az ostobaságaiddal.
A többiek esetében megint lényegtelen a hossza, meg hogy hány képlet van benne, csak más okból :D
„Már többször beírtam ide a Szuperfizika alapelveit. Ezekhez nem szóltál hozzá. Miért?”
Ha jól emlékszem, hozzászóltam. A relativitás és a foton tagadása nem teszi felsőpolcra a szuperfizikádat. Az csak a te használhatatlan elméleted. (Nekem is van olyan.) ;-)
A kollégáimat meg kellene tanítani legnagyobb közös osztót számolni. :(
Van két nagy szám. Milliós nagyságrendűek. Az egyik a 10-es számrendszerhez való frekvencia, a másik pedig inkább a 60-as számrendszerhez (real time clock). Van egy előosztó. Aztán beírhatsz egy számot valami regiszterbe, és lényegében azzal leosztja. (Visszafelé számol, nullánál vált a kimenete. (Valójában a regiszterbe írt számhoz 1-et hozzáad, belső transzformáció, de ez most mindegy.)) Vagy törzstényezőkkel bohóckodunk, vagy pedig mindkét előosztott számot elosztjuk a regiszterbe írható összes lehetőséggel. Aztán a két listát összehasonlítjuk.
Egyszer már ezt megtettem. Lepereg, mint falról a borsó. Az idomár nem tanította meg a csimpánznak ezt a trükköt. :(
Én előszőr szórakozásból álltam neki irni , négy év kutatás után. Utána tiz évig semmit nem csináltam , mert megijedtem valamitől.Én azért irtam papirra , hogy ne felejtsem el amiket összegondolok. Én egy hatalmas szemétdombot csináltam magam körül. A szemetet kidobtam. Egy könyv lett belőle, ami még mindig nincs letisztázva.
Már hetven éves múltam, és hobbi asztalosként a 10. asztal elkészítésén is túl vagyok. Mostanában a kutyaházak gyártására vagyok felkérve. A szellemi és fizikai munka arányát nem jó felborítani. ;-)
Ha valaki valamit produkálni akar, akkor már negyven éves korában le kell tennie valamit az asztalra. Én ezt igy hallottam. Én már 3O éves koromban letettem valamit az asztalra, igaz hogy az égvilágon senki nem olvasta, de ez más lapra tartozik.