Keresés

Részletes keresés

JeeEm Creative Commons License 2022.02.16 0 0 1466

Grat, remélem sikerül célt érni!

felújítási támogatást illetően, én online adtam be az igényemet (elég macera, de offline is macera), 1 hétre rá hívtak az államkincstártól, hogy rosszul töltötem ki az anya meg apa mezőt :-o, javítsam már ki. most várom az utalást, de még valami jogi osztályra tovább kellet küldenie az anyagot, érdekes.

Előzmény: nyman (1465)
nyman Creative Commons License 2022.02.16 0 0 1465

Na közben ma, vagy holnap telik le a 30 nap a korábban felvázolt panaszommal kapcsolatban. Azért vagyok bizonytalan, mert nem tudom, hogy jogilag a beadás napjától, vagy a beadást követő naptól kell számolni. Végül is ez innen nézve már lényegtelen. 

Most hívtak. Dicséretet is kaptam a részletességre, tárgyilagosságra :) Elnézést is kértek, és egyelőre 100 ezer forintot fognak jóváírni. Ezt azért kicsit keveslem, nekem több pluszköltséget okozott az ügy egy kicsivel, illetve még minding lóg a levegőbe a 3M felújítási támogatás kérdése. Ebben lehet tévedek. A levelet ma küldik, így néhány nap múlva többet tudok. 

Van a fejemben egy szám, amitől már kezdenék mosolyogni, de az magasabb. 

Mondták, hogy sok munkaórát tettek a válaszba. Én is sok munkaórát tettem az ügyintéző töketlenkedésének ellensúlyozásába.

JeeEm Creative Commons License 2022.02.16 0 0 1464

A főoldalon is kiírták:

"Tisztelt Ügyfelünk! Technikai hiba miatt a netbank és a mobilbanki funkciók nem elérhetők. A kártyafunkciók a számlán rendelkezésre álló fedezet erejéig zavartalanul működnek. A funkciók helyreállításán munkatársaink külső szállító bevonásával nagy erőkkel dolgoznak. Köszönjük türelmét."

Előzmény: nyman (1463)
nyman Creative Commons License 2022.02.16 0 0 1463

Igen, ez az üzenet fogad.

"Tisztelt Ügyfelünk!

Karbantartási folyamat miatt jelenleg nem érhetők el a Számlainformációk menüpont alatt lekérhető adatok, valamint a beküldött megbízások státuszával kapcsolatos információk. Új megbízások beküldése ettől függetlenül lehetséges. Kérjük, hogy a beküldött megbízások státuszát a karbantartási folyamat lezárulta után ellenőrizze le az Elküldött megbízások / Megbízások státusza menüpont alatt! A karbantartás szokásos ideje: munkanapokon 23 és 01 óra között, valamint a granitbank.hu oldalon feltüntetett eseti időpontokban.

Megértését köszönjük!"

Csak bízom abban, hogy a törölt hosszászólásomnak ehhez köze van és végre össze tudják adni a számokat. :) 

Előzmény: FOMA (1460)
nyman Creative Commons License 2022.02.16 0 0 1462

Ja akkor ezért futott hibába ma reggel többször az utalás. 

Nekem se számlatörténetet nem hoz, se egyenleget. 

Előzmény: FOMA (1460)
JeeEm Creative Commons License 2022.02.16 0 0 1461

Igen, ezt én is észrevettem korábban, hogy megoldás helyett törlik a problémákat. Nehogy valaki lássa. Eléggé fura hozzáállás.

Innen nem törlik, igaz nálunk annyira nem divat a használata:

https://www.trustpilot.com/review/granitbank.hu

Előzmény: nyman (1459)
FOMA Creative Commons License 2022.02.16 0 0 1460

Úgy tűnik, hogy ebben a nagyon jó és korszerű bankban karbantartás van, csak éppen a nagy igyekezetben elfelejtettek előre szólni. Mondjuk csak a netbank jelzi, a mobil app szerint minden rendben, amíg nem akar az ügyfél kicsit mélyebben is belenézni.

nyman Creative Commons License 2022.02.16 0 0 1459

Az egyik közösségi oldalon tárgyilagosan leírtam a problémát. A Gránitos marketing fönök törölte az észrevételt. :) 

Előzmény: nyman (1455)
FOMA Creative Commons License 2022.02.15 0 0 1458

Nem számolok utána, mert a Magas Kamat számlámon folyamatos a pénzmozgás, a fene se tudja követni. A havi likvid pénzemet meg most mozgattam át a Cetelemről a gránitos megtakarítási számlámra, az majd két múlva derül ki. 

Talán a Gránitra a legkevésbé igaz az alelnöki nyilatkozat, főleg, hogy ott részben egy automatizmus van a jegybanki alapkamathoz kötésnél. Mondjuk a lekötéseknél ez nem igaz.

Előzmény: JeeEm (1457)
JeeEm Creative Commons License 2022.02.15 0 0 1457

És jóvá is írták a múltbéli kamatokat?  Pont ma nyilatkozta Virág Barnabás, hogy baj van a bankokkal, hogy nem emelnek betéti kamatot.

Előzmény: FOMA (1456)
FOMA Creative Commons License 2022.02.15 0 0 1456

Végre méltóztattak kijavítani, most már az aktuális jegybanki alapkamat szerepel.

Előzmény: mzsombi (1449)
nyman Creative Commons License 2022.02.11 0 0 1455

A kép már újratelepítés után készült. Majd felrakom egy másik telefonra, vagy tabletre, megnézem ott is.

Viszont helyette nálam megjelent a "Vagyonom" pontban a megtakarítási számla egyenlege! A tartósé még nem.

Más: Kihirdették a Mastercard – Év Bankja verseny díjazottjait | Bankár Magazin (bankarmagazin.hu)

A Gránit néhány kategóriában felkerült a dobogóra. Nem is értem sem az UX-eset és a fenntarthatóságit sem.

Előzmény: JeeEm (1453)
FOMA Creative Commons License 2022.02.11 0 0 1454

Csoda történt, végre nem 0 forint a megtakarítási számla. Hiába, lassú munkához idő kell.

JeeEm Creative Commons License 2022.02.11 0 0 1453

Nálam is rendben van, igaz iphone. szerintem telepítsd újra, megvan pikpakk.

Továbbfejlesztési lehetőségnek viszont felírhatnád, hogy telefon kamerával beolvasni a számlaszámot, amit más bankok már tudnak..

Előzmény: nyman (1451)
FOMA Creative Commons License 2022.02.11 0 0 1452

Nálam rendben van.

Előzmény: nyman (1451)
nyman Creative Commons License 2022.02.11 0 0 1451

Kb. két napja az alábbi üzenetet kapom az Androidos Granit Bank alkalmazásban. Újra is telepítettem, de nincs változás.

Bocs, a sz.r minőségért, másik telefonnal kellett lefényképezni.  Az alkalmazásnál le van tiltva a képernyő kép mentés, és a számítógépről nézve is csak fekete képernyő jelenik meg, biztonsági okokból.

Más is tapasztal ilyet?

nyman Creative Commons License 2022.02.09 0 0 1450

Szoktam, de inkább csak kényszerből. :) 

Előzmény: M9945A (1445)
mzsombi Creative Commons License 2022.02.09 0 0 1449

Az nagyjából mindegy. Ha a gránit a jegybanki alapkamathoz kötötte a benchmarkot, akkor legyen kedves le is követni.

Előzmény: M9945A (1448)
M9945A Creative Commons License 2022.02.09 0 0 1448

Miért, a többi banknál mennyi? 

Előzmény: mzsombi (1447)
mzsombi Creative Commons License 2022.02.09 0 0 1447

A megtakarítási számla még mindig a 2,4%-os alapkamathoz kötött kamatokkal fut, holott már vagy két hete emelt a jegybank 2,9%-ra. 

Előzmény: nyman (1444)
Cole28 Creative Commons License 2022.02.09 0 0 1446

Irigylem a kitartásod, de sajnos eddig semmit nem értünk el. A play áruházban hasonló tapasztalatokról számolnak be a használhatóságról, de évek óta semmi innovatív fejlesztés nem érkezik az apphoz. A netbankról meg ne is beszéljünk, amit már a bank is szégyell promotálni az ügyfeleknek.

Szerintem ezt az appot teljesen kukázni kellene és az egészet újra kellene kezdeni, új backend, új UX/UI, de tudom ez náluk szinte teljesen kizárt, hiszen egy olcsó banknál abból fognak dolgozni ami van. Nekik megfelelő a toldozgatás, foltozgatás. 

Amúgy szerintem a normális push megjelenés is jó lenne a tranzakciókról, PDF kivonatok letöltése ebankból, utalások ujjlenyomattal is jóvá lehessen hagyni (állításuk szerint android nem túl biztonságos, ezért nem lehet), sablonok törlése, kártyaszám másolása, pin kód lekérése, jó lenne virtuális kártyákat bevezetni, de a netbank belépést is egyszerűsíthetnék, bár azzal a fapados valamivel nehéz bármi is kezdeni, de pl netbank leveleket ebankban is láthatók legyenek, szabad formátumú leveleket ebankból is tudjunk küldeni, normális tranzakció lekérés, pénzügyeim funkció tovább fejlesztése ( ezt is ígérték már) szóval annyi minden kellene, hogy szerintem ebbe a bughalmazba nehéz bármit is már fejleszteni.

A faültetéses modul az a MasterCard kérése volt szerintem és ezzel 2021-re megkapják a innovatív bank címet. :) Szerintem is tök felesleges, bár a céllal egyetértek, de kb nekik sokkal fontosabb dolgot kellene megoldani.

M9945A Creative Commons License 2022.02.09 0 0 1445

Miért nem használod mobilon is az asztali alkalmazást? Kipróbáltam, működik.

nyman Creative Commons License 2022.02.07 0 0 1444

Az a vicc, hogy több olyan dolog sem működik, ami korábban igen. A legdurvább továbbra is, hogy az összesített vagyonnál téves az egyenleg már hónapok óta. Nem hinném, hogy olyan nagy feladat szoftveresen összeadni néhány változót.

Ezeket szedtem össze és írtam le nemrég a Gránit Banknak. De azon kívül, hogy "dolgoznak rajta" más üzenet nem jött. 

• A mobil alkalmazás egyenlege nem helyes az "Összesített vagyonom" menüben. A megtakarításoknál és a tartós megtakarításoknál "0" van. Korábban működött.
  • Egy hitel felvétel után megjelent egy technikai számla, ami "folyószámlaként" fut. Ez az "alapértelmezett", ez jelenik meg az utalásoknál is előszőr. Nem lehet mást beállítani.
  • Értéknapos átvezetés nem adható a mobil alkalmazásban
  • Rendszeres átvezetés nem adható se mobilbankon, se netbankban
  • Értéknapos átutalások nem adhatóak akkor, ha a pillanatnyi egyenleg alacsonyabb, mint a jövőbeni tranzakció összege. Korábban működött.
  • Értéknapos átutalások nem látszanak a mobil alkalmazásban. Korábban listázta
  • A rendszeres utalásnál a sablonok nem használhatóak
  • A mobil alkalmazásban adott értéknapos utalás a netbankban sem vonható vissza
  • A netbank belépéshez, tranzakciókhoz kód kell. Se push üzenetes, se QR kódos tranzakció jóváhagyás. A versenytársak tudják.
  • Virtuális faültető menüpont teljesen haszontalan.

Valakinek még valami, a következő levélhet? :)

Előzmény: Cole28 (1443)
Cole28 Creative Commons License 2022.02.01 0 0 1443

Ez valami irónia akart lenni? Tavaly november óta ígérnek bizonyos javításokat ettől a dilettáns fejlesztő csapattól, de még mindig nem sikerült kijavítani semmit. :D 

"A Gránit Bank IT rendszere nagyszerű" :DD 

Előzmény: Passzív befektető (1440)
Cole28 Creative Commons License 2022.02.01 0 0 1442

Elvileg már nem. 

Előzmény: kaposznyak (1439)
FOMA Creative Commons License 2022.02.01 0 0 1441

Én nem használom a gránitos kártyát, ez valami más lehet. Talán olyan 1-1,5 éve van ilyen tétel, nem néztem, hogy pontosan mióta.

Azért abban a nagyszerű IT-rendszerben jó lenne, ha végre a mobilbank is mutatná a megtakarítási számlát, mert a nagy fejlesztés óta ott még mindig 0 Ft látszik. Reméljük, hogy a fejlesztő cégük szakít rá időt egyszer, hogy végre megoldják.

Előzmény: Passzív befektető (1440)
Passzív befektető Creative Commons License 2022.02.01 0 0 1440

Nekem Gránti Magas kamat számlám van és nemcsak a kamatot írták jóvá tegnap hanem egyéb díjként pár 100Ft-ot, valószínűleg kártyahasználat miatt. A Gránit Bank IT rendszere nagyszerű, főleg annak tudatában h Gránit Solutions néven van egy fejlesztő cégük!

kaposznyak Creative Commons License 2022.01.31 0 0 1439

Sziasztok.

Kártya nélküli számlát lehet nyitni?

Csak a csoportos beszedéseket, lekötéseket intézném náluk.

nyman Creative Commons License 2022.01.23 0 0 1438

A mobiltelefonos alkalmazásban megjelent egy plusz folyószámla január 21-el. A webbankba bejelentkezve látszik, hogy az egy technikai számla.

Ugyanakkor az alkalmazásból utalásból ezt dobja fel alapnak. Érdekes húzás ez is egy "digitális banktól"

nyman Creative Commons License 2022.01.21 0 0 1437

Nálam a számlakivonatoknál megjelent a hitelről pdf. Igaz még decemberben "0" forinttal.

Előzmény: mzsombi (1436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!