Ezt a spoli látta már, amikor belefodultam egy kis traktorral a gazosba! :-D
A domboldalról látva, és egy kisfa éppen ott volt, mert ha az nincs, akkor még vagy 100-150 méter lefelé, mire megálltam volna! Ami a képről lemaradt, én végig rajta voltam az ülésen, és ha nem is vagyok vallásos, de szerencsém volt, mert nem tört semmim! :-D
"mindig látja és a photobucket-tal rengeteg rossza tapasztalatom van!"
Tudom, és értem amit a képkezelőről írsz, de sok ezer képet oda is feltölteni, időigényes munka! :-D
Nekem soha nem volt gond a photobucket, mert 3 néven tettem oda képeket, és pl. a Rigó mindet látta! Most már nem tudom a másik kettő nevet meglelni - ott is rengeteg képem volt! -, mert az IP szám után megtalál, és nem engedi a régi neveket használnom! Ennyi csak a bűne! :-D
"és szerintem Spoli és a többiek is megerősítik hogy nincs ellene semmi kifogásuk :))"
Ezt sem tudhatod, mert a te érdeked ez a fórum, és ha vagyunk hároman, akkor az jó nap! :-D
Lassan 2 éve vége és most maradt az index helyette. Mivel kedves fórumtársaknak sikerült szétvágni a nethirlapot, mára már nem maradt semmi ami az origos társaságot össze lenne képes fogni. Szétszakadt mindenki apró fórumocskákra aztán az egészet törölték. :(
A http://kepkezelo.com/ -t mindig látja és a photobucket-tal rengeteg rossza tapasztalatom van!
De az sem ördögtől való, ha csak úgy felszórod ide a képeidet mint Spoli vagy én és szerintem Spoli és a többiek is megerősítik hogy nincs ellene semmi kifogásuk :))