Keresés

Részletes keresés

Bomc Creative Commons License 2022.06.21 -2 1 22924

Brúnó már instant kapuzárásba van ha ilyen nő kell neki

Lali meg egy barom

nlion Creative Commons License 2022.06.21 -1 3 22923

Eleve nem hiteles hogy Roxiért bárki is versenyezzen az énb csajai közül kb utolsó kinézetbe

Előzmény: Kokkin (22921)
nlion Creative Commons License 2022.06.21 0 1 22922

igen megnéztem azért se értettem az egészet. Lehet újak az írók akik azt hitték, hogy a barna lány volt az és nem nézték vissza

Előzmény: Kokkin (22916)
Kokkin Creative Commons License 2022.06.21 -7 2 22921

Roxihoz képest nézd a dolgot, ne feltétlen a korából indulj ki. Ha már kérdezted, én könnyen beszélek, mert a 20-as éveimben járok. Alapjáraton nyilván nem idős egy 47 éves ember, viszont azok alapján, amilyen szerepet adtak neki, tökéletesen illik rá a "vén bohóc" kifejezés, mert az. Az idióta Lali helyében bemennék az iskolába és lejáratnám, kitálalnék a "rettegett" igazgatóhelyettes asszonynak, hogy miket csinál civilben Brúnó, ha elterjedne a pletyka, hogy 20 éves lányt akar megfektetni, nem sokáig lenne állása azt hiszem.

Azt pedig továbbra is tartom, ha jobban adna magára és megszabadulna attól a rusnya, feketés-őszes szakállától, 10 évet fiatalodna és máris nem tűnne annyira "vénnek". De amellett, hogy egy lúzer alak, még roppant igénytelen is. Rég utáltam már ennyire karaktert ebben a sorozatban, mint az övét.

dojcstomi Creative Commons License 2022.06.21 -2 1 22920

Mai epizód összefoglalva egy mondatban:

Tényleg mindenki mindent ŐSZINTÉN NAGYON SAJNÁL.

Nézhetitek ismét Szofi búval.... aszott fejét. :DDDDD

dojcstomi Creative Commons License 2022.06.21 -2 3 22919

Nem mellette kardoskodok, hanem amellett, hogy egy 47 éves embert nem illik le vén f.szozni. Hogy az most ki, az lényegtelen.

Mert nem tudom ti hány évesek vagytok, de ha esetleg már elmúltatok 47, akkor pláne nem értem a megjegyzéseket, ha pedig még nem, akkor lehettek még 47 évesek ti is és akkor mit szóltok majd pl. a tepsiszökevény jelzőhöz?

Amit Kokkin írt, az a kontraszt viszont tényleg gáz.

Kokkin Creative Commons License 2022.06.21 -5 2 22918

Jól mondod, ez a Brúnó tényleg egy vén bohóc. Ő a nagy erkölcscsősz, pampog a lányának a párkapcsolata miatt és tanár létére egy olyan idős csajért teper idióta játszmázások közepette, mint a diákjai. És felnőtt, meglett férfi létére nem lát át a szitán, hogy a pénzéhes ribi csak kihasználja őket. Nevetséges, szánalmas, lúzer alak, viszolygok, ha meglátom.

ilci56 Creative Commons License 2022.06.20 -4 2 22917

Eddig is voltak hülye részek de ezért az ingyenélő csontos pi@áért ez a versengés ez mindent überel.Még ha csak az agyament elmeháborodott Lali csinálná?de ez a vén bohóc/jó tudom valaki kardoskodik itt,hogy csak 47 éves/de nekem akkor is egy idióta vén hülye a lányával egyídősért harcol nem veszi észre a nagy tanár úr,hogy hülyére veszi őket?A hisztis kis szarkavaró megint adta önmagát ezzel a hülye összeboronálással de nem mernek neki elletmondani Mesike csak becsatlakozott bár a végén egész frappánsan megmondta a véleményét erről a 3-as familys hülyeségről .

Kokkin Creative Commons License 2022.06.20 -4 0 22916

Nézd meg azt a videót, amit lentebb linkeltem, ott kiderül, hogy a szőke kislány a húga. Először én is azt hittem, hogy a barna a visszaemlékezés alapján, de valami derengett, hogy anno egy szőke kislány játszotta Karolina szerepét, ezért is kerestem vissza.

Előzmény: nlion (22915)
nlion Creative Commons License 2022.06.20 -5 1 22915

A visszaemlékezés alapján azt hittem a barna hajú kislány a húga pont amiatt mert az hasonlít jobban a mostani karakterre de ezekszerint nem.

Előzmény: Kokkin (22910)
nlion Creative Commons License 2022.06.20 -5 2 22914

VV Virágot valóban kár h behozták de Dávid karaktere az legalább balhés és vele történnek dolgok a többi karakter elég lapos pl az egész Mesi brigád. Ha Dávid karaktere nem lett volna semmi izgalmas nem történt volna

Előzmény: Tulipántoss (22896)
gall111 Creative Commons License 2022.06.20 -1 0 22913

...Joe és Szofi barátságára gomdoltam.

gall111 Creative Commons License 2022.06.20 -2 1 22912

Érdekes lesz, miután Mesi eljárta a kötelező páva táncot és Bence is haza kerül, hogyan fogja őket kerülgetni a minta apuka álló répával!

Ahhoz képest, hogy Teo elveszítette egyik fiát, nem töri magát, hogy Bencét támogassa. Megnézném, hogy apa tigrisként péppé veri a kopasz bűnözőt.

A fene nagy barátságukban Joe is mozgósíthatná Barnát és a motoros haverokat Bence védelmében. (Ezzel már elkésett.)

Gábor85_ Creative Commons License 2022.06.19 -5 3 22911

"André" már DJ egy budai szórakozóhelyen. Ahogy a bolond lány is, talán Jennynek hívták. Ez az "André" gyerek a közelemben lakhat, mert újabban gyakran látom itt-ott sétálgatni. 

Szerintem van még pár ilyen, újabban aki rohadtul nem tud magával mit kezdeni és unja a semmittevést, elmegy DJ-nek.

Előzmény: Tulipántoss (22901)
Kokkin Creative Commons License 2022.06.19 -3 2 22910

Nem sokáig volt a húgáról az a szál, talán néhány hétig. Egy szőke, aranyos kislányból "csináltak" most egy barna hajú, nagyképű, link tinédzsert.

Előzmény: nlion (22906)
Kokkin Creative Commons License 2022.06.19 -3 3 22909

Erik is mióta bekuncsorgott "pár napra" a villába, azóta vígan eléldegél ott ingyen és bérmentve, eszébe nem jutott albérletet keresni, ahova elhúzhatna a lányával együtt. Az is olyan nevetséges, mikor napközben megjelenik a három számmal nagyobb rendőrruhájában csak úgy gyalog, a kis kurv@nak meg egyből felcsillan a szeme valami közös programra.

Kokkin Creative Commons License 2022.06.19 -2 1 22908

Roxi (VV Virág) is betört a zenei piacra, bár ne tette volna...

Hallgassátok:

https://www.youtube.com/watch?v=Ej7hIN-cd_U

nlion Creative Commons License 2022.06.19 -2 1 22907

https://rtl.hu/reggeli/2022/05/02/ejjel-nappal-budapest-milan-karesz végre őket is behívták már egyszer együtt

nlion Creative Commons License 2022.06.19 -4 1 22906

Én el is felejtettem hogy van egy húga. Meddig szerepelt ez a szál húgáról?

Előzmény: Kokkin (22898)
dojcstomi Creative Commons License 2022.06.19 -5 1 22905

"kellemes dolog várni valakit, akit a múltban kedvelt az ember..."

És izgalmas dolog várni valakit, akit a múltban talán nem kedvelt az ember...

Pl. hova tűnt Drávucz úr? Itt-ott felbukkan Bence képzeletében, de mi volt az a Márk-Tekla szál, azt se fejezték még be. Olyasmire utalgatott, hogy jajj csak nehogy elsüllyedjen a hajó. Miért, tesz róla? LOL

Vagy megvárják míg Karesz húga beköltözik és majd akkor "kapnak léket"? LOL

Mindenesetre Báró felkavarta a posványt, az biztos. :D

Előzmény: Tulipántoss (22901)
dojcstomi Creative Commons License 2022.06.19 -5 2 22904

"Megijed a fürdőben egy meztelen férfi test látványától"

Mesi is megijedt Erik látványától nem emlékszel? :D Abban a villában minden csaj ijedezik a férfi testektől, kivéve Virágot. :DD

"mintha nem fogott volna eddigi életében több f@.zt, mint kilincset"

És az a durva, hogy vannak amúgy f@.z alakú kilincsek, tehát felmerülhet a kérdés, hogy akkor mit is fogott? LOL

"ezek után Dani is kimenti a seggét nem értem mi okból, mikor Rebeka okozta Farkas autójában a kárt. Mi a tökömért védik már ennyire ezt nyávogós kurv@t?"

Én úgy fogalmaztam meg ezt, hogy valamiért nála aktiválva lett a god mód. :D Mert amíg god módban van, addig semmi olyasmi nem történhet vele, ami miatt visszakerülhetne a nevelőszüleihez. :D

Előzmény: Kokkin (22899)
dojcstomi Creative Commons License 2022.06.19 -4 2 22903

"Ledniczky Virág -  ÉNB Roxána - vidáman szexelt a villában, és rá sem hederített a pénzre, a nyereményekre! Itt a sorozatban sem különb! Szerintem."

Dehogynem. Soha még csak célzást sem tesz arra, hogy bármelyik "versenyzőjével" szexelni indulna. Élvezi hogy marakodnak érte, aztán amikor megunja a helyzetet, fáradtságra vagy egyéb baromságra hivatkozva elrohan.

A testi közeledések miatt pedig felháborodik. Lásd a Lali-féle két incidenst.

"nem tudom elvonatkoztatni ezt a két karaktert a "múltbeli ténykedéséről.""

Hál istennek én igen, mert nem láttam egy VV-t se. Valahogy nem érdekelt soha. Big Brotherből láttam az elsőt és ott nálam kifújt ez a villalakós téma.

Tulipántoss Creative Commons License 2022.06.18 0 3 22902

Most láttam, hogy nagy hiba volt Lali és Virág karakterét szétválasztani! 

A nézők zöme tudja, hogy az életben is egy párt alkotnak! Sokan láttuk őket a Nyerő páros c. showban, amit meg is nyertek.  Az ÉNB sorozatában Bíró (Csóró) Lali karakterét pedig úgy ismerjük, hogy övé a "hülye gyerek" szerep. A néző pedig már immunis Lali minden sületlenségére. Jók voltak ők együtt Virággal a sorozatban is, illetve nem voltak rosszabbak a többi karakternél. De, hogy miért kell a jót szétrombolni mindig, nem is értem!

( Mellékesen jegyzem meg, hogy a Fókuszban tegnap szerepelt Lali és Virág, alias Kamarás Norbert és Kármán Odett. Bizonyára többen is láttátok?! Nagyon boldogok voltak,mert az X-Stage műsorvezetői lesznek hamarosan. Azaz ők vezetik majd a tehetségkutató háttérműsorát. Norbert már rutinosabb a háttérműsor vezetésében, mert Szabó Zsófival látta el korábban ezt a feladatot. Helyesek voltak most is Odettel, aki mindig bűbájosan mosolygós. Nem hiába nyerték meg a "Nyerő párost!")

Most pedig, mindenki szenved az újonnan kapott sorozatbeli partnereikkel. Virág Danival, Lali Roxival.  Egyik páros sem illik egymáshoz. Mint ahogy nem illik Livi és Roland sem, Vivi és Gábor sem, sőt Tekla és Márk sem egymáshoz.

Roxit még Danival is jobban el tudom képzelni, mint Lalival. Roxi és Brúnó pedig már no comment.

Inkább hozták volna vissza Andrét (Ben-Kane Dávidot), aki talán helyrerakta  volna már Roxit?! :)

Az előzetes szerint pedig, még továbbra is jönnek a "nevesincs" emberek a végére, de hogy minek, azt még az Univerzum sem tudja! ( Lásd Rebeka, Karolina) És végképp nem értem, minek kellett a sorozatnak Rebeka?! Minek kellett "rátalálni" Karola lányára, ha az anyját alakító karakter meg kiszáll a sorozatból???!!!! És itt maradt utána a kalácsképű lánya, amikor vihette volna magával ezt a hiszti cunamit!

Tulipántoss Creative Commons License 2022.06.18 -2 2 22901

Apropó André! ( A lányok kedvence volt!) Őt  sem írták ki még a sorozatból, és Orsit ( Molnár Csengét ) sem.

( Legalábbis a retro névsor szerint. )  

Ergo, Orsit is várom vissza Bencéhez. Jobban örültem volna nekik, mint ezeknek a csitri, jelentéktelen emberkéknek.

És ha már Karesznak is megérkezik  a "rokona" Karolina a hajóra, érkezzen meg Joe-nak is az unokahúga, azaz Orsi! 

Akire Bence mindig is hallgatott. Mesi pedig menjen Erikhez, vagy  vissza a hajóra Kareszhez.  :)  És pátyolgathatja legalább Karolinát. Rebekát pedig vigyék el a nevelő szülők a jövő héten és punktum! :) 

Egyébként, anno sosem gondoltam volna, hogy valaha is megváltozik a véleményem Orsiról!

Azt meg pláne nem  gondoltam, hogy még egyszer vissza is várom a sorozatba! :)

Ez a polgárpukkasztóan viselkedő lány, akkor kezdett el változni és kezdtem el figyelni őt, amikor az utcán a koldus a kezéhez ért, és  reszkető kezével valamit kért. Orsi adott pénzt az öregnek, és bajba is került e miatt. De a munkahelyén, felvállalta a koldus iránti szimpátiát, kiállt mellette, és inkább munka nélkül maradt.

Majd ápolónővérként, ugyanúgy kiállt a betegekért is. Hiányos szakmai tudását magabiztos habitussal ellensúlyozta, ami tele volt empátiával!  Nem mellesleg, nagyon jól állt neki a "hivatali cucc!"

És még a végére majd befuthatna Franci is, de ez csak képzelődés már. Mert akár visszatér André, Orsi, Franci akár nem, fikciózni jó és nem utolsó sorban kellemes dolog várni valakit, akit a múltban kedvelt az ember...........

ilci56 Creative Commons License 2022.06.18 -2 1 22900

hát igen egy irritáló hisztis kis rohadék.én azt utálom mikor felháborodva felfokozva hadar aztán mikor kiderül vaj van a fején rögtön elhaló elcsukló reszketeg hangra vált.Nagyon unalmas volt valóban a péntek Szofi meg Joe románca amit nem is értettem igazán mi van?eddig pusztult bele a szerelembe most egy csóknál megvilágosodott á még se......Gondolom Karesz hajóján fog végleg kikötni Carolina megint eggyel több léhütő mert a pia cigi minden már meg volt a kiscsajnak bár a tojáshéj még a seggén van.

Előzmény: Kokkin (22899)
Kokkin Creative Commons License 2022.06.18 -4 2 22899

Fú, de felcseszett ebben a pénteki részben már megint ez a hisztis, kalácsképű Rebeka. Megijed a fürdőben egy meztelen férfi test látványától, mintha nem fogott volna eddigi életében több f@.zt, mint kilincset, és már MEGINT Virág kér tőle elnézést azért, mert a párjával szerelmeskedni támadt kedve és ez a kisasszonynak nem tetszik, ahogy ezek után Dani is kimenti a seggét nem értem mi okból, mikor Rebeka okozta Farkas autójában a kárt. Mi a tökömért védik már ennyire ezt nyávogós kurv@t?

Most már nem csak Mesi és Erik, de az összes lakó behódol lassan az ingyenélő rinyagépnek, vágják már pofán komolyan. Farkastól legalább besz@rt ő is, az tetszett, még az hiányozna, hogy az is elkezdje pátyolgatni rib@nc Karola egyetlen picike lányát.

Kokkin Creative Commons License 2022.06.18 -2 1 22898

Kereshettek volna Karesz húgának szerepére egy olyan lányt, aki kicsit jobban hasonlít arra, mint aki akkoriban alakította.

Gondolom ti sem véltek felfedezni hasonlóságot...

https://rtl.hu/ejjel-nappal-budapest/2019/01/30/karesz-teljesen-osszeomlott-mert-karolina-nem-akar-hozza-koltozni

gombóc63 Creative Commons License 2022.06.18 -1 2 22897

Szóról szóra ezt gondolom Bálintról. Nagyon szépen leírtad.

Tulipántoss Creative Commons License 2022.06.18 -2 4 22896

Továbbra sem tetszik, hogy visszahozták  Dávidnak a karakterét!
Azért sem, hogy ennyire leamortizálták, a tűzesetről, a drogokról,  már nem is beszélve.  Ezt a jelenlegi szereplők közül is produkálhatta volna valaki.  

Dávid alias Filipánics Bálint igazi arcát  láthatta a néző már a Való Világ 10 és  a Fülöp-szigetek egy távoli szegmensében játszódó Survivor túlélő showban is. (Bálint viselkedéséről, emberi magatartásáról anno a show fórumok is önmagukért beszéltek.)   Nyilván azért  voltak/vannak  akik Bálintot kedvelik, szeretik.

Azért  említem meg mindezt, mert Filipánics Bálint önmagát adja Dávid karakterében is. Ugyanolyan dühkitörései vannak, ugyanúgy nem tud alkalmazkodni, nem tudja az indulatait kezelni, mint  ahogy nem tudott  alkalmazkodni a társaihoz sem.  Cirkuszolni viszont nagyon tudott! Bálint olyan Dávid szerepében, mint amilyen a civil szférában is!

Még megjátszani sem tudja magát, mert  nincs hozzá színészi tehetsége.  (A sorozatban Bence, sokkal tehetségesebb, jobban játszik, mint Dávid)

Miután láttam Bálint említett műsorait, ezért vesztette el a szimpátiámat, mint az ÉNB sorozatban visszatért Dávid.

Mint nézőnek  önkéntelenül is beugrik a sok negatív megnyilvánulása a felsorolt műsoraiból. És ilyen volt bőven!

Ilyen volt Bálint bemenetele a VV-ben. Úgy hitte, hogy ő fog nyerni?! Mintha ez csak az ő privilégiuma lett volna?! 

Igaz, az ÉNB Dávidjaként -  ismert celebként -  nagy előnnyel is indult a showban, a kamerákhoz szokott Bálint! Mintha hazament volna aVV  villájába!  Élvezte is a sorozatbeli kollégák szavazatait, kampányolását irányába.

Sőt azt is bevallotta, hogy első perctől kezdve az volt az érzése, hogy pénzzel a zsebében fog távozni a villából?! Még azt is részletezte a játék vége felé, hogy pontosan hogyan fogja az adósságait  rendezni a megnyert pénzből?!  Amikor feleszmélt, hogy mindez csak hiú remény,  még sírva is fakadt a kamerák előtt a kiesésénél. ( Mint addig senki sem!)

Amíg Bálint csak a pénzt látta maga előtt, addig  VV Virág alias Ledniczky Virág -  ÉNB Roxána - vidáman szexelt a villában, és rá sem hederített a pénzre, a nyereményekre! Itt a sorozatban sem különb! Szerintem.

Bálint vesztét ez a nagyképűség, a pénzéhsége, a titokszobában előadott  kétszínűsége és nem utolsó sorban  a " Virág - Dani "  páros barátság okozta,  És nem utolsó sorban az, hogy a villa legidősebb játékosaként (30) elnézte amit Dani,  a nárcisztikus személyiség művelt a fiatal Virággal. 

Szumma szummárum mindez azért jutott eszembe, mert nem tudom elvonatkoztatni ezt a két karaktert a "múltbeli ténykedéséről." Nekem  Dávid/Filipánics Bálint és  Roxi/Ledniczky Virág nagyon sokáig csak  "VV Bálint és VV Virág marad!"

Bomc Creative Commons License 2022.06.16 -7 1 22895

Joe és Szofi összejönnek és születik egy babájuk, igy lesz vége a sorozatnak, már előre ki lehet találni

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!