Keresés

Részletes keresés

erobika Creative Commons License 2022.09.29 0 0 5001

Én szintúgy köszönöm, hogy együtt játszottunk! További sok sikert!

Előzmény: idooogeep (4999)
idooogeep Creative Commons License 2022.09.29 0 0 5000

Köszönöm!

Előzmény: zaniko1 (4998)
idooogeep Creative Commons License 2022.09.29 0 0 4999

Köszönet, hogy együtt játszhattam Veled!

Előzmény: erobika (4997)
zaniko1 Creative Commons License 2022.09.29 0 0 4998

Gratulálok Gép!

Előzmény: Don Pedro Gonzales (4994)
erobika Creative Commons License 2022.09.29 0 0 4997

Szia Időgép!

Bejött a papírforma, Medvuszék győztek.

Kielemeztem a mérkőzéseinket.

Az első páros kihívásunkban én alul teljesítettem, Te viszont derekasan megálltad a helyed, nagyon szépen teljesítettél.

Amikor Te hívtad ki őket az kevésbé sikerült.

Amikor én hívtam ki őket akkor döntetlen (7:7) lett.

A második páros kihívásunkban Te megint szépen teljesítettél, én alul maradtam. Hiába volt 5 jó válaszom, ebből 4 időn túli volt sajnos.

Így jártunk.

A legközelebbi páros ligában kívánok neked sok szerencsét, én már nem fogok játszani.

idooogeep Creative Commons License 2022.09.28 0 0 4996

Kedves Eroboka és Zanikó!  Elolvastam  a mindkettőtök játékról írt véleményét. Tudomásul veszem, a döntésekbe sosem akartam beleszólni, ezért aztán nem is ereszkedem hosszú lére.

idooogeep Creative Commons License 2022.09.28 0 0 4995

Hiányzik a párosból az első meccsen elveszített 3 pont. Akkor talán jobb ellenfelet kaphattunk volna, mint most a Medvét és feltörekvő párját. Viszont az eddigiekhez nagy gratula jár, és próbáljuk meg!

Előzmény: erobika (4986)
Don Pedro Gonzales Creative Commons License 2022.09.28 0 0 4994

Még a technikai ördög sem akarta, hogy más is lássa és szörnyűködjön:-)

Előzmény: Don Pedro Gonzales (4993)
Don Pedro Gonzales Creative Commons License 2022.09.28 0 0 4993

Nagy küzdelmek árán / 5 döntetlen után 1 győzelem/ ennek a szörnynek a skalpját is megszereztük.
Viszont  készleteim alig maradtak.

Ez volt a 38.trónszékem.

zaniko1 Creative Commons License 2022.09.27 0 0 4992

Gratulálok Gépnek is és Don Pedronak is.:))

idooogeep Creative Commons License 2022.09.27 0 0 4991

Én se nem akarok lemaradni. A 135.

Don Pedro Gonzales Creative Commons License 2022.09.27 0 0 4990

Meg lett  nagy vesztességek árán a 37.trón

erobika Creative Commons License 2022.09.27 0 0 4989

Pozitív gondolkodás! Bízzunk a szerencsében!  :)

Előzmény: idooogeep (4987)
erobika Creative Commons License 2022.09.27 0 0 4988

Szia Anikó!

Jól teszed, hogy nem hagytad abba a Honfoglaló játékot. Ott bizonyára nincs ennyi idióta és haszontalan kérdés.

Bár én még a régi Honfoglalót visszasírnám. Az újabb verzióban soha nem játszottam, nem is volt hozzá kedvem.

De örülök, hogy Te ebben a játékban jól érzed magad, és sok sikerélményed van.

Előzmény: zaniko1 (4985)
idooogeep Creative Commons License 2022.09.27 0 0 4987

Gratula a továbbjutáshoz. Bár az már szerintem megvolt  a mai mérkőzések előtt is.

Én ilyen mélységben nem elemzem a saját mérkőzéseimet, bár van néha hogy egy vereségen elmélázok, amikor akár nyerhettem is volna. Sebaj, ez már mindenképp szép eredmény, hogy továbbjutottunk és még akár verhető ellenfelet is kaphatunk a sorsolásban. Bár innen már csodaszámba menne a továbbjutás:-)

Előzmény: erobika (4986)
erobika Creative Commons License 2022.09.27 0 0 4986

Jó reggelt Gép!

A mai párosban sikerült lehúznom az eredményünket. Erről beszéltem. Kezd a reagálási időm lassulni. Ha jól emlékszem, hét kérdésre én is tudtam a választ, de hármat gyorsabban ütött be az ellenfél. Így is kikaptam volna 8:7-re, de legalább párosban nyertünk volna. Te megnézheted a küzdelmünket, nekem viszont nem mutatja a rendszer a saját küzdelmemet visszanézhetőleg. Az erőfeszítésednek hála, azért döntetlen lett a mai kihívásunk. Még ha veszítünk is, akkor is továbbjutottunk.

zaniko1 Creative Commons License 2022.09.26 0 0 4985

Kedves Gabika és Gép!

Gabika!

Tökéletesen egyetértek a döntéseddel. Tudjátok, hogy én már többször írtam nektek, hogy teljesen abbahagyom

a játékot, de idáig nem vitt rá a szívem.

Nagyon sokáig egyetlen egy labirintusban ücsörögtem és csak a kártyákat szedtem össze, ill. a labirintusban

a pénzfáról kapott aranyat vagy amit  a kaszinóban néha-néha  nyertem.

Én is rájöttem, hogy sokkal rosszabb a válaszidőm, mint régebben volt. Ám akármilyen keveset játszottam,

vagy csak a szellemmel küzdöttem labirintusban,mégis kvalifikáltak a bajnokságban és a kupában való részvételre is.

Becsületből játszottam le mindkét versenyt hol ilyen, hol olyan eredménnyel csak úgy, mint a mostani páros mérkőzést,

ami már véget is ért számunkra.

Most megint elkezdtem egy labirintust, de ha befejezem akkor szintén csak ücsörögni fogok ott.

Több szó mint száz, én sem játszom eztán sem olyan lelkesedéssel, mint az elején.

Ja... és tudjátok, hogy nekem még ott a honfoglaló is, vezetem a klánt és őket sem akarom cserben hagyni nem

beszélve arról, hogy ott sokkal sikeresebb vagyok mint a labirintusban valaha is voltam.

Kedves Gép! Te tudod, hogy hűséges típus vagyok, csak értetek barátaimért vagyok még itt a fóruimon is.

Igaz, amióta több helyen jelen vagyok még az itteni topikokat is elhanyagoltam csak úgy, mint a versírást mostanában,

már ahhoz sincs nagy kedvem. Majd még meglátom ezzel kapcsolatban mi lesz.

Gabika!  Köszönöm, hogy írtál a játékkal kapcsolatban és  megosztottad velünk a döntésedet.

Szeretettel üdvözöllek mindkettőtöket.

Előzmény: erobika (4984)
erobika Creative Commons License 2022.09.26 0 0 4984

Kedves Anikó és Időgép! Immár elég régóta játszunk a Kvízlabirintusban, és sok tapasztalatot szereztünk a játékkal kapcsolatosan.  Elérkezett számomra az az idő, amikor döntést kellene hoznom:

1. Ugyanúgy játszom tovább, mint eddig.

2. Egyáltalán nem játszom tovább.

3. Kevesebbet játszom, lehetőleg úgy, hogy kimaradjak a bajnokságra történő kvalifikálásból.

4. A "csak a küzdőtéren játék"-ot hanyagolom, és csal a labirintusban játszom tovább.

Ügy döntöttem, hogy egyelőre az utóbbi két lehetőséget választom. Azt is elmondom, hogy miért.

Eddig azért játszottam - mint tudjátok -, mint Időgép is, hogy szinten tartsam a memóriámat, és a reakció időmön javítsak valamennyit. Ez egy darabig sikerült is, elsősorban a memória területén. De a reakció időm kezd visszaesni. Ennek oka az, hogy az idő múlásával egyre több új kérdés van, és amelyek régen kerültek elém, és nem tartoznak az alapműveltséghez, azokon több másodpercig kell gondolkodnom. Rájöttem, tele van a fejem felesleges információkkal, amelyek kiszorítanak más, fontosabb dolgokat a fejemből. Ezt nem akarom. Továbbra is játszani fogok, de csak ritkábban és a labirintusban. Csak a lényeges, általános politikai és műveltségi kérdésekre fogok koncentrálni, és csak magamnak akarok megfelelni. Időt fogok megspórolni magamnak, melyet más, hasznosabb dolgokra tudok fordítani. Viszont nem állok le teljesen a játékkal, mert jó kis agytorna.

Egyszóval, nem fogtok látni sem a bajnokságban, sem a kupában ezentúl. De mivel idáig megfeleltem a kvalifikációs feltételeknek (Huncutka néven) újra kvalifikálni fognak, de  nem játszom le a mérkőzéseimet.

Úgy gondolom, elértem a saját csúcsomat a fenti nevem alatt.. A Baltimore Bajnokságban 2. lettem a 3.csoportban, a Mumbai Bajnokságban pedig a 2. csoportban 11. helyezett. A Jeruzsálem Kupában bejutottam a legjobb nyolc közé. Itt mindjárt Medvlvel kellett küzdenem, természetesen elvesztettem. De meg kell mondanom, a hét ellenfélből talán egy lett volna, akit esetleg sikerül legyőznöm, vagy legalább döntetlent elérni vele szemben.

Azért ne aggódj Gép, amíg nem fejezzük be a párossal, addig játszom a korábbiak szerint. :)

Nem volt könnyű ezt a döntést meghoznom, mert végül is élveztem a versenyeket. Azért is raktam fel, hogy ne legyen lehetőségem visszakozni. Hogy Oscar Wilde szavaival éljek: Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem. :)

erobika Creative Commons License 2022.09.25 0 1 4983

Anikó, Te becsületből megtetted a magadét, de valóban így nincs értelme a páros játéknak.

Előzmény: zaniko1 (4982)
zaniko1 Creative Commons License 2022.09.25 0 1 4982

Nem írt semmit Gabika!

Én pedig írtam neki, hogy udvariasságból elfogadtam a felkérését, de tudnia kell, hogy nem vagyok nagyon

erős játékos. Ettől függetlenül én lejátszottam, hiába láttam kik az ellenfelek. Pedig ma kikaptak akik ellenünk

játszottak,  ám így értelmetlen az egész.

Előzmény: erobika (4981)
erobika Creative Commons License 2022.09.25 0 0 4981

Ez eléggé kellemetlen Anikó. Én sem örülnék, ha a párom nem játszaná le a mérkőzését. Hiszen mindnyájan azért neveztünk be, hogy lejátsszuk a meccseket. Nem egy korrekt játékos, mert legalább írt volna neked üzenetet a Páros Ligában - ahol lehetőség van egymás között kommunikálni - hogy miért nem játszotta le. De ha nem írt, akkor azt jelenti, hogy nem is akart kiállni Metronomusék ellen, mert szinte legyőzhetetlen páros.

Előzmény: zaniko1 (4979)
idooogeep Creative Commons License 2022.09.25 0 0 4980

Szia!  Mindenhol vannak emberek, akik nem  gondolják végig a dolgokat. Meg az is lehet, hogy megijedt a nevektől. Vagy bármi más. Ne mérgelődj, nem a Te hibád. Én is csak most először próbálgatom a páros játékot, egyelőre változó sikerrel. Aztán az is lehet, hogy innen már nem lesz folytatás.  Eroboka viszont nagy harcos, majd ő talán  húzza tovább a szekeret.De azért bizakodni kell!

Előzmény: zaniko1 (4979)
zaniko1 Creative Commons License 2022.09.25 0 0 4979

Sziasztok!

Aenthas meghívott a páros csatára. Első ellenfelünk Nico és Mostronomus (bocs, nem tudom pontosan a nevét) .

Én lejátszottam, persze, hogy kikaptam tőlük. Erre aki meghívott partnerként nem játszotta le a mérkőzést.

Éppen ezért én be is fejeztem a páros liga mérkőzéseket, mert a le nem játszott mérkőzés nem is számít bele

az eredménybe.  Minek hívott, ha nem játszott.

idooogeep Creative Commons License 2022.09.25 0 0 4978

Szia!  Köszönhetően Neked. Innentől már az ellenfélen múlik a dolog. De  bízzunk benne, hogy ők is hibázhatnak.

Előzmény: erobika (4977)
erobika Creative Commons License 2022.09.25 0 0 4977

Szia Időgép!

Jól indult a napunk. Az egyik páros mérkőzésünket megnyertük. Meglátjuk a folytatást.

Don Pedro Gonzales Creative Commons License 2022.09.25 0 0 4976

A 36.trónszékem:

erobika Creative Commons License 2022.09.24 0 0 4975

A szerencse most nem állt mellénk. De mi tudjuk, hogy mit tudunk és ez a lényeg.  Bár ez a lényeg meg nem érdekli a versenyt. :)

Egyre kisebb a különbség a játékosok között, így egyre nagyobb szerepe van a szerencsének.

Előzmény: idooogeep (4974)
idooogeep Creative Commons License 2022.09.24 0 0 4974

Akkor ma mindkét  eseményben részesültünk, Volt nagyon jó is és nem baj is:-)

Kezdet után ugyan nem ezt vártam, de ez se nem kívánságműsor:) Majd  legközelebb.

Előzmény: erobika (4973)
erobika Creative Commons License 2022.09.24 0 0 4973

Szia Időgép!

Remekül szerepeltél a Páros Liga első kihívásában! 8:1, ez nem semmi! Mondjuk csak én is 3 kérdésre tudtam volna a választ. A legrafináltabb kérdés a következő volt: "gaz-e, hogy az Adidast és Nike-t két testvérpár, Adolf és Rudolf Dassler alapította?" Erre én is az igent ütöttem volna be, mert a testvérpár neve stimmelt, az Adidas is, de Nike helyett Puma. Viszont ha csak két sportszergyártó márkára koncentrálsz, és tudod, hogy az egyik Adidas, simán beütöd az igent.

További jó és izgalmas játékot kívánok. Vedd úgy, hogy nem vérre megy, csak játék. Ha veszítünk nem baj, ha nyerünk, az meg nagyon jó.

erobika Creative Commons License 2022.09.23 0 0 4972

Érteném a lényegét, hogy kiírják a nick nevedre pirossal, hogy "Ez te vagy", ha csupa retardált játszana. Felül az van, hogy válasz a következő játékosokból, és mindjárt az elején te vagy. Nehogy már saját magadat válaszd párnak! - gondolják a játék készítői. Mégis miből gondolták, hogy erre fel kell hívni a figyelmet? :)

Előzmény: idooogeep (4966)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!