A szólásszabadság szent nevében Mesterházi Attilával interjú jelen tmeg a Magyar Nemzetben. Visszafogott volt, a saját kétharmad jósolását nem minősítem provokációnak.
A ballibek gyakran szólnak a közszolgálati médiában, de gyakran kontraproduktív vagy nevetséges a megszólalásuk.
Akkor még lehet belőle akár kulturális államtitkár, vagy a Parlament kulturális bizottságának elnőke is, ha tud ilyeneket írni.... mint azt a jelenlegi példa mutatja.
Miről beszélsz, Te szerencsételen... Nem a "múltidőről" van szó,...
Miröl beszélsz te szerencsétlen , ........múltidő , múltidő. Ki keni a sz@t , nem maga aki másnak akarja tulajdonítani az orális maszturbációt ?? Szánalmasan gyenge.
Miről beszélsz, Te szerencsételen... Nem a "múltidőről" van szó, hanem hogy olyan vagy, mint egy imamalom, csak darálod, darálod, nem számít, csak a szart lehessen kenni...
Ráadásul egy olyan ügyben példálózol vele, ahol ennek semmi szerepe nincs, látod, ezért nevezem masztinak amit csinálsz..
A múltidő , múltidő.....de ügyes próbálkozás , tipikus ballib megoldás , másra kenni amit én csináltam. Nade maradjon ez a kanális meg a lepedőakrobatának , mert enélkül nincs 2/3.
Szerintem nem büszkélkedet. De midegy, írt egy szar könyvet, ez dolgainak elenyésző százalékát teszi ki, de ezen rugóztok azóta! Ráadásul egy olyan ügyben példálózol vele, ahol ennek semmi szerepe nincs, látod, ezért nevezem masztinak amit csinálsz...
Vagy esetleg kamatostul visszakapják valamilyen európai bíróság ítélete alapján, mivel már két éve ingyenes frekin kéne sugározniuk - a rádióhallgatókra meg kivetik a klubrádióadót, hogy legyen miből fizetnie az állambácsinak.
A zezerkéccáznyócvanasra mitet válaszoltam? Mi vagyokén, Klubbrádijó??? Kérdezzed meg tőlük te... Engemeta műsorajik érdekelnek, ésezen nem váltosztat az, hogy mosmár szabad, mánakkor is hallgattam, mikor még szabad vót - csak eggyel kevesebb okom vót vitatkozni...
Mit is válahas Zoltála 1280-ra!..:-))) Tudod, a Zaudi gyárve Zetöi, a kika fasis Ztamagyarors Zágrol most aligtuttaki mnekiteni köze Zel 1000 milliárd forintot, és el vannaknagyon keseredveavá lságmiatt?
S Zar most mii?, me mégis sZolhat a KR tovább e bbbe n a náciasodómagyarors Zágon!
Vedd úgyminthhha, be Tilto tták volna, és harcoljto vábbb!!!:-)))
Itten irro d, h ogy a Portik, val lotta fides Zesekre is, s Zerinte d, ak kor a Fides Zis olyan tetü minta Ba Lib(ás) kurmányvolt?
hate nemtud od kérde Zdmega Zanyosód, felho má lyosit hatnád itt a názima gyarors Zágot, eb bena Zügybenis!