Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Az Úr Minden tőle telhetőt megtett azért, hogy az embernek lehetősége legyen ren-deznie adóságait a földi léte során, csakhogy mivel az emberek egy része ezt nem veszi igénybe nem lehet rajtuk segíteni.
Az Úr minden (és nem Minden, mert az nem nagy M-mes) tőle
telhetőt megtett azért, hogy Kútásónak lehetősége legyen ren-
deznie adóságait a földi léte során, csakhogy mivel eddig Kút-
ásó erre nagy ívben szart, eddig sajnos nem lehetett rajta segí-
teni. De ami késik, nem múlik. Remélni lehet, hogy később ez a
Kútásó megtér a gonosz hazudozásából, hiszen aztat hazudta
hogy az ő női nevű nickjén a lánya trollkodik, ezzel őt bemocs-
kolva.(Ez nagy szégyen, és rosszul eshet Kútásótroll lányának)
Az Úr Minden tőle telhetőt megtett azért, hogy az embernek lehetősége legyen rendeznie adóságait a földi léte során, csakhogy mivel az emberek egy része ezt nem veszi igénybe nem lehet rajtuk segíteni.
Az elkárhozott léleknek az a legdurvább, hogy választhatta volna az életet.
A másik meg, hogy nincs már ebből az állapotból visszaút.
Szerinted, és azok szerint,akik nem hisznek az Igaz Isten prófétái írásainak.
A pokol nem magyar eredetű kifejezés. A Hádesz kifejezés félresikeredett torzítása.
Maga a Hádész tulajdonnév. Egy pusztító szellem megnevezése, továbbá annak a helynek a neve
is, ahol a Hádész tartózkodik.
Az 53. zsoltár 30:4-ben a Septuaginta görög fordítás szerint a Hádesz az a hely, ahonnan
a Megváltó Isten felhozza a Hádesz szellem által elragadott lekeket.
Zsoltárok 30:4Uram, felhoztad a Seolból az én lelkemet, fölélesztettél a sírbaszállók közül.
A Máté 16:18-ban ezt írja:" 18 Én meg azt mondom neked: Te Péter (kőszikla) vagy! Én ezen a kősziklán építem fel majd az én eklézsiámat s azon még a láthatatlan ország (Hádész) kapui sem vehetnek majd erőt./Csia L./
A Lukács 16:23-ban a gazdag ember lelke a halála után a Hádeszbe került:
23 És a hádeszben felemelte a szemét, mialatt kínok között volt, és a távolban látta Ábrahámot, és a keblénél Lázárt./ÚV fordítás/
Hülye Eltérítő, inkább kihagyna egy jó bulit csak azért, mert nem tud viselkedni...
Gyere nyugodtan, csak ha rögtön a magas c-ről indítasz magadat járatod le egyből, de nem baj, mert majd akkor mondom, hogy exhágyás válláskárosultként több türelem kell hozzád....
"Ugyanis azt hazudja hogy szagról felismeri a sertésből készült eledelt"
Fogadhatunk akár...
Ha valaki ifjúkora óta nem eszik tisztátalant az nagyon háklis lehet rá, úgy mint ha egy lakásban vagy asztalnál dohányoznának na a az például szerintem kevésbé zavaró....
És a tenger kiadá a halottakat, a kik ő benne voltak; és a halál és a pokol is kiadá a halottakat, a kik ő nálok voltak; és megítéltetének mindnyájan az ő cselekedeteik szerint.
A pokol pedig és a halál vettetének a tűznek tavába. Ez a második halál, a tűznek tava.
És ha valaki nem találtatott beírva az élet könyvében, a tűznek tavába vetteték.