Keresés

Részletes keresés

Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1296

Már megint, sokadszor a vallásfényező csúsztatás

Há há há eszembe jutattad a Báen életét!-:)))))

"megint, megint, megint"

Csak annyi a különbség, hogy te nem a Jehova hanem a "vallás" szóra hajítod a követ.

A vége ígyis úgyis tömeghisztéria.

http://www.youtube.com/watch?v=OiIFx2lAAf8

Előzmény: Nemhivő (1290)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1295
STOR ! Nem hiszek az egésznek - először is ez nem egy komoly, orvosi fórum, hanem a természetgyógyászat "fellegvára" a "Natúrsziget". Másodszor - te elhiszed, hogy volt idő 12-13 millió emberen kísérletezni és kiértékelni az eredményt ?? Mi volt a viszonyítási alap, mikor még nem is volt járvány?? A gyógyszerbusiness a hadiipar után az első - van egy jó adag eladatlan D-vitamin valahol - ebből megtömik néhányan a zsebüket. Ennyi az egész !! Kanada miért nem publikálta ezt a hatalmas embertömegen végzett vizsgálatot ?? Ne hagyd magad rászedni az ilyen sületlenségekkel.
Előzmény: stor (1293)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1294
Pontosan erről van szó !!!!! A korábbi ún. "szezonális" vírusok legfeljebb kétévente mutálódtak és olyan kis mértékben, hogy még ma is jó az eredeti védőoltás. A H1N1 pár hónap alatt mutálódott másodszor, tehát már 3 típusa van. Pillanatnyilag még (állítólag) véd a vakcina, de szerintem az eredeti 70 % helyett a mutációknál már csak kb. 50 %-ban, ami abszolút nem mindegy !!! és ez minden mutációnál rohamosan csökken (Mármint a védettség statisztikai értéke.)
Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (1288)
stor Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1293
C vitaminról volt szó, vagy D-ről is?

"Nem tudom ki találta ezt ki, azért is kérdeztem komolyan !"

Adtam linket, olvasd el. Annyira azért tűnik hitelesnek, mint az oltás körüli cirkusz. .-)
Előzmény: nembántoksenkit (1291)
stor Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1292
"a szezonális influenzával való megfertőződés egyik legfőbb oka a kismértékű napsugárzás."

Legfőbb, de nem az egyetlen. A járvány pedig nem jelenti azt, hogy mindenki megfertőzödik, akárhol és akármikor.

"Mexikóból indult, ahol azért még azokban a hónapokban is volt napfény bőven!"

Azért ne ilyen hevesen. A D-vitamin nem szinonimája a tökéletes immunrendszernek, én pl. nem tudom, hogy a fertőzöttek milyen egészségi állapotnak örvendtek, ill. nem volt-e egy D-vitamintól független ok miatt az immunrendszerük legyengülve. Továbbá azt sem tudni, hogy a napfényszegény országokban milyen méreteket öltene Mexikóhoz képest egy H1N1 járvány.
Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (1285)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1291
Kár hogy ha nem nézted a tegnapi híradót. Biokémikus kolléga beszélt a "vitaminokkal való preventio"-ról. Abszolút lesújtóan. Lehet szedni, főleg C-vitamint, akár 1000-est naponta - NEM VÉD MEG !!! Lehet (sőt kell) amennyire csak lehet az immunrendszerünket erősíteni, - sajnos nem véd meg a fertőzéstől. Viszont annyit kétségtelenül segíthet, hogy talán sikerül megúszni szövődmény nélkül. TALÁN !!!!!
De ezt a D-vitamin kúrát felejtsd el a természetgyógyászattal együtt ! Nem tudom ki találta ezt ki, azért is kérdeztem komolyan ! Pláne, ha ezt széles körben terjesztik ....
Én szóltam ......
Előzmény: stor (1281)
Nemhivő Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1290

Már megint, sokadszor a vallásfényező csúsztatás !

Az akadémikusok néhány százaléka csak a hivő, ezek közül egy Falus.

Az egyház pénzén irt egy kiskátét, hogyan értelmezzék a hivők a genetikát. Röhely.

Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (1278)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1288

Egy olyan vírussal állunk szemben, aminek lehet, hogy a 4. mutációja olyan virulens lesz, amilyen még nem volt, csak a mesében.

Elképzelhető sajnos, de már kétszer mutálódott (úgy tudom) és az, hogy mutálódik nem jelenti egyben azt is, hogy nem lesz hatásos ellene az oltószer. Gondolom attól függ, hogy hogyan sikerül mutálódnia. A szezonális is rengeteg mutáción átesett már, gyakran mutálódik, és még mindig jó ellene a vakcina.

Előzmény: nembántoksenkit (1282)
stor Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1287
Ájtatoskodó hívőt sokat láttam, de olyat nem, aki ateistaként a hitet védi, és még tudni is véli, miért. Ennek számomra van értelme. Így értettem, semmi degradáló nem volt ebben a hívőkre nézve, legalábbis nem közvetlenül, és nem durván.
Előzmény: nembántoksenkit (1279)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1286
Én nem.
Előzmény: stor (1283)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1285

A H1N1 és a szezonális influenza közötti párhuzam D vitaminnal kapcsolatos összehozása már itt hibádzik.

R. Edgar Hope Simpson kanadai tudós már 1981-ben felvetette, hogy a szezonális influenzával való megfertőződés egyik legfőbb oka a kismértékű napsugárzás.

Emlékezzünk vissza, hogy Mexikóból indult, ahol azért még azokban a hónapokban is volt napfény bőven!

nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1284
Ezt a D-vitamin prevenciót kitől hallottad ???? Komolyan kérdezem.
stor Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1283
"én is úgy érzetem, hogy a hívő számodra a butaság szinonimája."

Csak akkor, ha a hitének védelmére kizárólag transzcendentális elemekkel érvel. Isten így, Biblia úgy. Sokan vannak itt is ilyenek.
Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (1278)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1282
Sokan nem gondolják át, de az az igazság, hogy még tényleg az elején vagyunk csak !!
De ez csak az egyik probléma. A lényegesebb az, hogy sokkal több a szövődmény és az életveszélyes szövődmény, mint az eddigi (más vírus által okozott) járványoknál ! Egy olyan vírussal állunk szemben, aminek lehet, hogy a 4. mutációja olyan virulens lesz, amilyen még nem volt, csak a mesében. És jobb, ha tudod - a mutációk ellen már tényleg nincs gyógyszer. A vakcina is csak egy bizonyos változásig képes (némi) védelmet nyújtani. December van és 11 fok nappali hőmérséklet ! Olyan, mintha agyonzabáltatnánk a kis vírusocskát had erősödjön !!! Azok a számok, amelyeket tudsz, már megdőltek. Nem muszáj elhinni. Én tényleg csak jót akarok, amikor azt mondom, hogy ha ma még valaki oltat....talán nincs késő. De ez természetesen magánügy. Senkit sem szabad rábeszélni !
Előzmény: Törölt nick (1277)
stor Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1281
Tesóddal szedess D-vitamint, míg eldöntik, hogy jó-e az oltás. :-)
http://www.natursziget.com/page.php?show/articles/view/topic/nagyvilag/artid/20091123-h1n1-ellen-d-vitamin-es-testmozgas
Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (1274)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1280

Szerintem ez az adat nem fog stimmelni Magyarországra (ugye 10 millióan vagyunk) vonatkoztatva, mintha már most sem stimmelne.

Hisztizni szerintem sem kell de amikor az ember babát vár, minden gondolata akörül forog, hogy egészséges legyen, tervezett menetrend szerint megcsináltatja a szükséges vizsgálatokat, akkor érthető ha megmozgatja a fantáziáját egy olyan hír hogy 3 kismama van lélegezetetőgépen.

Előzmény: Törölt nick (1277)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1279
Mert ahogy mondod ... "kár lenne érted" - arra utal, hogy nem vagy túl jó véleménnyel azokról, akik hívők. Ha tévedek, akkor elnézést ....!
Előzmény: stor (1275)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1278

Nem akartam erre továbbvinni a kérdést de a különböző szavak (pl sajnos) miatt én is úgy érzetem, hogy a hívő számodra a butaság szinonimája.

Miközben neves akadémiusaink jó része is hívő, hogy csak itthon maradjunk és a virusoknál, a médiában sokat szereplő Falus András is.

Előzmény: stor (1275)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1276
De ez már tényleg az elvakultság ! Hogy lehet ebből a tényleges veszélyből politikát csinálni ???? Hát, aki azt csinál ..... nem kívánok senkinek rosszat - de megérdemli. Ott van máris az első nagy hiba - a terhesek oltását egyesek ellenezték ..... sajnos már megvan az eredménye !
Előzmény: Toilet Duck Antilimescale (1272)
stor Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1275
Miből gondolod, hogy téves elképzeléseim vannak a hívőket illetően?
Előzmény: nembántoksenkit (1273)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1274

Az egyik a Czeizel volt a másik egy nő, de neki nem jegyeztem meg a nevét.

Ez az élő és élettelen határán egyensúlyozó kis izé mekkora felfordulást tud csinálni.

Előzmény: Törölt nick (1270)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1273
Stor ! (Úr, vagy Hölgy - nem tudom) Hidd el, hogy a mai kor "vallásosai" már nem a régmúlt "csökevényei". Sok a tudományosan művelt közöttünk és nincs szemellenzőnk. Az egy dolog, hogy hiszünk valamiben, amiben te nem. De a normális hívő NEM BIGOTT ! Hidd el nekem.
Előzmény: stor (1259)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1272

És tudod mi a durva, hogy az idióta politikusaink miatt felmérések szerint az emberek is pártprefencia alapján utasítják vagy helyeslík az oltást.

Érted?

Pártperefenciák alapján azután meg esetleg ebbe beledöglenek.

Előzmény: Törölt nick (1270)
stor Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1271
Irigy vagy fiam, ez a helyzet. Kit érdekel, hogy szerinted ki offol? Kérdezd meg teremtett nikket, hogy az itt elhangzottaknak mi közük van a topik címéhez. :-DDD
Előzmény: Törölt nick (1268)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1269

Ez egy baromság.

Egyes orvosok szerint nem megbízhatóak, de nekik óriási, szinte már büntetőjogi felelőségük van abban ha valaki az oltás elmulasztása miatt hal meg, mert erre biztatta.

A testvérem babát vár, eddig azért nem oltatta be magát, mert megkérdeztett két genetikust és az egyik ezt mondta a másik pedig az ellenkezőjét.

De sajnos tegnap óta már nem kérdés, hogy beoltatja magát.

Előzmény: Törölt nick (1262)
stor Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1267
Vallás és tudomány, avagy modernizálható
Előzmény: nembántoksenkit (1265)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1266
Szívesen segítek amiben csak tudok - de tényleg nem tudom mi van a háttérben ....valami infót !
Előzmény: Törölt nick (1256)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1265
Milyen új topikot nyitott ??
Előzmény: stor (1263)
nembántoksenkit Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1264
Hidd el, hogy a magyar ártalmatlan !!! (Hogy mennyire fog használni, az majd eldől.) De a megbetegedés kockázata és főleg a szövődmények kockázata nagyon nagy ! Ilyenkor csak a kockázatot lehet mérlegelni - és az oltás kockázata messze alul marad a megfertőződéstől. Hidd el nekem ... nagy a baj - de nem akarok "rémhírterjesztő" státusba kerülni.
Előzmény: Törölt nick (1262)
stor Creative Commons License 2009.12.02 0 0 1263
Semmi komoly, a friss topikja egyelőre nem váltja be a reményeit, talán.
Előzmény: nembántoksenkit (1260)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!