Keresés

Részletes keresés

Hajmeresztő Creative Commons License 2012.09.22 0 0 283

Az Haza és Haladás alapítvány finanszírozása nyilvános, átlátható és természetesen elszámoltatható.

Azért az nagy pofátlanságra vall ,hogy valaki ezzel a névvel hoz létre egy tisztán külföldről  -ismeretlenek - által pénzelt alapítványt. Magyar van ebben a csoportban ? Nem Gáti Csárli félékre gondolok.

Előzmény: Nero Bianco (196)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 282

,,...a libás ügyeket a fidesz hívők nyomatják, akik sehogy sem szavaznának bajnaira."

A libás hívek meg kerülik a támát,ők meg az orbánra nem szvaznának .

Így szép a világ ....

Előzmény: sajnos boka (275)
sajnos boka Creative Commons License 2012.09.22 0 0 281

Igen, igazad van, nem feltétlenül Bajnai lesz a befutó, lehet Róna is, de lehet más is.

Jelenleg ők(de szvsz inkább Bajnai) akik mögé tömegek tudnának állni.

Előzmény: Törölt nick (263)
sajnos boka Creative Commons License 2012.09.22 0 0 280

Végüli s aKlubrádiót is a 2/3 akarta kikapcsolni, ugye?:)

Előzmény: Törölt nick (276)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 279

Kéhtelek máh alássan ne az internetre koncentrálj

:-)

Én jobber vagyok, és tudom azt is mit jelent az elektronikus media fogalma, így nem sorolom az internetet a papíralapúak közé.

A hagyományos média -amiben a baloldal gondolkodik- elavult, visszaszorulóban. A kereslet erre -és így a befolyása- csökken.  Ezt sem vettétek észre, illetve későn vagy akár most sem. Ennek megfelelően a reakció is késik.

Ezért nem a jobboldal a hibás, ennyire nem vagyunk jók. Fordítva, ti vagytok ennyire pancserek.

Előzmény: skarabeus01 (265)
sajnos boka Creative Commons License 2012.09.22 0 0 278

Az ország másik fele pont így gondolta 2010-ben.

És igazuk is lett, mert ebből sok marhából egyre többen ezdenek rájönni, hogy marhák voltak. 

Előzmény: Törölt nick (264)
skarabeus01 Creative Commons License 2012.09.22 0 0 277

Nem mondod komolyan, hiszen  e televiziókban sokkal gyakoribbak a kormány pribékek, mint az ellenzék megszólalásai..((..vajon mitől "baloldaliak",,?

Előzmény: Törölt nick (272)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 276

,,Tehát az emlitett  csatornákon kivül van-é még baloldali, netán liberális média? Nincs..."

Ahogy igény sincs rájuk ...

Előzmény: skarabeus01 (271)
sajnos boka Creative Commons License 2012.09.22 0 0 275

Figyi, a libás ügyeket a fidesz hívők nyomatják, akik sehogy sem szavaznának bajnaira. A többieket meg nem érdekli, mert tudják, milyenek a fidesz zombik(pl.hesperia) és hpgy központi utasítás szerint alkotnak véleményt.

Persze tagadják, de vaahogy mindig ugyanazok a szófordulatok jönnek elő:) 

Hajmeresztő Creative Commons License 2012.09.22 0 0 274

Erről ennyit. A tipikus Népszabó hír , azt hallottuk, hogy.......hehehe

Ezeket hogyan menti meg az áksön terv ?

Jelentős leépítésre készül a központi közigazgatásban a kormány, 6-8 ezer állás szűnhet meg a minisztériumokban és a háttérintézményekben

Ezt a Népszabadság szombati száma írja egy kormányközeli szakemberre hivatkozva.

Előzmény: Törölt nick (234)
sajnos boka Creative Commons License 2012.09.22 0 0 273

Ha nem cáfolod tételesen, akkor te vagy a hazug.

(Tudom, nincs ehhez kedved, mert méltatlan hozzád:))

Előzmény: Törölt nick (267)
skarabeus01 Creative Commons License 2012.09.22 0 0 271

..mert a baloldalnak nem volt annyi esze, hogy letarolja a sajtószabadságot--Tehát az emlitett  csatornákon kivül van-é még baloldali, netán liberális média? Nincs--de ez a kettő is nagyon szúrja a Kontár szemét...mert szemét!!

Előzmény: Törölt nick (268)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 269

mi benne a hazugság?

Előzmény: Törölt nick (267)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 268

Pont azért hivatkoztam VM-re, mert nehezen vádolható jobber elfogultsággal.

De ha jobban utánnanézel, ő egy átfogó balos médiastratégiát hiányol saját politikai oldalától. Túlképpen igaza is van szvsz, hisz a 90-es években még létező baloldali véleménymonopólium mostanra a múlté. Ez pedig pont az általa kárhoztatott stratégiai gondolkodás hiányának  (is) köszönhető.

Előzmény: sajnos boka (260)
skarabeus01 Creative Commons License 2012.09.22 0 0 266

...mintha a témában született bírósági-ítéletek nem erről szólnának--de igy is lehet olvasni..(

skarabeus01 Creative Commons License 2012.09.22 0 0 265

Kéhtelek máh alássan ne az internetre koncentrálj, inkább írd mely rádiók, Tv-k vannak még az álltalam említett 2 -n kivül

Előzmény: Törölt nick (261)
sajnos boka Creative Commons License 2012.09.22 0 0 262

Isten őrizzen mszp-től !!

Tudod, a 2/3 úgy alakult ki, hogy mindegy ki, csak ne a szocik.

Bajnai is pont így fog kialakulni: mindegy ki,csak ne orbán és ne matolcsy.

Basszus, akik a belső fogyasztás fellendülését az elromló hűtőgépektől várják... 

Előzmény: Törölt nick (259)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 261

amúgy ki az a Méria..??

Jó a humorod, és nem vagy kisstílű. Lásd alant, ha már az elütésekre utazunk:

Én nem ismerek más  elektronilus médiát a 2 -n kivül.

Pedig van, ugyanis az internet szabad, nehéz itt betiltani bármit. Csak ugye ezen a terepen is versenyképtelen a ballib ha egyenlőek az esélyek.

Ahogy az általam hivatkozott Vásárhelyi Mária keserűen megállapította: ugyan mostanság már nem jellemzi e kört a fideszes hegemónia, de a jobber egyeduralmat a radikális jobboldalnak (Jobbik) sikerült megtörnie.

A ballib marad ott, ahol eddig is volt.

Előzmény: skarabeus01 (258)
sajnos boka Creative Commons License 2012.09.22 0 0 260

Vásárheliy Mária és a médianirodalom szavakra ilyet találtam:

"Ez a (média)birodalom – mutat rá Vásárhelyi Mária médiaelemző – lefedi a Fideszben együttélő valamennyi áramlatot: a mérsékelt jobboldalt az Inforádió és a Heti Válasz képviseli, a nacionalista-populista vonulatot a Hír TV, a Lánchíd Rádió és a Magyar Nemzet, az antiszemita szélsőségeseket az Echo TV, a Magyar Hírlap és a Magyar Demokrata – ez utóbbi adta ki a felhívást az Orbán megtámogatását célzó január 21-i „békemenetre”. A jobboldali sajtó hangneme gyakran szélsőségesen rosszindulatú: 2002 óta egyedül a Magyar Nemzetet több mint 200 ízben marasztalták el bíróságon, s kötelezték helyreigazításra hamis vagy rágalmazó állítások közzététele miatt.

2010 áprilisa óta, amikor a Fidesz visszatért a hatalomba, médiabefolyása tovább szélesedett azáltal, hogy totális ellenőrzése alá vonta a közszolgálati rádiókat és televíziókat, amelyek számára hírműsorokat ma már egyetlen központi szerkesztőség készíti. 

Az 1989-ben létrejött Nyilvánosság Klub nyolc közszolgálati és kereskedelmi televízió híradóműsorait vizsgálta meg 2011. november 7. és december 16. között, abban az időszakban, amikor az Egyesült Államokban és Európában megsokszorozódtak a Budapest által követett politikai irányvonalat bíráló kritikák.

A 14 oldalon részletezett eredmény igen tanulságos: hat hét alatt egyetlen negatív kritika nem hangzott el Orbánról az MTV és a Magyar Rádió (a köztelevízió és a közszolgálati rádió) műsorában, és a Hír Tv kereskedelmi televízióban sem. Kizárólag az ATV és a Klubrádió adott hírt a miniszterelnökről külföldön elhangzott bírálatokról. E két média közönsége azonban korlátozott, ahogy a külföldi médiáké is: a magyar népességnek mindössze 7 százaléka beszél idegen nyelvet.

Mark Palmer volt amerikai nagykövet, aki 1988-90 között szolgált Magyarországon, odáig ment, hogy felvetette a kérdést: vajon nem kellene-e újraindítani a Szabad Európa Rádiót, amely egykor a „szabad világ” szócsöve volt Kelet-Európában. Palmert egyébként nehéz lenne azzal gyanúsítani, hogy a Fidesz által megbélyegzett „nemzetközi baloldalhoz” tartozik, hiszen ő Ronald Reagan elnök beszédírója volt, azé az amerikai elnöké, akinek az Orbán-kormány a közelmúltban állított szobrot Budapesten."

Előzmény: Törölt nick (257)
skarabeus01 Creative Commons License 2012.09.22 0 0 258

Minek?--

...mert Én nem ismerek más  elektronilus médiát a 2 -n kivül. Ezért szeretném olvasni a nevüket legalább---amúgy ki az a Méria..??

Előzmény: Törölt nick (257)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 257

Minek?

Vásárhelyi Méria sorolja őket tételesen.

Meg persze azt is, hogy miért tart ott a baloldali médiákok ott, ahol.

Előzmény: skarabeus01 (255)
sajnos boka Creative Commons License 2012.09.22 0 0 256

Nem én találom ki most, ezt nyilván a fidesz spindoctorok találták ki. Már azóta fosnak bajnaitól, hogy felbukkant.

Tudod, gyurcsány a lottóötös--- aztán zutty egy bazi nagy leégés 2006--ban.

Kezd a 2014-es elzavarás is formálódni, már nagyon ráfér az országra egy nemhülye.,

Előzmény: Halavány (68)
skarabeus01 Creative Commons License 2012.09.22 0 0 255

Írd már a nevüket, kéhlek alássan--vagy ne pampogj..))

Előzmény: Törölt nick (254)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 254

Miért? Talán nem igy van?

Nem így van. Balos médiákok vannak, de saját táboruk nem hajlandó eltartani őket így (és ennyit), a piac szintén nem. Ezért persze egyre szűkebb e kör, de nem a nagy jobboldali összeesküvést kéne ezért okolni.

Lebuktak, megbuktak, hiteltelenek, ósdiak. Egyszerűen nincs kereslet rájuk.

Előzmény: skarabeus01 (253)
skarabeus01 Creative Commons License 2012.09.22 0 0 253

"..a legpofátlanabb hazugság, amit mostanában olvasni lehet..."

Miért? Talán nem igy van? 1 ellenzéki rádió van a Klub-rádió, elhallgattatása folyik évek óta. 1 tv csatortva van at ATV--nem tudnak hozzányulni mert műholdas. Ha próbálnák a "szolgáltatókat" revolverezni hogy töröljék a listáról--akkor rengeted előfizető válltana más szolgáltatóra--igy ehhez nem tudnak hozzá nyúlni...Talán kihagytam valamit..??

Előzmény: Törölt nick (218)
Lois Chasse Creative Commons License 2012.09.22 0 0 250

Van ebben valami. Szociálpolitikával foglalkozni valóban csak Nemzeti Konzultáció útján lehet.

Előzmény: Törölt nick (238)
John Doe(520i) Creative Commons License 2012.09.22 0 0 249

Hadd tomboljon, aki ennek érzéki szükségét.

A PoliDili nem mérvadó - bár sokan ezt hiszik.

/Személy szerint én alaposan átrágtam magam (s még kommentáltam is) az "Átbillenteni, visszaszerezni, meghódítani" címet viselő tanulmányukon. És ezzel nem vagyok egyedül./

Előzmény: Nero Bianco (241)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 248

Neked miert kevés a hozzászólásod ?

Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 247

Ilyen alapon Orbán kicsi beteg arrogáns szőlőbánya. Hja és sohasem dolgozott egy percig sem.

Előzmény: Törölt nick (245)
Törölt nick Creative Commons License 2012.09.22 0 0 246

Igen, és azert kevés a hozzászólásuk is ... :DDD

Előzmény: Törölt nick (244)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!