Üdv! Akkor apámat ismerned kell, forgalmi oktató-vezénylő volt Keszthelyen '95-ig, a nevét találd ki:) Az öreg Rozsnyai főnök-elvtársat és a Zubonyait is ismerted gondolom, a Márvány Jankó meg már nyugdíjas(újat biztos nem mondtam). Rozsnyai Laci bácsi egyik aranyköpése: " Úgy p***án rúgom, hogy kicsúszik a vágányok közé" :D
Ez egy öszvér megoldás! Ukktól- Lesencéig állomástávolságu,Lesencétől Tapolcáig önműködö térközbitosító berendezés van!Így a lesencei fedezőjelző,ami egyben kezdő térköz is!
... és Keszthely és Balatonederics sem biztosított állomás, azaz a jelzők nincsenek a váltókkal függésben.:) Talán tévednék? Mi célt szolgál a lesencetomaji fényjelző az állomás tapolcai végében, mivel ahogy mondtad, biztosítatlan állomásnak nincs kijárati jelzője. Azt egyébként tudom, hogy Lesence és Uzsa sem biztosított állomás.
Akkor jó:) remélem 2010-ben is lesz majd utad a 26-oson. Ez a kormány az ország szégyene, tüntetni kellene. Ezzel csak az a baj, hogy az idióta Gordon és az Oszkó nem foglalkozik a sztrájkolókkal, de azért remélem azt a követ, amibe véstek egyszer felrobbantják:) A fejlődés egyetlen eszközét semmisítik meg, érdekes a második VH után is rohadt nagy válság volt, mégis a vasút húzta ki a sz@rból az országot, ja ráadásul még az 1930-as évek válságából is. Nem az a megoldás, hogy a szolgáltatásokat leromboljuk, mindig a "kis" emberekkel csesznek ki. Bajnait a Dunába, Oszkót pedig utána... !!!!!!
Akkor jó, részemről sincs harag, végül is te vagy a mv (úgy hallottam) és nem én. Ne haragudj az előbbi hozzászólásomért, csak egy kicsit felkaptam a vizet és még lázas is voltam, amikor azt írtam. Egy korsó sörre meghívhatlak a tapolcai lokomotívban, ha erre jársz? :) A vasutasok kedvenc büféje, a két Halász gyerek csinálja, biztos voltál már ott, és egy e-mail címet is kérnék szépen. Akkor minden jót!
Abba hagyhatnád végre ezt a hülyeséget, nem tudom miért csinálod ezt mikor megmondtam, hogy tévedtem a dácsiákkal kapcsolatban vagy nem tudsz olvasni??? Egyébként a remot csörgők nem méltó utódai a NoHAB-oknak, nagy nullák, nincs olyan hónap, hogy ne dögölne meg valamelyik. Egyébként mindenki magából indul ki...
Egyébként még jár kővonat Ukk-Ziván-Sm-Sv-n át Dunaújvárosba? Bs felé is jár, valamelyik nap 307 volt vele és Bs-ről a 004-es gigant vitte tovább. Légyszi szólj, ha classic van a 8801-en, tudod 1 vh sima classic, 2 vh M41 2105, 3 vh M41 2112 :) Előre is kösz
100%, hogy Lesencetomaj, mivel még alak-kijárati jelző sincs ott. Az a kijárat, amikor a forgalmista meneszt(gyakorlatilag). Edericsitől kérdezem, hogy miért volt gépmenet és hova tarthatott ez az ócskavas? Ócskavas alatt a remot-csörgőt értem:)