Tudod őseim kb. 300éve Erdélyi református lelkészek voltak. A nagyapám egy katolikus asszonyt vett feleségül. A két vallás a családban nagyon komoly civakodásokat teremtett, apámat is katolikusnak kereszteltette nagyanyám.
A családi küzdelem okán apám nem hagyta keresztelni gyermekeit. Két bátyámat az iskola megkereszteltette, mi nyolcan, fiatalabbak, felekezet nélküliek lettünk.
Testvéreim többsége - felnőtt korában - református lett. Én nem vagyok istenhívő, de fontosnak találom a jó Isten hitet, sok olya ember van akinek feltétlenül fontos az istenhit.
Ebből az alábbi ismeretterjesztő mémképből a ~ 22 ezer éves Földanya hit / ismeret / tisztelet? Az nekem is tetszik és szerintem a panteizmussal rokonvallás. Viszont ha az a vallásod, akkor az nem pogányság. Ami egyébként is csak egy szitokszó. Semmiféle vallás nem volt, amely pogánynak vallotta volna magát. Csak ráakasztották max és tévesen.
Rendben, nem nehesztellek, én különben sem vagyok istenhívő, de ez a pápa jó Isten hívő. Én pedig az Anya, Apa és a Gyermek - őseurópai - jó Istenhitet támogatom! (Ezt gyúrták egybe a haragvó, büntető, fajok között válogató, nejetlen istenfélével)
ZombiJézuska és az ő mozgatója JahveZsidóSátánIsten .... mint itt te is rátapintottál már valójában "Sátán"-ok. Tehát nem Istenek. Csak a Sátán gyilkol le özönvízzel, majdnem minden terhes nőt, kisgyereket, kiscicát és kiskutyát.
A sátántagadás meg szerinted ateizmus lenne? Vicces vagy. Ha csak persze neked, nem Úrad? :-)
Egyik Istent sem tagadom, ami itt szerepel Isten összeszámlálás, mind létezik valamilyen formában, ha más nem hát kitaláltan. Valamelyik meg félig igazként, a Tudományos Isten meg tutira és bizonyítottan.
Inkább a Pápa vallásközi ateista, hiszen tagadja ezeket az Isteneket, hogy Istenek lennének, pedig hát azok. :