Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Panasonic Lumix GH5-öt keresek sérülten, szenzorhibásan, zárhibásan lényeg, hogy kapcsoljon be, nekem az alaplap szállt el és a javítás több lenne, mint a gép, kidobni meg nem akarom, így donort keresek.
Akinek van esetleg eladó, akkor az e-mail címem publikus. Köszönöm
Hibátlan működés, optikailag kifogástalan. Doboz, sapkák, napellenző. Már nem garis.
Szubjektíven: ez (és az Oly 75/1.8) volt a két kedvec obim, szerintem a valaha gyártott legjobb konzumer szuperzoom rendszertől függetlenül. Kompakt, éles a teljes a zoom tartományban, jó IS, gyors AF...
Eladó egy keveset használt, tökéletes állapotban lévő Olympus PEN E-P7 fekete/ezüst színű fényképezőgép váz, valamennyi gyári tartozékával, papírjaival, dobozában.
A gép 2023-ban, az Olympus Mintaboltban lett vásárolva, még garanciális.
Hibátlan működés (AF, stabi), karcmentes lencsék, tökéletes képminőség
Tubuson, gyűrűkön kisebb kopások, amit szállításkor szedett össze, ezért a kedvezményes ár, ami már nem alkuképes.
Gyári napellenző, első-hátsó sapka.
Személyes vélemény: Pana vázra egyértelműen jobb választás mint az Oly 45/1.8 főleg a dual IS miatt, de nekem az AF sebesség és képminőség is 42.5 felé billenti a mérleget.
Keresek Panasonic 20mm 1.7 obit. Lehetőleg 50-60 körül, ha az reális. Helyileg Budapesten vagyok, de mehet csomagküldés is. Ha esetleg van bárkinek tippje hogy még merre nézzek használt 20-ast, azt is megköszönöm.
Hibátlan működés (AF, stabi), karcmentes lencsék, tökéletes képminőség
Tubuson, gyűrűkön kisebb kopások, amit szállításkor szedett össze, ezért a kedvezményes ár, ami már nem alkuképes.
Gyári napellenző, első-hátsó sapka.
Személyes vélemény: Pana vázra egyértelműen jobb választás mint az Oly 45/1.8 főleg a dual IS miatt, de nekem az AF sebesség és képminőség is 42.5 felé billenti a mérleget.
Panasonic Lumix G VARIO 12-35mm f/2.8 Mark I.-re kérnék ajánlatokat, ha valakinek lenne elfekvőben. (az csak plusz, ha be is számít Lumix 12-60mm f3.5-f5.6-ra)
Panasonic Lumix G7 váz kitűnő állapotban eladó. Vázsapka, vállpánt, akkutöltő és 2 db gyári akku. Gy.sz. WE6FD003277 Ár: 95.000 Megtekinthető, kipróbálható Dél-Budán, vagy M4 megállók környékén. Fox Post előrefizetés után mehet.