Figyi! Lépj be ide: www.myrainoffice.com kattints rá, hogy regisztrálsz disztributorként.... ott feladja a lenyíló fülnél, hogy kiválaszthatod az országokat. Ott láthatod, hogy hány országban van már iroda-vagy csupán kiszállítás!
Eddig azt mondtad, hogy nyilvános bemutatókat tartasz és a hallgatóság felveheti videóra. Még nekünk is ajánlottad, hogy menjünk el és nézzük meg. Most meg már online dolgozol. Korábban meg azt írtad, hogy a Nuskinba nem az online munka hoz eredményeket. Ezt akkor irtad amikor a DXN online módszereiről volt szó.
Igaz, stabilan a 2 millió forint az már megnyugtató!! Azért az se rossz, ha csak egy két kiemelkedő hónap van, mert az átlagbevételt szépen megemeli az is!
Egy ilyen például tökéletes lenne:
01 augusztus 2017 31 augusztus 2017 monthly 37.33
23 augusztus 2017 29 augusztus 2017 weekly 260.42
16 augusztus 2017 22 augusztus 2017 weekly 2,593.51
09 augusztus 2017 15 augusztus 2017 weekly 984.20
02 augusztus 2017 08 augusztus 2017 weekly 731.49
26 július 2017 01 augusztus 2017 weekly 1,346.91
-------
5.953.86$
+ 800.00$
+ 925.00$
+ 1.500.00$
---------------
9178.86$ = 2.478.292 Ft
Ilyen hónappal én is kiegyeznék, akár évente eggyel is csupán, ha mellette az összes többi hónap átlagosan 500.000ft lenne.
Te egyáltalán tudod, hogy mire mit miért válaszolsz?
"Az mlm-ben már előadáson is hallottam olyat, hogy nem baj, ha nekem se időm se kedvem ilyesmit csinálni, csak léptessek be embereket, mert az alattam lévők képzésében helyettem is szívesen dolgozik a felső vonal, hiszen ebben érdekelt."
"Tőlem ilyet biztosan nem fogsz hallani."
"Tudjuk te vagy a bezzegember"
"Attól vagyok "bezzegember", mert a cég a csoportom fogyasztása után fizet?"
Az első idézettől, hogyan jutottál el az utolsóig? Semmi köze a kettőnek egymáshoz csak állandóan magadat próbálod előtérbe helyezni ezzel a szöveggel, hogy a csoportod fogyasztása után fizet a cég.
Döller azt mesélte múlt héten, hogy amikor elkezdte, akkor a "szakértő" ismerőse elmagyarázta neki, hogy miért nem fog pénzt keresni a Rainből! Akkor azt válaszolta neki, hogy 2 év múlva 5.000 ember lesz alatta... Nekünk bevallotta, hogy tévedett, mert pontosan 47.000 ember van alatta, black Diamond minden héten és a második Maseratiját vette a jutalékából... Ez nem vetítés, hanem számára büszkeség!!
Én nem szoktam dicsekedni a jutalékommal, pedig lehetne. Azt szoktam mondani, hogy jó üzlet, jó a rendszere, a heti kifizetési rendszere is tökéletes, mindig vannak egyéb kiírások azért, hogy a hagyományos munkával mégis többszörös plusz extra jutalékot kaphassunk.
Te magad írtad, hogy a platina szint még nem adta meg neked az anyagi függetlenséget és hogy komolyabb szintek elérése a célod. Egyébként meg ha valaki eljut oda, hogy havonta ésstabilan az MLM-ből keres két millió forintot az már jó.
Nem lenézés kérdése, hanem a pénzügyi világban a bruttó 200ezretakarod úgy eladni, mintha milliós bevételed lenne valamiből.
Ez a baj vele. Meg az, hogy egyszerűen kiröhögnek az összeget hallva.
A másik kérdésedre pedig azt tudom mondani, csupán azért lovagolnak ezen akik eziránt érdeklődnek mert pontosan az MLM boltot űzők pattintják fel ha kell ha nem a tudod-e mennyit lehet kaszálni ezzel az üzlettel
üzeneteket. Színpadon, akár nyílt CSMB-n vagy 1/1-es MB-n...
Szinte legtöbb bemutató jórészt a kereseti lehetőségekről szól, meg a "nézdmeg mit vettem
a múlthavi bónuszomból"-ról...
A tengerparti luxusszállodás videók, a medencés szelfik is elég erősen nyomják ezt a fajta üzeneteket. :)