Keresés

Részletes keresés

bábuvagy Creative Commons License 2011.05.28 0 0 61

szerintem meg pont nem vontatott - legalábbis ha láttál már mexikói,brazil stb sorozatból leglább 5 percet. ott fél-1 percig mutatják a szereplők arcát, közelről, hogy a mimikájából rájöjj, ő most épp haragszik, vagy örül, vagy bosszhút forral. Itt azért ez nincs, és valóban mindegyik epizódban történnek fontos dolgok.

Előzmény: kristo_f (59)
ferapont Creative Commons License 2011.05.27 0 0 60

Jószéndékkal kérdezem, hogy ha nem tetszik, miért nézed? A TV2-n van másik török sorozat :-)

Előzmény: kristo_f (59)
kristo_f Creative Commons License 2011.05.26 0 0 59

Üdv

A hócipőm tele ezzel a vontatott sorozattal, meg az öreg bölcsességeivel

ferapont Creative Commons License 2011.05.26 0 0 58

A topictárs által írt oldalon megtalálod a kihagyott epizódokat. Próbálj időt szakítani arra, hogy megnézed, mert ez nem egy szappanopera, mint a BK, ha kihagysz egy részt nem maradsz le semmiről. Itt minden epizód fontos.

Ramizt - szrintem - az igazságérzete sodorta Ömer mellé, segíteni akart neki, szimpatikus volt neki a fiú tartása.

Célja, haszna nincs belőle. hacsak nem az hogy embertársán segíteni tud, s elégtételt jelent neki is a börötnévekért.

Ramizt egy régi ellensége üldözte, akit Ali információi aktivizáltak újra, s ennek a végkifejletét láttuk tegnap.

Persze azt, hogy mi történt a moziban, hogy a popcornból előhúzott pisztoly elsült-e vagy sem (biztos kivágták ezt is!!!!) azt csak sejtjük, meg azt is, hogy mi történt az idős hölgy lakásában, volt-e dulakodás, folyt-e vér.

Számomra nem volt eléggé érthető, hogy a 90,2-n hallható rádió miért volt ennyire fontos, meg a régi lemez amit Ramiz feltett a lemezjátszóra....Mit akart ez jelenteni.

Ramiznak mindhárom gyereke a temetőben van, egyszer egy svenkelésben mutatták a 3 sírkövet.

Korábban kiderült, hogy képes volt mindhármat feláldozni (megölni? megöletni?) valami személyes ok miatt, ez nem derült ki eddig.

Zavaros nekem az is, hogy a múltkor Ramiz Tefvliket Rómába küldte, de nem utazott el (eddig) az előzetesek szerint Ramiz is vele megy. (Vajon mikor? És miért?)

Ramiz tulajdonképpen az éceszgéber, Ezelnek rengeteg ötletet és tanácsot adott, hol direktben, hol a képes beszédben, amit néha nehéz követni, de érdemes odafigyelni és lekövetni.

Tagnap nagyon nehéz lehetett Ezelnek hallani, hogy Eysan azért akar elutazni, mert Törökországban nem tudja megcsalni Ömert.

Egyáltalán türtőztetni magát, hogy ne fedje fel a kilétét a lány előtt.

Előzmény: bell50 (56)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.25 0 0 57

Kérdéseidre itt megtalálod a válaszokat:

http://www.rtlklub.hu/most/musorok/ezel_-_bosszu_mindhalalig

Előzmény: bell50 (56)
bell50 Creative Commons License 2011.05.25 0 0 56

Sziasztok ! Sajnos nem mindig érek haza a sorozat kezdetére, talán ezért is számomra sok benne a zavar. Hátha fel tudtok homályosítani.

Miért segít Ramiz Ezelnek ? Van valami célja, haszna belőle ? Miért és ki üldözi Ramizt ? Hol vannak az emberei ? Kinek a sírjánál járt kint a temetőben, a gyerekénél ?

Szóval főleg ezt a Ramiz szálat nem értem, hogy jön ide és mi a szerepe.

Más: Eysant már kezdtem kicsit sajnálni, de most hogy kiderült a szerepe Ali és Cengiz 12 évvel ezelötti behülyítésében, már egyáltalán nem sajnálom, remélem jól megjárja !

Anny_mary Creative Commons License 2011.05.25 0 0 55

Vergilia! Köszi az eredeti fejezetet. Nem emlékszem arra, hogy török beszédet hallottam volna, különleges élmény volt!

Ramiz hangja dörgedelmes. Nagyon jól alakítja szerepét ALI.

"Gyülölöm" Serdar-t, de ő is remek.

Persze női szemmel EZEL nagyon vonzó és a nők is gyönyörűek. Pl. az az idős hölgy is!

Hogy kimaradnak részek, no komment! Ez Magyarország!

ferapont Creative Commons License 2011.05.25 0 0 54

A tegnapi részben megint agyonbonyolították a sztorit. Bejött a képbe a török keresztapa, de minek? Cengiz meg nagyon kétértelmű megjegyzéseket tett Ömer szüleinél.

karamata Creative Commons License 2011.05.20 0 0 53

Nem mondod, hogy kivágnak belőle részeket????!!!!

Ezt az undorító megoldást!

Csak azért, hogy mehessen a sávban a sorozat, tönkreteszik???!!!

Emlékszem egyszer a Hatodik érzékből vágtak ki kb 20 percnyi jelenetet!

Előzmény: Törölt nick (51)
ferapont Creative Commons License 2011.05.20 0 0 52

Köszönjük. Tanulságos volt. Egyrészt nyilvánvalóvá vált, hogy hogy lehet tönkrevágni egy jó sorozatot, melyben a retek és a médiatörvény egyaránt hibás. Másrészt  megértettem pár zavaros dolgot: pont az Eren lelövése volt az egyik, a másik meg az, hogy mit keresett Serdar a kórházban.

Aztán elgondolkodtam, hogy vajon mit vághattak már ki eddig is, miről maradtunk le, pl. a tegnapi részben kimaradt  pár mondat vajon miről szólhatott?

Vajon a törökök tudják, hogy nálunk szabják-varrják a sorozatukat a magyar szabályok kénye-kedve szerint:

A múltkor elismerően szóltam a török színészekről. Nem változott a véleményem, csak kiegészítem, szóval elnézném őket más filmekben is, csak ne kelljen hallani a hangjukat (és a nyelvüket) mert az némelyiknél illúzióromboló. Nekem például jobban tetszik Viczián Ottó hangja Ezelként, mint az eredeti.

Előzmény: Törölt nick (51)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 51

Itt a tegnapi rész eredetiben vágatlanul. Nincsenek kivágva a 12+ jelenetek. 1:01:30-nál például Serdar leszúrása a buszon, vagy mikor a Eren-t lelövik. Akit kicsit is érdekel annak érdemes megnézni.

ferapont Creative Commons License 2011.05.20 0 0 50

A tegnapi rész megadta a választ. Senki sem tudja. Persze nem is lett volna logikus a sorozat felénél lőni le a poént. Inkább Erent lőtték le.  Jaj, bocs, ez rossz poén :-O

Én most már szeretném ha Ezel komolyabban fingatná Cengizt és Alit....

Előzmény: kristo_f (49)
kristo_f Creative Commons License 2011.05.18 0 0 49

Üdv

Mi van most? Kezdem elvesziteni a fonalat

Már mindenkitudja hogy Özel/Ezel?

Ő meg siratja a barátait hogyhát mégse kellene megboszulni mert csőbehuzták?

ferapont Creative Commons License 2011.05.18 0 0 48

Nekem nagyon bejön a sorozat, de néha már olyan meseszerű fordulatokat vesz, hogy ámulok és bámulok. Már-már az irracionalitás határát is feszegetik szerintem. Az azonban vitathatalan, hogy feszültségteremtésben egészen kiváló a film.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.17 0 0 47

"Tényleg jók a színészek, a Cengízt játszót el tudnám képzelni bármilyen hollywoodi produkcióban."

Én már láttam. :) (szerintem hasonlít Rob Schneiderre)

ferapont Creative Commons License 2011.05.16 0 0 46

Tényleg jók a színészek, a Cengízt játszót el tudnám képzelni bármilyen hollywoodi produkcióban.

S ha rajtam múlna, s én dönthetnék róla, akkor nálam Kenan Imirzaioglu játszana a következő James Bond-filmben a 007-est. :-))

Örülök annak is, hogy Isztambult egészen más oldaláról is láthatom, olyan helyeken is forgattak, amelyek nem a fő turistacélpontok.

Előzmény: ahududu (45)
ahududu Creative Commons License 2011.05.16 0 0 45

Tavaly kezdtem nézni Youtube-on, mikor kezdtek a vége felé járni elkezdték adni magyarul is grr

Nekem is Ali a kedvenc, első perctől neki drukkolok valamiért. Baromi jól játszanak egyébként ő is és Cengiz is. Jó a többiek is, csak én mindig a rosszakkal vagyok...

Caro_Lina Creative Commons License 2011.05.13 0 0 44

Én letöltöttem és most eredetiben törökül nézem :D Nem értek egy szót sem, viszont a cselekményt igen :D Meg hogy épp miről lehet szó :D

Nekem Ali lett a nagy kedvenc Ezel mellett, meg Bahart is bírom :D

Előzmény: gugugaga (42)
minerel Creative Commons License 2011.05.12 0 0 43

Érdekes megoldás...még sose láttami ilyet sorozatokban.

Előzmény: ferapont (40)
gugugaga Creative Commons License 2011.05.12 0 0 42

az első hétévégn a dupla részeket megnéztem és már akkor tetszett a sorozat, a nagy hypőe ami körülötte volt, érthető volt nagyon jó az évad eleje. Az a baj a retekkel meg ugy eleve a tévével h össze-vissza szaggatják reklámokkal, ehhez most betesz ez ahülye megvágás, ami nálunk 2 részbe megy le az eredetileg csak 1.

Maga a sorozat tehát nálam is bejövős amit nem tudok délután megnézni azt este pótolom, Ramiz Bahar a két kedvenc, bár utóbbinál inkább az eyecandy faktor nyügözött le :)

gugugaga Creative Commons License 2011.05.12 0 0 41

termékmegjelenítés! :)

Előzmény: minerel (39)
ferapont Creative Commons License 2011.05.12 0 0 40

Elég következetlenek ezen a téren. Mert a mai (tegnapi) részben amikor Ezel és Eysan a tömegben hajkurászták egymást, sok jól felismerhető reklám- és cégtábla volt a képeken.

Szerintem amiket kitakarnak, az nem az RTL műve, hanem elképzelhető, hogy azok olyan plakátok, amelyek hirdettek valamilyen programot, címmel, vagy weboldalla, vagy dátummal és azt a törökök takarták le.  Vagy még egy lehetőség olyan reklámok, cégfeliratok amikért nem akartak fizetni. Lsd. Ezel laptopja, amin már többször ott vírított az Apple almája.

Előzmény: minerel (39)
minerel Creative Commons License 2011.05.11 0 0 39

Ahááá...köszönöm.

Fevetődött egy másik kérdés.

A különböző márkanevek amik plakátokon, cégtáblákon láthatóak a filmben vagyis nem láthatóak mert ki vannak homályosítva az eredeti filmben van ilyen bután megoldva vagy ez már az RTL tevékenysége.

ferapont Creative Commons License 2011.05.04 0 0 38

A pénz a mostani lakásának a befalazott kandallójában volt elrejtve, jó mély üreg. Aztán elkezdett a szerencsejátékokkal is foglalkozni, gondolom ott nyert és vesztett.

Előzmény: minerel (36)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.04 0 0 37

Ramiz pénzét használja, az övé volt az összes kaszinó, gondolom onnan szedte meg magát.

Előzmény: minerel (36)
minerel Creative Commons License 2011.05.04 0 0 36

Biztos volt már de mondjátok már meg nekem honnan az ördögből van ennek az ipsének ennyi pénze?

valahol olvastam, hogy valami lakás falában  de akkormekkora fal volt az? A szomszéd lakás volt a falüreg??

Totál plasztika, Maserati quattroporte, sofőr, fizetett emberek, márkás cuccok....

ferapont Creative Commons License 2011.05.03 0 0 35

Köszönöm a felvilágosítást, engem tényleg foglalkoztatott, hogy vajon valóban két pasiról van-e szó. Szerintem ez az Ismail gyerek is  jól teljesített, jól adta a fiatal Ömert, ha engem kérdezne,  én azt mondanám neki, hogy csináld tovább a színészkedést.

Előzmény: Vitéz Hárshegyi Félix (31)
helikeptor Creative Commons License 2011.05.02 0 0 34

legfeljebb megtanulsz törökül :))))

Előzmény: Caro_Lina (33)
Caro_Lina Creative Commons License 2011.05.02 0 0 33

Akkor meg minek töltöttem le a teljes első évadot? :D:D:D:D

Előzmény: helikeptor (32)
helikeptor Creative Commons License 2011.05.02 0 0 32

A YouTube-on van olyan török nyelvű, aminek van angol felirata. A cím után írd be, hogy english, és amikor elindítod a lejátszást, jobb sarokban válthatsz és angol felirattal jelenik meg.

Előzmény: Caro_Lina (27)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!