Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Jó, de ez igazából azt jelenti, hogy csak az a férfi hűséges, akinek nincs alkalma másra, vagy a férfi csak akkor hűséges, ha nincs alkalma másra... - Vagy pedig nincs összefüggés, és akkor miért ne lehetne.
nekem semmire, pont arról beszélek, hogy mindenkinek ezt kellene csinálni .... hahóó !
Kicsit valaki kezdje már el lemodellezni, hogy milyen társadalmi hatásai lennének, ha csak a szűz nőket vennék a pasik feleségül. PLEASE. Csak a rohadt életbe egyszer próbálja meg mielőtt okoskodik, csak egyetlen kibaszott alkalommal !
ezt mikor írtam ? Szerintem senki sem gondolja, hogy annyira fontos ez ... de ha te másképp látod, akkor kezdj el érvelni a kurvák mellett ... vagy amikor a nők mellett érvelsz, akkor automatikusan a kurvák mellett is érvelsz ?
Milyen szemétség már, hogy a gyengéket mindenki megvédi az erősebbel szemben, azt mondják az erősebbnek, hogy micsoda szégyen egy gyengét megverni, de az rendben van, ha egy okos vitázik egy butával, senki nem mondja neki, hogy húzzál már innen, te okos, hát nem látod, hogy buta szegény, hát nagy kunszt, mondhatom, ilyeneket csinálni, hogy nem szégyelled magad, a logikáddal meg az érveiddel visszaélni...
nincs rendben, magyarul soha sincs 100%. De azért Fatime-nek van múltja, jó eséllyel előbb utóbb lesznek közös ismerősök ... és bizony Fatime-nek elég jó az esélye, hogy lebukjon, ami BTK szerint sima csalás lenne.
De tudod mit ? Fordítok egyet, te vedd feleségül az agyonhasznált kurvákat, én leszarom. Kis szerencsével még nemzőképtelenül is lehetsz apa, tehát HAJRÁ !
Ha pedig nem tudja meg, hogy a drága Fatime abból fedezte a Yale-en a tanulmányait, hogy szemeszterenként 5x adta el az újra visszavarrtat, akkor minden rendben.
tehát a szüzesség nem ekvivalens a szüzhártyával, ezt max csak az nők mondogatják, akik végigdugatják magukat a macsókkal, majd úgy gondolják, hogy attól hogy visszavarratják máris érintetlenek lesznek. Hát sajnos pontosan olyan kurvák lesznek, mintha nem varratták volna vissza.
és áruld már el derága színaranyszájú cimbora, hogy Ahmed honnan a vasporosbul tudja meg, hogy az ara, akit a rokonság prezentált neki, hímeztette-é a celofányt vagy sem?
de azért egy épeszű pasas (ha nem is várja el, hogy a 24-26 éves jövendőbelije még szűz legyen) azt már igen, hogy egy vasúti WC azért több fasszal legyen meghitt ismeretségben!
nyilván ez csak szükséges feltétel ..... A nőformájut direkt odaírtam, biztos nem figyeltél.
Ha majd lesz elég átlagos külsejű lány (sőt szinte csak az lesz), akkor azt fogják választani. Mé gegyszer, ma egy átlagos külsejű huszonéves szép, még mielőtt ebbe a vitába is belemennénk.
tehát még egyszer, attól, hogy visszavarratja a szűzhártyáját még nem lesz érintetlen. És igen Ahmed is így fogja gondolni hidd el nekem .. magyarul ne próbálkozz ilyen módszereknél Ahmednél.