Keresés

Részletes keresés

eke Creative Commons License 2008.07.25 0 0 405
"Sport és becsület egymástól elválaszthatatlan."

Más a műfaj, itt élsportról van szó, amiből talán nem vetted le hogy az "él" az fosztóképző.

Nézd már meg, a magyar élsport körül (is!) kisszerű percemberkék, kétkezi bűnözők legyeskednek...

hol van már az egyszeri Jacobus Franciscus „Jim” Thorpe??
Előzmény: Törölt nick (404)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.25 0 0 404

Az utolsó mondatod egy stilisztikai és nyelvi műremek. Te beszélsz kapitális baromságokról???

Becsületről nekem van fogalmam - bárha nem vagyok élsportoló, mint itt sokan mások. Sport és becsület egymástól elválaszthatatlan. Persze egyeseknek ezt elmagyarázni esélytelenebb, int egy vaknak a színeket.

Mire ez a felvágás?

Előzmény: BZoltan (398)
incitatus Creative Commons License 2008.07.25 0 0 403
wizes kérdezte, honnan veszem, hogy csaltak, elmondtam neki, amit én tudok a dologról, és ami szerintem egyértelmű. Az általad idézett "öntés" szintén magyar találmány, a terhesség eset is magyar sportolóval történt meg. Ezt nevezem csalásnak, és ennek a továbbfejlesztett változatát alkalmazták Fazekasék. Tutira akartak menni, agyonlőve versenyezni a kiürült ellenfelek ellen. Mellesleg nem nagyon hiszem, amit itt valaki már felhozott, hogy a többiek is be voltak lőve, csak olyasmivel, amit még nem tudnak kimutatni. Miért lenne előbb mondjuk a fehérorosz sportorvoslás, mit tudhatnak, amit mi nem? Ugyan már!

Amúgy meg elég haragosan igyekszel kioktatni a végkövetkeztetést illetően olyasvalamiről, amiről én is ugyanazt mondtam. Nem tetszik.
Előzmény: eke (402)
eke Creative Commons License 2008.07.25 0 0 402
ember! Láttál már élő élsportolót?
Csak az doppingol akit rajtakapnak!
A "becsületes" sportolók kerékpárral járnak éppen most a francia körversenyt abszolválják. A benevezettek közel 3/4-e akut asztmás, amiről papírjuk van így szedhetnek legálisan olyan szereket amik egyébként doppinglistásak...

A nehézatlétikában használt "öntés" nevezetű módszer segítségével mutatták egy férfiversenyző "terhességét" is. satöbbi.

Ne legyetek már ál-naívak.

Ha gázos számotokra Fazekas részvétele, azt ne rajta kérjétek számon hanem azon a válogatási kritériumrendszeren ami ezt lehetővé tette. Ő mindenben megfelelt az előírásoknak.

Az elmúlt idővel még te sem tudsz gazdálkodni akárhogy erőlködsz.
Előzmény: incitatus (400)
eke Creative Commons License 2008.07.25 0 0 401
mióta szól az élsport a becsületről????
Előzmény: Törölt nick (388)
incitatus Creative Commons License 2008.07.25 0 0 400
Valaki megnyeri az olimpiát, majd a doppingvizsgálaton negatív mintát ad. Ezután tréningtársa kapcsán rá is terelődik némi gyanú, megkérik, adjon még egyszer. Európán keresztül követik, házhoz jönnek, csak még egyet kéne pisilni, hogy bajnok maradhasson. Persze ha újra negatív. De nem, ő eltűnik, bújkál, nem nyit ajtót stb. Szerinted honnan a búsból volt az első negatív minta? Frankó lehetett, ha két nap múlva már nem tudta reprodukálni? (Vagy már elkezdte a "felkészülést" Pekingre?) Milyen bíróságról beszélsz te? Ha neked ennyiből nem világos, kár tovább ragozni a dolgot.
Előzmény: wizes (391)
incitatus Creative Commons License 2008.07.25 0 0 399
Sajnálom. Részemről veled ennyi.
Előzmény: BZoltan (394)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 398
Te nem fiatalosnak, hanem végtelenűl tapasztalatlannak tűnsz. Aki olyan olcsó kispolgári közhelyeket pufogtat, hogy a "becsületet csak egyszer lehet elveszíteni" az búra alatt éli az életét.

Moderátorhoz meg akkor menjél ha azt látod, hogy valaki megszegi fórum játékszabályait... megvédeni a moderátorpl nem tudnak mert nincs is mitől. Ez csak egy fórum, itt csak szavak vannak amiktől nem kell félni.

Az meg, hogy ebben a topikban kapitális ostobaságokat írtál egy szomorú de sajnos fellapozható tény. A hozzászólásaidból annyi biztosan kiderül, hogy életedben nem sportoltál versenyszerűen... Bíztasson, hogy vagytok egypáran ilyen tévésportolók akiknek köze nincsen ahhoz, hogy az élsport hogyan működik, de veretes ítélkezésre bezzeg fussa.

Halvány gőzöd nincs arról, hogy milyen munka akár dopingolva is teljesíteni egy olimpiai selejtező szintet, fogalmad sincs azt illetőleg, hogy milyen doping hogyan működik és legkevésbé arról nincsen fogalmad, hogy lehet hibázni, lehet hülyeséget csinálni, lehet elveszíteni a becsületet és kemény munkával vissza is lehet szerezni azt.

De magáról a becsületről sincsen semmi közöd ha azt hiszed, hogy egy vacak dopingolásnak ekkora jelentősége van.
Előzmény: Törölt nick (397)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.25 0 0 397

Szállj le rólam!

Én még nem mentem moderátorhoz rinyálni, mint te....hogy védjenek meg.

Erkölcsi érzéked a nullához konvergál.

A gyerekeim 19 ill 22 évesek, jól esik, hogy ilyen fiatalosnak tűnök.

Előzmény: BZoltan (393)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 396
"Az emberek fizikai teljesítőképessége nem változik"

- a tehtségkutatás,
- edzésmódszerek,
- táplálkozástudomány,
- sportdiagnosztika

mind, mind változnak. A világrekordok tetemes része elsősorban ezek számlájára írandó.
Előzmény: Z757 (392)
Skorpió Creative Commons License 2008.07.25 0 0 395
Teljesen egyetértek!
Előzmény: Or Kán (-)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 394
"Ha neked ezt magyarázni kell, sajnállak."

Mondtál egy üres demagóg szentimetális baromságot és amikor belekérdezek akkor tolsz még egy fikát hozzá... gratula
Előzmény: incitatus (389)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 393
"A becsületet csak egyszer lehet elveszíteni."

Nem tartozik rám, de ezzel erősen azt a benyomást kelted, hogy nem vagy 16-18 évesnél több vagy búra alatt éled az életed.
Előzmény: Törölt nick (388)
Z757 Creative Commons License 2008.07.25 0 0 392
A egész élsport arról szól, hogy ki tud úgy doppingolni,
hogy ne derüljön ki, vagy ne legyen tiltólistán.

Az emberek fizikai teljesítőképessége nem változik
évtizedek alatt, világrekordok pedig évente születnek.
Úgy gusztustalan az egész, ahogy van!

Amúgy az is biztosan a "hatóanyag nélküli" tapaszoktól
volt, hogy Kolonics eddzőtársát is mentőcsónak vitte partra...
wizes Creative Commons License 2008.07.25 0 0 391

Fazekasék csaltak. Nemcsak doppingoltak, csaltak is.

Ilyet még egy bíróság sem mondott ki akkor te lyobban tod mi??

Talán elmondanád mivel doppingoltak és hogyan csaltak? Feltételezésekről halltunk de egy pichányi bizonyítékot nem tudtak sehun felmutatni. Doppingvétséget követtek el, és annyi.

Előzmény: incitatus (383)
wizes Creative Commons License 2008.07.25 0 0 390

Azé az ov féle 2006-ban rosszabbúl élünk mint 2002-ben az biza öngólgyanúsan xar reklám volt. Nagyban hozzájárult a bukásukhoz.

Sztem van rossz reklám, de a hozadéka mondja meg a valódi értékét.

Előzmény: BZoltan (384)
incitatus Creative Commons License 2008.07.25 0 0 389
Ha neked ezt magyarázni kell, sajnállak.
Előzmény: BZoltan (385)
Törölt nick Creative Commons License 2008.07.25 0 0 388

Ez már a csoda fogalomkörébe tartozna...

Pontosan akkorát fog dobni, amekkorára ő magától vagy időben abbahagyott vagy korszerűbb, kimutathatalan doppingszerek használatával képes.

A becsületet csak egyszer lehet elveszíteni.

Előzmény: gányamunka (387)
gányamunka Creative Commons License 2008.07.25 0 0 387

...én azért drukkolok, hogy dobjon egy marhanagyot....akkor lehetne hümmögni.....és akkor láthatnánk széles mosolyokat, kifordított köpönyegeket....

eke Creative Commons License 2008.07.25 0 0 386
Jó reggelt! Erről beszélek... Fazekason a mostani indulást számonkérni, ostobaság!
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 385
Kár, kár, kár... nagy kááááár :) varjú komám... nagyon belelovaltad magad ebben a szégyenhozás dologba. Mond, hogyan definiálod a szégyenhozást? Van valami objektív mércéd, szabálykönyved, vagy csak úgy hasra csapva mondod ki az ítéletet emberek, sorsok, karrierek felett?
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 384
beszélnek róla, tehát megéri... nincs olyan, hogy rossz reklám.
Előzmény: Or Kán (382)
incitatus Creative Commons License 2008.07.25 0 0 383
Fazekasék csaltak. Nemcsak doppingoltak, csaltak is. Kárt okoztak az olimpiai mozgalomnak, kárt a csalással megvert ellenfeleknek, kárt azok szurkolóinak, és nekünk, akik értük szurkoltunk. Akárki akármit is mond, szégyent hoztak magukra, a magyar olimpiai csapatra, a magyar atlétikára, némiképp mindnyájunkra. Nekem is szimpatikusabb az angolok döntése, akik válogatót nyert egykor megbukott atlétájukat nem viszik ki az országot képviselni, nem ellenzem a NOB hasonló értelmű általános határozatát. De. Ha nem szóltak időben az embernek, hogy nem mehet ki semmiképp, akkor egy ilyen felkészülés után, ami nem akármi lehetett, újra felszívni magát az élvonal közelébe, ráadásul ő se fiatalodik, szóval egy ilyen felkészülés, hatalmas munka elvégzése után UTÓLAG bejelenteni, hogy nincs rá szükség, az szerintem a másik oldalról volna etikátlan. Azt gondolom, jól döntött a MOB, ha már így történtek az eddigiek.
Előzmény: eke (375)
Or Kán Creative Commons License 2008.07.25 0 0 382

"A szponzori szerződés egy üzlet ami a szponzornak masszívan megéri."

Feltéve, hogy nem csalókat támogat. Mert ha igen, az könnyen visszaüthet rá.

Előzmény: BZoltan (380)
incitatus Creative Commons License 2008.07.25 0 0 381
Ezentúl "az amcsikra és a többi sunnyogóra" is vonatkozni fog a tiltás, hogy olimpián (vagy bárhol?) doppingoláson megbukott versenyző nem indulhat az olimpián. NOB. Vélhetően azért csak ezentúl, mert ők is etikátlannak gondolták felkészülés közben megváltoztatni a feltételeket.
Előzmény: Powersystem (347)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 380
Bőkezű támogatás :D :D ne röhögtessél már légy oly szíves :)

A szponzori szerződés egy üzlet ami a szponzornak masszívan megéri. Nem jótékonykodik a témobájl hanem egy reklámszerződést köt a csapattal.
Előzmény: Or Kán (373)
BZoltan Creative Commons License 2008.07.25 0 0 379
"(Vagy mióta szakmai kérdés egy doppingcsaló doppingcsalása?)"

Inkább szakmai mint szponzorkérdés...
Előzmény: Or Kán (371)
eke Creative Commons License 2008.07.25 0 0 378
Ki vagy te? Kínai határőr?
eke Creative Commons License 2008.07.25 0 0 377
miért nem keresik a felelőst? hiszen arról Fazekas biztos nem tehet hogy elkúrták a szponzorszerződést, nem kicsit...
Előzmény: BZoltan (374)
eke Creative Commons License 2008.07.25 0 0 376
"támogatásért cserébe elvárja, hogy legalább ne doppingcsalót utaztassanak "

lassan írom: ha ezt nem rögzítették előre, akkor most mire verik magukat? Ha számokra ez fontos volt, akkor házon belül verjék el a port azon aki ezt kihagyta szponzorszerződésből. Gonolom, nem Fazekas fogalmazta, és írta alá?
hanem ki is? na álljon elő az a marha!
Előzmény: Or Kán (373)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!